Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پاییز ١٣٩٦،میانگین قیمت هرمترمربع واحد مسکونی معامله شده در شهرهای کشور به یک میلیون و۶۳۰ هزار تومان رسید که نسبت به یک فصل قبل از آن -تابستان ۹۶- معادل ۶.۲ درصد افزایش داشته است؛حجم معاملات خرید و فروش واحدهای مسکونی در شهرهای کشور نیز پاییز سال گذشته در مقایسه با تابستان سال ۹۶ معادل ۷.۷ درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز آمار ایران در گزارشی جدیدترین آمار استخراج شده از وضعیت معاملات مسکن در شهرهای کشور را منتشر کرد.

در گزارش مرکز آمار ایران، تحولات قیمت و حجم معاملات خرید و فروش مسکن در دو فصل پایانی سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است که نشان دهنده افزایش سرعت رشد قیمت مسکن و حجم معاملات خرید وفروش واحدهای مسکونی در زمستان سال گذشته در مقایسه با یک فصل قبل از آن است.

بر اساس این گزارش، در پاییز ١٣٩٦،میانگین قیمت هرمترمربع واحد مسکونی معامله شده در شهرهای کشور به یک میلیون و۶۳۰ هزار تومان رسید که نسبت به یک فصل قبل از آن -تابستان ۹۶- معادل ۶.۲ درصد افزایش داشته است؛حجم معاملات خرید و فروش واحدهای مسکونی در شهرهای کشور نیز پاییز سال گذشته در مقایسه با تابستان سال ۹۶ معادل ۷.۷ درصد افزایش یافت.میانگین عمربنای واحدهای مسکونی معامله شده در بازار کشوری مسکن در پاییز ۹۶ معادل ۱۰ سال بوده است.

آمار معاملات مسکن

همچنین در پاییز سال گذشته، متوسط قیمت خرید و فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌ مسکونی کلنگی نسبت به فصل قبل ، ۱.۲ درصد افزایش داشته است. در پاییز ١٣٩٦، متوسط قیمت خرید و فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌ مسکونی کلنگی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در کل کشور حدود یک میلیون و۱۷۰ هزار تومان با میانگین مساحت ٢٦٨ مترمربع بوده است، که نسبت به فصل قبل ، ۱.۲ درصد افزایش داشته است، همچنین تعداد معاملات فروش زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در کل کشور نسبت به فصل قبل ۰.۷ درصد افزایش داشته است.در میان استان‌های کشور، بیش‌ترین متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌ مسکونی کلنگی معامله شده نزدیک به ۴ میلیون تومان با میانگین مساحت ٢١٣ مترمربع در استان تهران و کمترین آن ٦٠ هزار تومان با میانگین مساحت ٢٠٥ مترمربع در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

از سوی دیگر، کمترین میزان قیمت خرید و فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی در معاملات انجام شده در این فصل مربوط به استان چهارمحال و بختیاری با حدود ۳۵ هزار تومان و بیش‌ترین میزان آن مربوط به استان تهران با ۲۱ میلیون و۷۰۰ هزار تومان است.از کل معاملات انجام شده برای فروش زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی در کشور در پاییز ٩٦، استان فارس با ۱۴.۵ درصد، دارای بیش‌ترین سهم و استان خراسان جنوبی با ۰.۳ درصد، دارای کمترین سهم است.

این در حالی است که در زمستان سال گذشته همزمان با بروز رونق در بازار معاملات مسکن شهر تهران سرعت رشد قیمت وحجم معاملات خرید وفروش واحدهای مسکونی در شهرهای کشور نیز با افزایش قابل توجه مواجه شد.

براساس اعلام مرکز آمار ایران، میانگین قیمت هر مترمربع واحد مسکونی معامله شده در بازار کشوری مسکن با ۱۱.۹ درصد افزایش در مقایسه با پاییز ۹۶،به یک میلیون و ۸۳۰ هزار تومان رسید.

همچنین حجم معاملات خرید و فروش آپارتمان های مسکونی در شهرهای کشور نیز در همین بازه زمانی نسبت به فصل قبل از آن ۱۷.۳ درصد افزایش یافت. متوسط عمربنای واحدهای مسکونی معامله شده در بازار کشوری مسکن در زمستان سال ۹۶،معادل ۱۱ سال گزارش شده است.

همچنین زمستان سال گذشته،میانگین قیمت خرید و فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌ مسکونی کلنگی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در کل کشور حدود یک میلیون و ۲۹۰ هزار تومان با میانگین مساحت ٢٩٨ مترمربع بوده است، که نسبت به فصل قبل، ۱۰.۴ درصد افزایش داشته است، تعداد معاملات فروش زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در کل کشور نسبت به فصل قبل ۲۹.۳ درصد افزایش داشته است.

در میان استان‌های کشور، بیش‌ترین متوسط قیمت خرید و فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌ مسکونی کلنگی معامله شده حدود ۴ میلیون و۳۷۰ هزارتومان با میانگین مساحت ٢٥٣ مترمربع در استان تهران و کمترین آن حدود ۶۱ هزار تومان با میانگین مساحت ٣٤٩ مترمربع در استان کهگیلویه و بویراحمد بوده است.

از سوی دیگر، کمترین میزان قیمت خرید و فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی در معاملات انجام شده در این فصل مربوط به استان بوشهر با ٢٥ هزار تومان و بیش‌ترین میزان آن مربوط به استان تهران با حدود ۲۷ میلیون تومان است. همچنین از کل معاملات انجام شده برای فروش زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی در کشور در زمستان ١٣٩٦، استان فارس با ۱۴.۱ درصد، دارای بیش‌ترین سهم و استان خراسان جنوبی با ۰.۳درصد، دارای کمترین سهم است./مهر

بیشتر بخوانید

سلام زود هنگام رکود به بازار مسکن/کاهش 30 درصدی معاملات تهران

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۳۴۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال میرزایی رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر کشور اظهار کرد: از ابتدای سال، شاهد افزایش نرخ نهاده‌های تایر هستیم و با افزایش نرخ بیست درصدی در رینگ تایرهای سبک، تولید تایر در کشور نیز افزایش قابل توجهی یافت.

وی افزود: با افزایش تولیدی که در ماه‌های اخیر صورت گرفته است و با افزایش ۲۰ درصدی تولید در سال جاری، تمام نیازهای کشور را پوشش خواهیم داد.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: با افزایش تولید غیر از رینگ ۱۳ شاهد هیچ گونه التهابی در تقاضا و عرضه تایر در کشور نیستیم. حتی می‌توان گفت که مردم می‌توانند سایزهای بالاتر از ۱۵ را نیز زیر قیمت مصوب تهیه کنند.

وی اظهار کرد: برای رینگ ۱۳ نیز حجم تولید افزایش خواهد یافت و این التهاب از بین خواهد رفت. در زمینه خودروهایی چون پژو ۲۰۶ التهاب در اواخر سال گذشته از بین رفت.

میرزایی افزود: با توجه به حجم بالای تولید نباید برای مردم سهمیه ایجاد کنیم. باید بستری را ایجاد کنیم که مشتری به راحتی احراز هویت شود و محدودیتی نیز برای ایشان ایجاد نکنیم؛ مثلاً برای یک مسافر که به شهر دیگر آمده است نباید از وی کارت سبز بخواهیم. برای این سامانه کافی است که کارت ماشین و کارت ملی همراه خریدار باشد و قرار نیست که این محدودیت‌های بیش از حد را اعمال کنیم.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر تصریح کرد: معتقد هستیم اگر قرار به پایش است نباید شرایطی ایجاد کنیم که ثبت نام در سامانه‌ای انجام شود و هفته بعد به وی بگوییم که شما شرایط احراز یک تایر را دارید یا خیر؟ وقتی موجودی بازار مناسب است نباید نگران کمبود تایر باشیم زیرا هم تولیدات ما بالا و هم واردات مطلوب است. اگر قرار است ارز تولیدکننده را فراهم کنیم باید میزان فروش شرکت را نیز بالا ببریم.

وی اظهار کرد: نظر ما این است که شرایط سامانه باید به شکلی باشد که متوجه پایش نشود ولی در عین حال پایش هم انجام شود. دریافت کارت سبز و کد ده رقمی و استعلام از چهار سامانه برای دریافت یک لاستیک واقعاً کار صحیحی نیست. این در حالی است که با کد ملی و کارت ماشین به راحتی می‌توانیم استعلامات لازم را انجام دهیم.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه حجم تولید در سه ماه گذشته افزایش یافته در زمینه تایر ۱۳ مشکل خاصی در روزهای آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 6095611 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آزادسازی۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد
  • رشد اندک بهای سکه و ثبات قیمت نیم سکه در معاملات امروز