Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@08:37:58 GMT

گسترش سامانه ملی سککوک در استان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۳۷۶۴۶

گسترش سامانه ملی سککوک در استان‌ها

سامانه ملی سککوک این روزها با درخواست های متعددی از استان ها مواجه است و به نظر می رسد این اتفاق، «سککوک و برات الکترونیک» را، وارد نقطه عطف تازه ای کند.

به گزارش ایمنا، مدیران سامانه ملی سککوک در پاسخ به این درخواست ها، نشستی در منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار داشتند که به مذاکرات کاربردی با مدیران منطقه یادشده، منجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرگانان و تولیدکنندگان مستقر در منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار نیز، از ظرفیت های این سامانه و مزایای برات الکترونیک، مطلع شدند.

براساس این گزارش، دراین سفر، جلسه پرزنت سامانه سککوک ازسوی دست اندرکاران این سامانه، در سازمان منطقه آزاد چابهار، برگزار شد.

در این نشست- با حضور مدیران این منطقه آزاد تجاری و جمعی از تولیدکنندگان، بازرگانان منتخب- فردوس باقری یکی از مدیران سامانه ملی سککوک به معرفی ابزارهای موجود در این سامانه و کارکردهای مختلف آن پرداخت.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار در نشست یاد شده، با اشاره به قابلیت ها و ظرفیت های این سامانه، گفت: سامانه ملی سککوک با ابزارها و قابلیت هایی که در آن تعبیه شده است، می تواند موانع مختلف بازرگانان و فعالان حوزه تولید در این منطقه را، برطرف کند.

غلامرضا پناه با اشاره به یکی از قابلیت های سامانه سککوک، گفت: در بستر پلتفرم (بستری است که برنامه‌های نرم‌افزاری نوشته شده برای یک وسیله، در آن قابل اجرا و استفاده است) سککوک حجم بالای نقدینگی و برات قابل معامله است و در واقع کارمزد کمتری به آن تعلق می گیرد و همچنین پروسه عملیاتی کمتری را هم طی می کند و این یکی از نکات کلیدی و اصلی است که بستر پلتفرم یادشده را نسبت به دیگر عملیات های مالی برتر می کند.

وی در خاتمه با تأکید بر دیگر قابلیت های سامانه ملی سککوک، افزود:این پلتفرم، بازار جدیدی را می تواند به تولیدکنندگان و بازرگانان و تجار منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار معرفی کند و آنها را به دیگر تولیدکنندگان و بازرگانان سراسر کشور متصل سازد؛ این قابلیت، به رشد و توسعه هرچه بیشتر تولید و معاملات در منطقه منجر خواهد شد.

منبع: ایبِنا

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تجار ایرانی تولیدکنندگان منطقه آزاد اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۳۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چین از تاثیرات منفی گسترش «آکوس» بر صلح و ثبات منطقه

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز به نقل از بخش خاورمیانه رادیو و تلویزیون چین (سی‌ام‌جی)، «وو چیان» -سخنگوی وزارت دفاع چین- روز پنجشنبه 25 آوریل در یک نشست خبری گفت که گسترش پیمان امنیتی سه جانبه بین استرالیا، ایالات متحده و بریتانیا موسوم به آکوس به طور جدی بر صلح و ثبات در منطقه آسیا و اقیانوسیه تأثیر منفی گذاشته است. چین قاطعانه با هرگونه اتحاد نظامی دوجانبه یا چندجانبه علیه خود و ایجاد رویارویی تفرقه‌انگیز مخالف است.

بیشتر بخوانید: هشدارهای بین‌المللی در مورد تبعات حمله به رفح/ چشم‌اندازی برای دستیابی به توافق وجود ندارد

بر اساس گزارش‌ها، ژاپن پیوستن خود به پیمان آکوس را رسما اعلام کرده و نخست وزیر کانادا نیز گفته که در واکنش به فعالیت‌های چین و روسیه در منطقه قطب شمال، کانادا در حال بررسی افزایش استقرار زیردریایی‌های خود و آغاز مذاکرات برای پیوستن به آکوس است.

وو چیان با اشاره به نگرانی جدی چین از این موضوع گفت: ما توسعه همکاری نظامی عادی بین کشورها را می‌پذیریم اما قاطعانه با هرگونه اتحاد نظامی دوجانبه یا چندجانبه علیه چین و ایجاد رویارویی تفرقه‌انگیز مخالف هستیم.

وی افزود: آسیا و اقیانوسیه صحنه بزرگی برای توسعه مسالمت آمیز است و نباید به عرصه بازی های ژئوپلیتیکی تبدیل شود. چین به عنوان یک شریک همکاری برای همه کشورها، برای هیچ کشوری چالش به شمار نمی‌رود. ایالات متحده، بریتانیا و استرالیا با نادیده گرفتن نگرانی های کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی، پیام گسترش اعضای پیمان آکوس را منتشر می کنند که این اقدام به طور جدی بر صلح و ثبات در منطقه آسیا و اقیانوسیه تأثیر منفی گذاشته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228441 برچسب‌ها کشور چین آمریکا ارتش استرالیا

دیگر خبرها

  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین بر گسترش روابط نظامی
  • تاکید وزرای دفاع ایران و چین به گسترش روابط نظامی با ایران
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • انتقاد چین از تاثیرات منفی گسترش «آکوس» بر صلح و ثبات منطقه
  • روستاییان وعشایر جنوب سیستان وبلوچستان خوشحال از باران‌ها اخیر