Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@09:32:46 GMT

کتابی سوررئال درباره «آخرین سرباز کربلا»

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۳۹۷۶۶

کتابی سوررئال درباره «آخرین سرباز کربلا»

کتاب فضایی سورئال دارد و نویسنده خود را دربند زمان نکرده است. دیروز و امروز و فردا را به هم می‌دوزد تا نشان دهد چگونه نامسلمانی مسلمانان ظاهرنمای ظاهرپرست ظاهرگرا، باطن اسلام را وارونه می‌کند.

حسینیه مشرق - «آخرین سرباز او آماده جانبازی و رشادتی است که تاریخ نظیرش را ندیده و نخواهد دید! این سرباز فداکار در میدان کارزار، رزم نمایانی خواهد که رزمندگان عالم از او درس‌های مردانگی و جوانمردی آموزند و جوانان از جهادش، مجاهدت و غیرت! آری  این آخرین سرباز که خود  از بنی­هاشم است؛ حالا جان خود را در طبق اخلاص نهاده و منتظر لحظه ­های شهادت و شهامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» این­ها بخشی از کتابی است که به سرگذشت کوچک‌ترین سرباز امام حسین (علیه­السلام)  می‌پردازد. کتابی که باوجود حجم کمش، پرداخت خوبی دارد.

حسین سلیمانی، نویسنده کتاب، با ارجاع به آیات و روایات و استفاده کردن از منابع گوناگون، سنگ بنای کتابش را چیده است و توانسته فضایی سرشار از احساس خلق کند؛ اما این احساسی بودن به معنای شورمندی صرف و خالی بودن از شعور نیست. نویسنده نخواسته خودش را درگیر روایت تاریخی صرف و در نهایت ترکاندن بغض مخاطب کند. بلکه می‌خواسته در فضایی فشرده و اندک، نشان دهد چگونه اتفاقی که درگذشته افتاده است اکنون را شکل می‌دهد و انسان از انتخاب خود راه گریزی ندارد.

شخصیت اصلی کتاب، عمری کوتاه دارد اما نویسنده سرنوشت او، یؤطی من یشاء بغیر حساب است و بزرگی او ورای وهم آدمی است. کتاب از ورای زمان و مکان می‌گذرد. کتاب فضایی سورئال دارد و نویسنده خود را دربند زمان نکرده است. دیروز و امروز و فردا را به هم می‌دوزد تا نشان دهد چگونه نامسلمانی مسلمانان ظاهرنمای ظاهرپرست ظاهرگرا، باطن اسلام را وارونه می‌کند، گویی از اول پیامبر رحمت برای همین پا به عرصه وجود گذاشته است!معاذ الله!

دغدغه اصلی نویسنده در این کتاب که هم جلوه ادبی دارد، هم متقن و مستند است و هم روایتی تاریخی دارد، نشان دادن منتهای حقانیت امام حسین  (علیه­السلام)  از راه شهادت آخرین سربازش است. گویی اگر بتوان تمام آن‌همه شهامت و ازخودگذشتگی را متهم کرد و زیر سؤال برد اما نمی‌توان شهادت آخرین سرباز را منکر شد. گویی جبهه باطل با شهادت آخرین سرباز، نهایت پستی و دنائت خود را به‌تمامی انسان و انسانیت نشان داده است تا بتواند در آینده، در بزنگاه­های مهم، بهتر تصمیم بگیرد.

آخرین سرباز کربلا، روایتی است از غدیری خونین. از منظر او، کربلا غدیر خونینی است بر اثبات اسلام اصیل محمدی. دلیلی بر اثبات قرآن ناطق که همان مولای متقیان و پیشوای مؤمنان، علی ابن ابی­طالب است. غدیری که نه‌تنها 30 هزار سرباز کوفی و شامی که تمام تاریخ شاهدانش هستند. آخرین سرباز، نقطه ثقل تمام اتفاقاتی است که طی این سال‌ها بر او و خاندانش رفته است. از رنجه‌ای دوران بعثت که بر جد بزرگوارش رفت تا تلخی‌های ماجرای سقیفه. از پهلوی شکسته مادر تا فرق شکافته پدر. از خنجر سمی نامردی­ها تا پاره­های خون بدنی مسموم.

در چنین لحظاتی بود که حسین نه‌تنها جا پای جد بزرگوار خود، ابراهیم خلیل می‌گذارد بلکه از آن فراتر می‌رود و فرزند خود برای آگاهی انسان و نجات او از منجلاب ولایت طاغوت به قربانگاه می‌برد. لحظاتی بعد از پایان سخنان حسین بن علی، تیری سه شعبه از چلّه کمان دشمن رها می‌شود...اینجاست که باید هم‌نوا با مهدی موعود (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواند: السلام علی الرضیع الصغیر...

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی تحولات عراق برجام حسینیه رمان و داستان روزعاشورا عاشورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۳۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت

به گزارش همشهری آنلاین، این نویسنده، اسطوره‌شناس، پژوهشگر و طنزپرداز زاده‌ ۱۶ فروردین ۱۳۴۰ در بم، بود که در سال‌های اخیر به تنهایی زندگی می‌کرد و بر اساس هفته‌نامه محلی بم روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیار خود درگذشت. او دانش‌آموخته علوم سیاسی دانشگاه تهران بود و از دهه شصت فعالیت روزنامه‌نگاری خود را در روزنامه اطلاعات آغاز کرد و از دهه هفتاد نیز به طور جدی‌تر وارد حوزه ادبیات داستانی و فرهنگ مردم شد.

تالیف ده‌ها عنوان کتاب با موضوعات داستانی و پژوهشی و صدها عنوان مقاله مطبوعاتی و پژوهشی حاصل یک عمر فعالیت‌های او بود. از رمان‌های معروف او می‌توان به «سوگ مغان»، «آذرستان»، «ظلمات»، «اندوهگرد»، «پریباد»، «داستان‌های غریب مردمان عادی»، «هزار و یک شب نو»، «خانه کوچک» و «عطای پهلوان» را در پرونده کاری خود دارد.

رمان «آذرستان» او در سال ۷۷ کتاب برگزیده سال از سوی وزارت ارشاد وقت و رمان طنز «شاهنشاه در کوچه دلگشا» برنده سی سال رمان طنز ایران شد.

کد خبر 849579 منبع: ایسنا برچسب‌ها ادبیات خبر مهم کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان

دیگر خبرها

  • روایت‌های ممنوعه از جنگ جهانی دوم/ تجاوز جنسی؛ راهی برای نشان دادن برتری آمریکایی‌ها بر فرانسه
  • سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک
  • برپایی «گعده امین» در نمایشگاه کتاب تهران/ یک پلتفرم کتابی در راه است
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است