Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، سردار موسی کمالی (رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره جزییات کسری خدمت مشمولان دارای مدرک کارشناسی ارشد و بالاتر گفت: پروژه کسری خدمت تا اوایل سال جاری به صورت متمرکز در ستاد کل و بنیاد علمی نخبگان انجام می‌شد و مراجعه افراد برای این منظور مشکلاتی را ایجاد کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در سال جاری برای استفاده بهتر از خدمت این افراد پروژه کسری خدمت این دسته از مشمولان از حالت متمرکز خارج شد، گفت: در حال حاضر مسئولیت کار به ارتش، سپاه، ناجا و وزارت دفاع محول شد و ستاد کل نیز امور اجرایی پروژه‌هایی در خصوص روش‌های عالی دفاع ملی را قبول و اجرا می‌کند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به افراد واجد شرایط تصریح کرد: افراد واجد شرایط شامل کسانی است که یا دانشجوی کارشناسی ارشد هستند یا فارغ‌التحصیل شده‌اند، این افراد در طول یک سالی که قبل از اعزام به خدمت فرصت دارند باید برای دریافت این نوع از کسری خدمت اقدام کنند، چراکه پروژه تحقیقاتی در حین خدمت ارائه نمی‌شود.

سردار کمالی ادامه داد: این افراد می‌توانند به یکی از مراکز تحقیقاتی نیروهای مسلح مانند جهاد خودکفایی ارتش، دانشگاه امام حسین(ع) سپاه، مراکز تحقیقاتی وزارت دفاع و ... مراجعه و پروژه‌های تحقیقاتی خود را انتخاب کرده و مسیر اجرا و دریافت کسری خدمت هم از سوی هریک از نیروهای مسلح انجام خواهد شد. روشهای دریافت پروژه نیز در همه نیروهای مسلح نزدیک بهم است، اما مسئولیت تشکیل کمیسیون و بررسی پرونده‌ها در هر یک از نیروهای مسلح به طور مستقل انجام می‌شود.

وی به مدت زمان کسری خدمت فارغ‌التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ارشد یا بالاتر اشاره کرد و گفت: هر یک از این مشمولان می‌توانند؛ بین ۲ تا ۱۹ ماه کسری خدمت دریافت کنند. محدودیتی هم برای انتخاب پروژه وجود ندارد، اما موضوعی که انتخاب می‌کنند، باید متناسب با رشته و تخصص‌شان باشد.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره کسری خدمت فرزندان ایثارگران که چندی قبل اعلام شده بود، گفت: کسری خدمت فرزندان ایثارگران شامل افرادی می‌شود که در حال حاضر شاغل هستند و اعزام به خدمت شده‌اند. به یگان‌ها نیز دستور داده شده که رسیدگی به پرونده افرادی که تقاضای کسری خدمت می‌کنند و در اواخر خدمت هستند را در اولویت قرار دهند.

سردار کمالی با بیان اینکه به طور متوسط روزانه ۲ هزار الی ۲۵۰۰ مراجعه کننده برای دریافت کسری خدمت فرزندان ایثارگران وجود دارد، خاطرنشان کرد: در گذشته به دلیل اینکه طرح کسری خدمت فرزندان ایثارگران نبود این افراد به خدمت اعزام شده‌اند و از همین‌رو با یک حجم سنگین از پرونده‌ها روبرو هستیم، اما در آینده قطعا هر کسی در زمان اعزام مراجعه کند، همان موقع هم به پرونده‌اش رسیدگی می‌شود و تعداد کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: کسری خدمت فرزندان ایثارگران شامل بیش از ۹۸ درصد از افرادی که مراجعه کرده‌اند، می‌شود اما ممکن است در خصوص زمان ایثارگری تفاوت‌هایی وجود داشته باشد به طور مثال فرد مدعی شود که ۲۰ ماه ایثارگری داشته، اما پس از بررسی مشخص شود؛ ۱۵ ماه سابقه ایثارگری داشته است.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه طرح کسری خدمت ایثارگران شامل فرزندان ۵ گروه ایثاگر می‌شود، تصریح کرد: این طرح شامل فرزندان همه ایثارگران بسیج، کارکنان رسمی نیروهای مسلح، سربازان، کارکنان دولت می‌شود که در زمان جنگ در مناطق جنگی حضور داشتند و عشایر که در آن زمان در جبهه همکاری داشتند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت سربازی سرمایه کارشناسی ارشد نخبگان نیروهای مسلح رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی

به گزارش خبرآنلاین ،سردار تقی مهری درباره مجازات اقدامات مجرمانه برای معافیت از سربازی گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضاء، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا پنج سال محکوم می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، ادامه داد: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تاثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ۱۰ سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903179

دیگر خبرها

  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!
  • رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیام صادر کرد +جزئیات
  • اما و اگرهای قانون سربازی
  • واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • بیرون کردن دانشجویان فرانسوی توسط پلیس پاریس
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد