Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@03:58:03 GMT

تعداد مربیان بدنسازی قم 10 برابر افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۴۲۲۴۵

تعداد مربیان بدنسازی قم 10 برابر افزایش یافت

قم - ایرنا - رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام قم گفت: تعداد مربیان آموزش دیده رشته بدنسازی این استان از 30 مربی در سال 93 به حدود 300 مربی در سال 97 افزایش یافته است.

سعید آمده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای ارتقای سطح علمی مربیان بدنسازی در قم افزود: برگزاری این دوره ها موجب کاهش بسیار چشمگیر آسیب های ناشی از ارائه نوع تمرین توسط مربیان شده است، به گونه ای که امروز هیچ مشکلی درخصوص شکایت از حرکات تمرینی ارائه شده از سوی مربیان در باشگاه های استان نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با برگزاری 3 دوره آموزشی درجه 3 و یک دوره آموزشی درجه 2، هم اکنون 3 مربی درجه یک، 32 مربی درجه 2 و حدود 260 مربی درجه 3 در قم وجود دارد.
آمده با اشاره به فعالیت ورزشی 20 هزار ورشکار در 140 باشگاه بدنسازی و پرورش اندام قم افزود: تغییر نگاه نسبت به ورزش بدنسازی ضروری است، چراکه این رشته ورزشی تنها در حجیم کردن عضله ها خلاصه نمی شود، بلکه بخش عمومی آن یعنی افزایش آمادگی جسمانی، از بخش حرفه ای آن نیز مهمتر است.
رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام قم گفت: تعداد داوران قم در رشته بدنسازی، هشت داور از جمله یک داور بین المللی بود که این موجب می شد تا کمبود داور در مسابقات یکی از چالش های همیشگی این رشته ورزشی باشد.
وی ادامه داد: به دلیل کمبود داور در قم، فدراسیون با برگزاری دوره های مربیگری در این استان موافقت کرد و نخستین دوره مربیگری رشته بدنسازی در 18 مرداد ماه امسال آغاز شد که انتظار داریم با طی کردن مراحل آموزشی، 12 داور درجه 3 به این رشته ورزشی افزوده شود.
وی پایین بودن میانگین سنی ورزشکاران فعال در رشته بدنسازی را نشان از نگاه نادرست به این رشته ورزشی دانست و گفت: با بالا رفتن سن به دلیل افزایش بافت چربی و فشار بر مفاصل و همچنین کاهش و ضعیف شدن عضلات، ضرورت این ورزش افزایش می یابد، این در حالی است که بیشترین ورزشکاران فعال در باشگاه ها جوانان کمتر از 40 سال سن هستند.
آمده اضافه کرد: به دلیل کمبود مربی خانم آموزش دیده برای ارائه تمرین های متناسب با افراد، شاهد آسیب دیدن برخی از بانوان به دلیل اشتباه در انجام تمرینات هستیم که به منظور رفع این مشکل، رشته بانوان با عنوان «بدنسازی کار با وزنه» در فدراسیون کشوری ایجاد شد و دوره های آموزشی برای مربیان خانم در سطح کشور در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به علاقه و گرایش زیاد بانوان برای انجام فعالیت های ورزشی افزود: دوره های آموزشی و فنی ویژه ارتقای سطح علمی مربیان خانم این رشته در حال اجراست که این آموزش ها علاوه بر کاهش آسیب ناشی از تمرین اشتباه، در سالم سازی افراد جامعه و همگانی کردن ورزش در بین بانوان کمک بسیاری خواهد کرد.
رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام قم با تاکید بر ضرورت جداسازی ورزشکاران حرفه ای از سایر ورزشکاران گفت: با توجه به این که نوع تمرین ورزشکاران حرفه ای با کسانی که برای سلامت خود ورزش می کنند به طور کامل متفاوت است ضرورت دارد تا به منظور همگانی کردن این ورزش و همچنین حمایت ویژه از ورزشکاران حرفه ای و فراهم کردن زیرساخت های متناسب با فعالیت آنها، ورزشکاران حرفه ای از سایر ورزشکاران جدا شوند.
7404/ 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش هيات بدنسازي مربي بدنسازي قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد

سعید آزادیان در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال گذشته در راستای پیاده سازی نظام حکمرانی آموزش عالی ماموریت گرا سیاست های توسعه ای را مبتنی بر حل مسائل و نزاعات منطقه ای، ملی و در برخی اوقات بین المللی گذاشته است.

وی ادامه داد: هرگونه گسترش در خصوص واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و توسعه رشته های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر نگاه ماموریت گرای آمایش محور است که در چند سال قبل اتفاق افتاده و امسال هم در مقطع ارشد و دکتری با همین رویکرد ۲۴۰ رشته محل را در کل کشور، درون استان ها و بر اساس نگاه ماموریت گرا با هماهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مصوبه شورای گسترش در واحد های مرکز استان ها و واحد های بزرگ تر ادغام کرده ایم.

رییس مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یک استاندارد برای پذیرش در مقطع ارشد و دکتری از طرف وزارت علوم وجود دارد که ما مبتنی بر همان استاندارد هایی که وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرده است دانشجویان را پذیرش خواهیم کرد، در واقع هر اتفاقی که در سازمان سنجش وزارت علوم رخ بدهد، در دانشگاه آزاد اسلامی هم بر اساس ظرفیت هایی که وجود دارد اجرایی خواهد شد.

آزادیان با بیان اینکه قاعدتا مجوز همه رشته محل های دانشگاه آزاد اسلامی در وزارت علوم صادر شده و مورد تایید وزارت علوم است، گفت: در خصوص مقاطع ارشد و دکتری با توجه به تقاضایی که هر سال وجود دارد تعداد پذیرش یک مقدار متغیر است مثلا در مقطع دکتری ۱۴ هزار نفر ظرفیت اسمی در سطح کشور وجود دارد اما اینکه این تعداد چقدر محقق بشود به انتخاب متقاضیان وابسته است که تا الان درگیر فرایند آن هستیم.

وی در پایان گفت: تعداد افرادی که به مصاحبه دعوت می شوند معمولا به این بستگی دارد که چه تعداد افراد چه رشته محل را انتخاب می کنند و ما بر اساس یک تناسب بین رشته و ظرفیت و متقاضی افراد را به مصاحبه دعوت خواهیم کرد.

کد خبر 6097362

دیگر خبرها

  • درخشش مربی قزوینی در مسابقه عکس سال
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • نوجوان خوشابی در مسابقات آسیای ازبکستان تاریخ ساز شد
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • الاتحاد در کمین بهترین مربیان اروپا + عکس
  • کاروان برزیل در المپیک پاریس کوچکترین خواهد شد؛ ۸ دوره افت متوالی!
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند