Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشمی طبا در مورد شرایط حال و حاضر تیم ملی فوتبال صحبت کرده است.

طرفداری- یکی از مهم‌ترین مسائل ورزش ایران بحث تیم ملی فوتبال است که خود را برای جام ملت‌های آسیا آماده می‌کند. این در حالی است که شنیده می‌شود اختلافات زیادی بین رئیس فدراسیون فوتبال وسرمربی تیم فوتبال بابت آماده‌سازی تیم ملی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی‌ها معتقدند با این شرایط کی‌روش شاید دیگر در تیم ملی نباشد و پیشنهاد کی‌روش برای اینکه باقدرت در جام ملت‌ها آماده شویم 40 میلیارد تومان است و دولت برای آماده‌سازی تیم ملی هیچ کمکی نمی‌کند تا حتی مشکل ارز تیم ملی فوتبال هم حل شود. 

در همین خصوص فارس با سیدمصطفی هاشمی‌طبا رئیس پیشین سازمان تربیت‌بدنی گفت‌وگو کرد. 

 به نظر شما آیا دولت باید به فدراسیون فوتبال بابت مهیا کردن شرایط تیم ملی قبل از جام‌ ملت‌های آسیا کمک کند؟

فقط مشکل مملکت فوتبال نیست، دولت مشکلات زیادی دارد که باید بامدیریت و خرج کم اداره شود. مردم اینقدر مشکلات دارند که با این مسائل فوتبال شاد نمی‌شوند. این درست است که از دولت درخواست بکنیم پول بدهد، پول بدهد. دولت از کجا پول بیاورد. مدیران ما با یک مدیریت درست و برنامه‌ریزی دقیق و همچنین خرج کم ورزش را باید اداره کنند. 

 ممکن است کی‌روش با این شرایط دیگر در تیم ملی نباشد.

کی‌روش می‌خواهد برود، برود. نباید به یک خارجی اینقدر وابسته باشیم. نمی توانیم فقط به دنبال این باشیم تا فقط درخواست کی‌روش را فراهم کنیم این همه مربی در دنیا هستند که با خرج کم توانستند بسیاری از تیم‌های ملی را موفق کنند. مگر کشورهایی مثل عراق، ژاپن و کشورهای آسیایی از چه مربیانی استفاده می‌کنند. 

با این شرایط نابسامان حس نمی‌شود  تیم ملی ضرر کند؟ 

کی‌روش اگر جدا شود مگر آسمان به زمین می‌آید. مساله کشور تیم ملی نیست، کشور این همه مشکلات و بار سنگین دارد از کجا پول بیاورد وقتی یک قطره کره جنوبی نفت ما را نمی‌خرد، وقتی مشکل ارز داریم چرا باید هزینه‌ای 40 میلیاردی برای تیم ملی بکنیم و در آخر با همین هزینه ما باید با تیم‌هایی مثل سیرالئون بازی دوستانه برگزار کنیم این مدیریت ورزشی نیست. 

 به نظر شما مدیران فوتبال باید چه راه‌حل بیاندیشند؟ 

مگر مدیریت باید با پول باشد، مگر تیم‌های دیگر رشته‌های ورزشی با کمترین هزینه توانستند نتایج خوبی را در مسابقات جاکارتا بدست بیاورند. بازیکنان تیم ملی باید بجنگند اگر قابلیت موفق شدن را نداریم باید شکست بخوریم. مملکت باید با هزینه کم و مدیریت درست اداره شود چون شرایط سخت است. من اگر رئیس‌جمهور بودم یک قرون پول نمی‌دادم. کی‌روش نمی‌خواهد نباشد. مگر تیم‌هایی مثل کاراته،‌وشوو با مربیان ایرانی اداره نشدند. مدیران فوتبال باید راه‌حل مناسبی را بیندیشند تا این مشکل حل شود. هر کس دوست دارد برود و هر کس شرایط مملکت را درک می‌کند بماند. مملکت به مدیر پولی و ترسو نیاز ندارد. 

 تیم ملی  قبل از جام جهانی بازی‌های دوستانه زیادی انجام نداد آیا واقعا نیاز است با هزینه بالا آماده جام ملت‌های آسیا شویم؟ 

 مگر قبل از جام جهانی تیم ملی ایران چند بازی دوستانه برگزار کرد. مهمترین بازی دوستانه ایران با سیرالئون بود. قبل از جام جهانی کی‌روش دستور داد با چه تیم‌هایی بازی کنند در صورتی که تیم‌های بزرگی بازی دوستانه‌ای برگزار نکرد. الان هم قبل از جام ملت‌ها باید با هزینه کم و مانند جام جهانی آماده مسابقات شویم. من از قدیم هم گفتم مدیران ما باید با قابلیت خودشان جلو بروند. بازیکن باید سرش را برای تیم ملی بگذارد. مربی باید وظیفه‌اش را به خوبی انجام دهد. مدیران مان‌ باید شجاع و نترس باشند که بتوانند جلو بروند ا ین درست نیست که به دولت فشار بیاوریم. 

 اگر کی‌روش جدا شود به نظر شما می‌توانیم در این فاصله زمانی از مربی خوبی استفاده کنیم؟

متاسفانه کی‌روش و امثال او لوث شده‌اند، همواره پول پول می‌کنند. دولت هنوز نمی‌تواند حقوق کارمندان را به راحتی بدهد، محدودیت فروش ارز داریم بعد باید در این شرایط به فکر کی‌روش باشیم. مدیران ما در حال حاضر از حقوق کی‌روش بزنند. حقوق کی‌روش ولخرجی است. کی‌روش را می‌خواهیم چه کار. اینقدر مربیان باکیفیتی داریم که بخواهیم از مربیان ایرانی استفاده کنیم. امثال علی دایی و امیر قلعه‌نویی می‌توانند به تیم ملی کمک کنند مگر چه می‌شود یا می‌بریم یا می‌بازیم. مگر کی‌روش در جام ملت‌های آسیا مقابل عراق شکست نخورد و حذف نشد.ولی زمانی که قلعه‌نویی با تیم ملی در ضربات پنالتی در جام ملت‌ها حذف شد او را برکنار کردند. 

مشکل اصلی فوتبال ایران چیست؟ 

مشکل اصلی در تفکر ما است اینکه تیمی مثل سیرالئون را به عنوان بازی دوستانه قبول می‌کنند و در واقع آن تیم، تیم اصلی نیست واقعا خنده‌دار است جلوی هر کسی این پیشنهاد را بگذاری خنده‌اش می‌گیرد. 

قانون منع بکارگیری از مدیران بازنشسته چقدر می‌تواند به ورزش‌مان کمک کند؟ 

مساله بزرگی نیست هر کسی می‌تواند کمک کند و مملکت را اداره کند. دنیا محله برو و بیا شده است. فلان مدیر نباشد کس دیگری می‌تواند جایگزین آن باشد. 

 در پایان صحبت خاصی دارید؟ 

امیدوارم مدیران مان با تفکر درست و مدیریت کم هزینه ورزش را اداره کنند. اینقدر هم به دولت فشار نیاورند. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۲۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل

کمال‌الدین میرجعفریان در نشست با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اظهار کرد: توسعه فضای کتابخانه‌ای در اردبیل و نزدیک شدن به سرانه متوسط کشوری یکی از مطالبات دانش‌آموزان و دانشجویان در سال‌های اخیر بوده است.

او ادامه داد: در پاسخ به این نیاز و رفع نیازمندی‌ها پس از جلسات متعدد کارشناسی پراکندگی کتابخانه‌های عمومی در سطح شهر اردبیل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و برای رفع مشکلات فرهنگی تلاش می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل هم در این جلسه از مذاکره با خیر کتابخانه‌ساز برای احداث کتابخانه عمومی خبر داد و افزود: خیرین کتابخانه‌ساز آماده احداث پروژه احداث کتابخانه عمومی پس از تحویل زمین هستند.

پروانه رضاقلیزاده خاطر نشان کرد: بر اساس برآورد صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود طی یک تا ۲ سال آینده بتوانیم کتابخانه‌هایی شایسته در مناطق مختلف شهر اردبیل افتتاح کنیم تا شهروندان ساکن در این مناطق از فضای مطالعاتی و خدمات کتابخانه‌ای آن بهره‌مند شوند.

او ادامه داد: دسترسی آسان به کتابخانه یکی از استاندارد‌های فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و موسسات کتابداری (ایفلا) می‌باشد و این امر مستلزم افزایش تعداد کتابخانه‌ها در مناطق مختلف شهری و روستایی است.

در این جلسه مقرر شد تا در خصوص تامین زمین مورد نظر برای احداث کتابخانه عمومی در محلات دروازه مشگین و میدان جهاد که وسعت و تراکم جمعیت قابل توجهی داشته و از کتابخانه‌های عمومی شهر فاصله چشمگیری دارد، اقدامات لازم توسط دستگاه‌های ذیربط صورت بگیرد.

همچنین اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل مکلف شد زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع در خیابان دامپزشکی برای احداث کتابخانه در اختیار کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل قرار دهد.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است. در حال حاضر تعداد کتابخانه‌های استان اردبیل ۸۲ باب (با یک میلیون جلد کتاب) است که ۶۵ باب از آنها زیر نظر مستقیم اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی اداره می‌شود و ۱۷ باب دیگر با مشارکت سایر ارگان‌ها و نهاد‌های خصوصی و دولتی فعالیت می‌کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • ۷۰ هزار قطعه زمین در طرح جوانی جمعیت تامین شد
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن ملی در حال ساخت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • مصطفی هاشمی: همه در باخت شهرداری گرگان مقصرند
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟