Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-24@22:11:37 GMT

تامین کاتالیست پتروشیمی غدیر با مشکل رو به رو شد

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۴۳۳۶۹

تامین کاتالیست پتروشیمی غدیر با مشکل رو به رو شد

پتروشیمی غدیر اعلام کرد به دلیل محدودیت های بین المللی، تامین کاتالیست مورد نیاز شرکت با مشکلاتی همراه بوده و به همین دلیل شرکت در شهریور ظرفیت تولیدی خود را کاهش داده تا پس از تامین موجودی مورد نیاز که در حال انجام می باشد به سقف ظرفیت تولیدی برسد.

امین بیانک در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در این خصوص اظهار داشت: کاتالیست EHP  کاتالیست تولید PVC  بوده که تا کنون از فرانسه تامین می‌شده اما اخیرا فرانسه اعلام کرده که این کاتالیست را به ما نمی‌فروشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای سازنده‌ی زیادی برای این کاتالیست در دنیا و آسیا وجود دارد که تنها مشکل موجود بحث انتقال پول و شرایط نگه‌داری و انتقال آن  به شرکت  ما بوده است.

وی افزود: کاتالیست EHP  قابل ذخیره نبوده و دارای تاریخ انقضای سه ماه است و اگر بعد از سه ماه از آن استفاده نشود از بین می‌رود؛ جایگاه حمل و نگه‌داری این کاتالیست خاص بوده که انتقال آن را دشوار کرده است.

مدیر عامل پتروشیمی غدیر با اشاره به شایعات منتشر شده در فضای مجازی بیان کرد: شایعات مربوط به تولید PVC  که در فضای مجازی منتشر شده یک شینطت رسانه‌ای بوده و با هدف خاصی دنبال می‌شود و از این طریق تحلیلات غلطی در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

وی گفت: پتروشیمی غدیر پس از انجام تعمیرات مجددا وارد مدار تولید PVC  شده و هم اکنون در حال تولید PVC هستیم، دغدغه تامین کاتالیست EHP را داریم اما به راحتی می‌توانیم آن را از بازار جهانی تامین‌ کنیم. صنعت پتروشیمی هم‌اکنون برای تولید مسیر ما سختر از اینم تحریم بوده اما این به این معنا نبوده که ما در دوران پسا تحریم فلج شویم؛ صنعت پتروشیمی در دوران پسا تحریم زیرکانه و هوشمندانه مشکلات خود را حل می‌کند.

حمیدرضا رستمی مدیرعامل پتروشیمی بندرامام در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در این خصوص اظهار داشت: پتروشیمی بندرامام در خصوص تولید PVC  و تامین کاتالیست EHP مشکل خاصی نداشته و هم‌اکنون در حال تولید PVC هستیم.

نقی قاسمیان عزیزی نیز در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در این خصوص اظهار داشت: کاتالیست EHP مربوط به تولید PVC  در پتروشیمی اروند برای یک ماه آینده موجود بوده و تا یک ماه دیگر مقدار قابل توجهی کاتالیست خریداری شده به دست ما خواهد رسید، بعد از آن نیز از یک کشور آسیایی اروپایی این کاتالیست را تامین خواهیم کرد.

سه پتروشیمی غدیر، بندرامام و اروند از تولیدکنندگان عمده و برتر PVC در جهان و خاورمیانه بوده که PVC مورد نیاز ایران و کشورهای جهان را تولید می‌کنند در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ نفر در این پتروشیمی‌ها در حال فعالیت هستند.

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار پتروشیمی اخبار مهم بورس بورس نیوز زنجیره PVC مواد اولیه کارخانجات واردات کاتالیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش

یک مقام مسئول گفت: درسال جهش تولید با مشارکت مردم، مجتمع پتروشیمی کوروش به دومین تولید کننده بزرگ پی وی سی کشور پس از پتروشیمی اروند تبدیل می شود. - اخبار اقتصادی -

بهرام رشدی بنام ، مدیرعامل مجتمع پتروشیمی کوروش در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: با موافقت و حمایت تمام عیار شرکت ملی صنایع پتروشیمی و تقویت کارگروه تخصصی سهامداران برای تحول درهیات مدیره پتروشیمی کوروش درسال جهش تولید با مشارکت مردم، مجتمع پتروشیمی کوروش تبدیل به بزرگ ترین تولید کننده پی وی سی کشور به عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی پس از پتروشیمی اروند می شود.

وی افزود: با سیاست گذاری و تدابیر موثر برای تجهیز ومشارکت سرمایه های مردمی از سوی سهامداران اصلی، ضمن بهره مندی از دانش بومی سازی شده مهندسی و توان فنی کشور و توسعه ظرفیت تولید و اشتغالزایی در زنجیره تامین پلی‌وینیل کلراید یا پی‌وی‌سی (PVC) به عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات صنعت پتروشیمی، مجتمع پتروشیمی کوروش از وابستگی به لیسانس بدون پشتوانه شرکت چینی با ادعای دانش فنی PDH، برای همیشه رهایی خواهد یافت.

رشدی بنام ازعزم جدی هیات مدیره تحولی پتروشیمی کوروش برای قطع وابستگی به لایسنس های خارجی نامعتبر و مدعی برخورداری از تکنولوژی و جایگزینی آنها با طرح های زود بازده با هدف جلوگیری از توقف فعالیت این مجتمع خبر داد و گفت: اتکا به توان فنی ایرانی برای دستیابی به جایگاه برتر تولید پی وی سی کشور با پرهیز از هرگونه حاشیه سازی و به پشتوانه متخصصان ایرانی با جدیت دنبال می شود.

وی افزود: مطابق برنامه ریزی ها قرار است مجتمع پتروشیمی کوروش با ظرفیت تولید سالیانه 200.000 تن پی وی سی در سایت 2 منطقه ماهشهر، گام اصلی خود را برای تغییر جهت راهبری این مجتمع در صنعت پتروشیمی کشور بردارد و طی 3 سال آینده این واحد صنعتی با دانش فنی تراز جهانی و سرمایه گذاری بسیار کمتر از طرح قبلی و البته جذابیت های اقتصادی بالاتر، به شرایط پایدار تولید این محصول ارزشمند صنعت پتروشیمی کشور دست یابد.

وی در پایان تصریح کرد: تولید محصول وینیل کلراید مونومر (VCM) نیز در این طرح تولیدی ارزشمند کشور دیده شده که با بهره­ برداری این واحد در مجتمع پتروشیمی کوروش بخش موثری از مشکل کسری تراز تولید VCM درکشور نیز رفع خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خداحافظی همیشگی پرسپولیس و استقلال با پدر!
  • رسمی: آزادی پرسپولیس و استقلال از چنگ وزارت ورزش بعداز ۴۰سال / AFC واگذاری را تأیید کرد / ۵درصد سهام به بازیکنان قدیمی سرخابی رسید!
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • واعظ آشتیانی: امیدوارم خریداران به وضعیت سرخابی‌ها سر و سامان بدهند/ گرانی فوتبال پاشنه آشیل ورزش کشورمان است
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت
  • جهش تولید طلای صنعت پتروشیمی با توان فنی ایرانی در کوروش