Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > پلیس - ایلنا نوشت: رئیس پلیس راهور ناجا گفت: یکی از سخت‌ترین تصادفات در این ایام در محور سبزوار به سمت شاهرود اتفاق افتاده که یک دستگاه خودروی سواری به علت عدم توجه به جلو در ساعت ۱۱ ظهر واژگون شده و متاسفانه ۶ نفر از اعضای یک خانواده در سر صحنه جان خود را از دست داده و یک نفر دیگر نیز در بیمارستان فوت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار تقی مهری در نشست خبری خود در خصوص اجرای طرح تابستانه گفت: ماه شهریور یکی از پرترددترین و پرتصادف‌ترین ماه‌های سال است و با توجه به شرایط خاص دهه سوم شهریور بر اساس دستور فرماندهی ناجا هزار خودرو و پنج هزار نیرو از سایر بخش‌ها به کمک پلیس راهور آمده و تا پایان شهریور در اختیار مجموعه پلیس راه و راهور هستند. او با اشاره به علل تصادفات از اوایل شهریور تا امروز گفت: بیشترین علل وقوع تصادف در چند روزه اخیر سرعت غیرمجاز و سبقت بوده که 35 درصد از تصادفات را شامل می‌شود. همچنین عدم توجه به جلو خستگی و خواب‌آ‌لودگی از دیگر علل تصادفات در این ایام بوده است.

رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: در 23 روز اخیر از نظر آمار تصادفات در سر صحنه 2.5 درصد نسبت به سال گذشته آمار جان باختگان کمتر شده و این در حالی است که 15 درصد در این ایام نسبت به سال گذشته افزایش سفر داشتیم. همچنین 47 درصد از تصادفات در ساعت بین 16 تا 24 به وقوع پیوسته و 66 درصد از تصادفات منجر به فوت در 30 کیلومتری شهرها بوده است. وی با بیان اینکه 30 کیلومتری شهرها منطقه خطر است، تاکید کرد: رانندگان باید با هوشیاری بیشتری در این منطقه تردد کنند، چرا که راه‌های فرعی و اصلی در این منطقه بیشتر واقع شده و همین امر خطر تصادفات را افزایش می‌دهد.

رئیس پلیس راهور خاطرنشان کرد: همچنین 37 درصد تصادفات جرحی و فوتی به دلیل واژگونی خودرو بوده و یکی از سخت‌ترین تصادفات در این ایام در محور سبزوار به سمت شاهرود اتفاق افتاده که یک دستگاه خودروی سواری به علت عدم توجه به جلو در ساعت 11 ظهر واژگون شده و متاسفانه 6 نفر از اعضای یک خانواده در سر صحنه جان خود را از دست داده و یک نفر دیگر نیز در بیمارستان فوت می‌کنند. او ادامه داد: به رانندگان توصیه می‌کنم در رفت و برگشت در طول سفر از وسیله نقلیه اطمینان داشته و وسیله نقلیه را از نظر فنی، موتور، سیستم روشنایی، خنک کننده چک کرده و مدارکی مانند بیمه، کارت خودرو و ... را برابر قانون همراه داشته باشند. همچنین توجه به علائم و خط‌کشی‌ها از دیگر توصیه‌های مهم ما است.

سردار مهری با بیان اینکه در این ایام سفرهای شهری کاهش پیدا کرده و سفرهای عزاداری آغاز شده از پیش‌بینی افزایش سفرها به دلیل ایام عزاداری خبر داد. وی با تاکید بر اینکه بستن کمربند ایمنی در جاده‌های برون شهری برای همه اعضای خودرو لازم است، گفت: بستن کمربند ایمنی در پیشگیری از مجروح شدن و جان باختن سرنشینان خودرو بسیار موثر بوده است. بستن کمربند ایمنی در وسیله نقلیه عمومی مانند اتوبوس هم مانند خودروهای سواری لازم و اجباری است. همچنین به رانندگان توصیه می‌کنیم از عجله و شتاب در رانندگی پرهیز کنند.

او با بیان اینکه استفاده از تلفن همراه باعث عدم تمرکز رانندگان در حین رانندگی می‌شد، خاطرنشان کرد: طرح تابستانه همزمان با بازگشایی مدارس از 10 شهریور تا پایان شهریور مرحله اول آن اجرایی می‌شود و از اول مهر تا 15 مهر مرحله دوم این طرح را برگزار می‌کنیم. همچنین در مرحله دوم طرح ترافیکی عملیات عمرانی از ابتدای مهر تا 15 مهر متوقف می‌شود. هماهنگی خوبی در خصوص سرویس مدارس با وزارت آموزش و پرورش و شهرداری‌ها انجام شده است و از همه اولیا و مربیان درخواست داریم تا از سرویس مدارس دارای برچسب استفاده کنند.

وی با بیان اینکه رانندگان سرویس مدارس، معلمان ترافیکی دانش آموزان هستند گفت: رانندگان سرویس مدارس آموزش‌های ترافیکی را باید به دانش آموزان ارائه دهند. از والدین تقاضا داریم در صورتی که فرزندانشان را با وسیله نقلیه به مدرسه می‌برند تلاش نکنند فرزند را حتما در مقابل مدرسه پیاده کرده چرا که باعث ترافیک می‌شود. وی ادامه داد: در سطح کشور بنا به شورای ترافیک هر شهر مصوباتی در خصوص این ایام تصویب و اجرایی می‌شود در تهران بزرگ نیز در دو هفته اول مهرماه، کامیونت‌ها تا سال 10 صبح ترددشان در معابر سطح شهر ممنوع است.

سردار مهری در بخش دیگری از صحبت‌هایش در خصوص تمهیدات ویژه خاص ترافیکی در ایام محرم گفت: تمهیدات ویژه خاص ترافیک محرم تنظیم و ابلاغ شده و نیروهای پلیس با همیاران محرم و هماهنگی با هیئت‌ها و دستجات عزاداری تلاش می‌کنند تا انضباط و نظم در رفت و آمد را برقرار کنند. وی ادامه داد: طرح ویژه ترافیک عاشورا و تاسوعا نیز با هماهنگی همه دستجات و هیئت‌ها و همیاران محرم در سراسر کشور اجرا خواهد شد و امیدواریم همه به نکات ایمنی در رفت و آمد توجه داشته باشند. از رانندگان تقاضا می‌شود در مقابل تکایا و حسینیه‌ها به عزادران و عابران توجه کنند و دستجات عزاداری نیز از حداقل سد معبر برای عبور و مرور استفاده کنند.

سردار مهری خاطرنشان کرد: برخلاف سنوات گذشته خوشبختانه در سال گذشته شاهد وقوع تصادفات در ایام محرم نبودیم و امیدواریم در سال جاری نیز حادثه‌ای در این ایام اتفاق نیفتد. همچنین از وسایل نقلیه‌ای که در دستجات عزاداری برای حمل امکانات و تجهیزات استفاده می‌شود، تقاضا داریم نکات ایمنی را رعایت کنند.

۴۲۲۳۸

کلید واژه‌ها : پلیس - پلیس راهور - تصادفات رانندگی - محرم -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پلیس پلیس راهور تصادفات رانندگی محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023

تین نیوز

یاتا گزارش ایمنی سالانه 2023 خود را با نتایج خوبی منتشر کرد. اگرچه در سال 2023بالغ بر 37 میلیون جابجایی هواپیما (جت و توربوپراپ) انجام شد که افزایش 17 درصدی نسبت به سال 2022 داشت، اما در این سال هیچ گونه تلفات یا حادثه مرگباری برای هواپیماهای جت مسافربری رخ نداد.

نکات برجسته این گزارش عبارتند از:

نرخ کل تصادفات 0.80 در هر میلیون (یک حادثه برای هر 1.26 میلیون پرواز) که نسبت به 1.30 در سال 2022 بهبود یافته و کمترین نرخ در یک دهه گذشته است. این نرخ نسبت به میانگین 1.19 پنج ساله (2019-2023) عملکرد بهتری داشت (میانگین یک تصادف برای هر 880293 پرواز).
خطر مرگ و میر از 0.11 در سال 2022 به 0.03 در سال 2023 و 0.11 برای پنج سال 2019-2023 بهبود یافته است. در این سطح ایمنی، به طور متوسط یک نفر باید هر روز به مدت 103239 سال با هواپیما سفر کند تا یک تصادف مرگبار را تجربه کند.
شرکت های هواپیمایی عضو یاتا و شرکت های هواپیمایی ثبت شده در حسابرسی ایمنی عملیاتی یاتا ( آیوسا ) در سال 2023 حادثه مرگباری را تجربه نکردند.
عملکرد ایمنی 2023 همچنان نشان می دهد که پرواز ایمن ترین روش حمل و نقل است. هوانوردی بالاترین اولویت خود را بر ایمنی قرار می دهد و این در عملکرد سال 2023 نشان داده شد. عملیات هواپیماهای مسافری با موتور جت بدون تلفات یا سانحه بدنه بود.

ایمنی منطقه ای

برای اکثر مناطق، نرخ تمام تصادفات در سال 2023 در مقایسه با سال 2022 بهبود یافته است و آمریکای شمالی و آسیا اقیانوسیه استثنا هستند. هیچ منطقه ای در سال 2023 سانحه ای از هواپیماهای جت را تجربه نکرد و آسیا-اقیانوسیه فقط یک سانحه توربوپراپ را ثبت کرد.
آمریکای شمالی: نرخ کل تصادفات از 0.53 در هر میلیون در سال 2022 به 1.14 در سال 2023 افزایش یافت، اما بهتر از میانگین پنج ساله خود برای منطقه 1.21 باقی ماند. بیشترین سهم تصادفات در سال 2023 مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.

آسیا و اقیانوسیه: نرخ کل تصادفات از 0.56 در هر میلیون در سال 2022 به 0.78 در سال 2023 افزایش یافته است، اما بهتر از میانگین پنج ساله برای منطقه 1.06 بوده است. نرخ خطر مرگ و میر در هر میلیون برای اپراتورهای آسیا-اقیانوسیه از 0.00 در سال 2022 به 0.16 افزایش یافته است که دلیل آن حادثه در نپال ژانویه 2023 است.
آفریقا: نرخ تمام تصادفات از 10.88 در هر میلیون در سال 2022 به 6.38 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 7.11 است. در سال 2023 هیچ تلفاتی نداشت. این منطقه از سال 2020 تاکنون هیچ گونه تلفات بدنه جت یا حادثه مرگبار نداشته است.
خاورمیانه و شمال آفریقا: نرخ کل تصادفات از 1.30 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.16 در سال 2023 بهبود یافته است و همچنین بهتر از میانگین پنج ساله 0.96 بوده است. اگرچه هیچ حادثه ای به تداخل سامانه ماهواره ای ناوبری جهانی مربوط نمی شود، اما به عنوان یک منطقه مهم نگرانی در منطقه ظاهر شده است.
کشورهای مشترک المنافع: نرخ کل تصادفات از 2.16 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.09 در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 3.19 تصادف در هر میلیون است.
اروپا: نرخ کل تصادفات از 0.98 در هر میلیون در سال 2022 به 0.48 تصادف در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 0.77 تصادف در هر میلیون بوده است. خطر مرگ و میر این منطقه از سال 2018 به صفر رسیده است. بیشترین درصد تصادفات مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.
شمال آسیا: نرخ کل تصادفات از 0.45 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است. این نسبت از میانگین پنج ساله منطقه که 0.16 تصادف در هر میلیون بود، بهتر بود. نرخ خطر مرگ و میر از 0.23 در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است.
آمریکای لاتین و کارائیب: در سال 2023، این منطقه افزایش تصادفات را نسبت به سال قبل معکوس کرد. نرخ کل تصادفات در هر میلیون از 4.47 در سال 2022 به 0.37 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 1.91 است.

فرهنگ ایمنی

فرهنگ ایمنی قوی در صنعت هوانوردی برای بهبود مستمر در تمام جنبه های عملیات ضروری است. ایجاد محیطی که گزارش شفاف و به موقع حوادث و سوانح را تشویق کند، برای شناسایی مسائل سیستمی و جلوگیری از وقوع حوادث آتی ضروری است. یاتا به طور فعال در دو جبهه برای تقویت این تلاش کار می کند:

ارتقای فرهنگ ایمنی خطوط هوایی: در سال 2023، یاتا منشور مدیریت ایمنی را معرفی کرد که برای تقویت فرهنگ ایمنی سازمانی از طریق مدیران خطوط هوایی که به هشت اصل رهبری ایمنی یاتا متعهد هستند، طراحی شده است. تا به امروز 45 شرکت هواپیمایی این پروتکل را امضا کرده اند.
تشویق کشورها به ارائه گزارش های تصادفات به موقع، جامع و عمومی: تجزیه و تحلیل یاتا از تحقیقات تصادفات از سال 2018 تا 2022 نشان داد که بیش از نیمی از آن ها مطابق با کنوانسیون شیکاگو بررسی و منتشر می شوند. کمبود در انطباق، مانع از دسترسی سهامداران مختلف صنعت هوانوردی به اطلاعات حیاتی می شود که می تواند ایمنی پرواز را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
افزایش ایمنی و پیشگیری از حوادث آینده ناشی از یادگیری از حوادث گذشته است. برای خطوط هوایی، این به معنای پرورش یک فرهنگ ایمنی قوی است که در آن هر کارمند نسبت به ایمنی احساس مسئولیت می کند و انگیزه دارد و انتظار می رود اطلاعات مربوط به ایمنی را گزارش کند.
برای ایالت ها، شامل ارائه گزارش های تصادفی به موقع، جامع و عمومی است. از مجموع 226 تصادف در شش سال گذشته، تنها 121 گزارش تصادف نهایی در دسترس قرار گرفته است. این کمبود نه تنها بی توجهی آشکار به کنوانسیون شیکاگو است، بلکه ایمنی مسافران و خدمه ما را نیز تضعیف می کند. دولت ها و سازمان های آنها باید تلاش های خود را افزایش دهند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • تصادفات نیازمند کروکی/ آنچه رانندگان باید بدانند
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در این بزرگراه تهران/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • تصادف مرگبار رونیز و پژو ۲۰۶ در بزرگراه شیخ‌فضل‌الله/ برخورد خونین کامیونت‌ها
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم