Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس قرارداد همکاری معاونت علمی و فناوری با شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، تجهیزات فرودگاهی با کمک توانمندی‌های داخلی بومی‌سازی می‌شود. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، مقرر شد سامانه روشنایی عوامل پروازی منطبق با شرایط جغرافیایی و فرودگاه‌های کشور به طور کامل بومی‌سازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، اجرای طرح‌های پژوهشی، نمونه‌سازی تخصصی و ساخت تجهیزات روشنایی عوامل پروازی است. در حال حاضر در کشور برای سیستم روشنایی ۴۷ فرودگاه کشور، قطعات یدکی و پشتیبانی نیاز است و برخی از این سیستم‌ها باید به‌روز رسانی شود. با امضای این تفاهم‌نامه برای تضمین کیفیت و مرغوبیت تجهیزات، دستورالعمل‌های لازم برای نحوه آزمایش و بررسی آن‌ها از مرکز پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران دریافت می‌شود.

بومی‌سازی فناوری تأمین تجهیزات فرودگاهی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی است. در حال حاضر بسیاری از تجهیزات فرودگاهی کشور مانند "کانتر"، "ترازو"، "آسانسور"، "سیستم انتقال بار مسافر (BHS) "، "میمیک (سامانه کنترل روشنایی عوامل پروازی) "، "ترانس‌ها با قدرت‌های بالا" و "تابلو‌های فرمان" ایرانی هستند. با استفاده از توان مهندسان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی قرار است چراغ‌های عوامل پروازی و نیز رگلاتور‌های جریان ثابت (CCR) نیز بومی‌سازی شوند.

بر اساس اعلام معاونت علمی، پیش از این جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی عناصر چراغ‌های لبه باند را برای شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران مدل‌سازی کرده بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انعقاد تفاهم نامه معاونت علمی و فناوری تجهیزات ساخت داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۴۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا

فرهاد فتوره چی مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عمده فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه انجام می شود یکی محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل های تکنولوژیک و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع مانیتور دید در روز ، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، سیمیلاتور، پایه های شبیه سازامواج دریا، کامپیوتر استاندارد دریایی، آنتن بیسیم، پردازش تصویر و اتوپایلوت است.

وی با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت در این باره توضیح داد و افزود: این سیستم به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناورها (ویژه سنتورهای کنترل از راه دور)طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناورها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سیستم به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فتوره چی با بیان اینکه از آنجا که در این نرم‌افزار پارامترهای فیزیکی موثر تا حد بالایی مد نظر بوده است، کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجه اند، دست می یابند، گفت: این موضوع توسط چندین قایقران حرفه ای تایید شده است. این سیستم طراحی همچنین دارای سه مود دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سیستم از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته است که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

وی درباره مشخصات این محصول توضیح داد و گفت : بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملا ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز است. رنج دمایی این محصول از صفر تا ۶٠ درجه سانتی گراد است.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی سنسورهای دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی های رایانه ای و تجهیزات بازی های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می رود.

کد خبر 6089403 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • فناوری‌های وارسی پروازی در فرودگاه گرگان انجام شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • اختصاص ۲ هزار میلیارد برای بهسازی فرودگاه بم
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! + عکس
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری!/ عکس
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • فرودگاهی در ایران برای خواستگاری! | ببینید
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت