Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا منظری توکلی با اشاره به فعالیت 120 آموزشکده سما در کشور، گفت: 86 هزار و 974 دانشجو در این آموزشکده‌ها مشغول تحصیل هستند.

وی همچنین از فعالیت 577 مدرسه سما در کشور خبر داد و گفت: طبق هدف گذاری انجام شده تا سال 1400 تعداد این مدارس را به هزار مدرسه افزایش خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان سما تاکید کرد: برای سال جاری نیز براساس برنامه ریزی صورت گرفته 241 مدرسه را به تعداد مدارس سما اضافه می کنیم که تاکنون 186 مورد راه اندازی شده و تا ابتدای سال تحصیلی جدید 15 مورد دیگر راه اندازی خواهد شد.

وی بابیان اینکه درکنار توسعه کمی، توسعه کیفی نیز در سازمان سما کشور مورد تاکید قرار دارد، گفت: این موضوع به ویژه در تقویت حوزه های پرورشی و فرهنگی مدنظر است. در گردهمایی اخیر که با حضور 74 مدیر مدرسه سما کشور برگزار شد، سیاست های جدید سما کشور را به این مدیران ابلاغ و کارگاه هایی را نیز در این رابطه برگزار کردیم.

دکتر منظری توکلی به اهمیت و جایگاه آموزش های مهارتی در کشورهای توسعه یافته اشاره کرد و گفت: از آنجا که تربیت نیروی تکنیسین ماهر از مهمترین رسالت های سازمان سما در کشور است، 75 درصد از آموزش در آموزشکده های تحت پوشش خود را مبتنی بر آموزش های مهارتی قرار داده ایم.

وی همچنین با اشاره به برگزاری دو روزه یادواره شهدا و گردهمایی معاونین و مدیران فرهنگی سما کشور در کرمانشاه، عنوان کرد: پس از انتصاب ریاست جدید هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به مسائل فرهنگی در سرلوحه فعالیت های این دانشگاه قرار گرفت.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما تصریح کرد: در این راستا از اسفندماه سال گذشته فراخوانی به منظور شناسایی تعداد خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران مراکز سما کشور اعلام کردیم.

وی بابیان اینکه براساس اطلاعات بدست آمده از این فراخوان مجموعه سما کشور 465 خانواده شهید، جانباز و ایثارگر دارد، افزود: همچنین تاکنون 13 شهید مدافع حرم از دانشجویان آموزشکده های سما کشور تقدیم انقلاب و اسلام شده است .

انتهای پیام /

188 / 167 منظری توکلی رئیس سازمان سما مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: منظری توکلی رئیس سازمان سما مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۴۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ محمدحسین رنجبر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس روز معلم را نقطه عطفی در تاریخ کشور اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: تعلیم و تربیت مهم‌ترین رکن تعالی و پیشرفت جوامع و ابزار جدی برای ارتقای سرمایه‌های انسانی و اجتماعی کشور بوده و نباید فقط در یک روز یا یک هفته خلاصه شود؛ بلکه این روز باید پیش درآمدی بر حرکت‌های نوین فرهنگی در حوزه تعلیم، تربیت و آموزش باشد.

وی  با تأکید بر نقش تعلیم و تربیت در اسلام و تحقق آرمان‌های متعالی انقلاب اسلامی در سایه آموزه‌های دینی افزود: نقش تعلیم تربیت به‌عنوان احیاکننده تمدن عظیم اسلامی باید به‌عنوان اصل در اولویت دانشگاه‌ها قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  شهید مطهری را نمونه بارز انسان تعلیم یافته و تربیت‌شده در حوزه مبانی دینی معرفی کرد و گفت: تفکرات و اندیشه‌های بی‌نظیر این شهید فرهیخته؛ راهگشای حرکت‌های بزرگ فرهنگی در زمان خود شد، توانست تغییرات شگرفی را در حوزه تعلیم و تربیت و شناخت مبانی دینی و اخلاقی در اختیار ما قرار دهد و حرکت جامعه را به این سمت‌وسو رقم بزند.

رنجبر، تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و توانمند را از اهداف حرکت‌های نوین دانشگاه آزاد خواند و اضافه کرد: رویکرد تحولی هم در مبانی نظری و اهداف و هم در ساختارها، روند‌ها و فرآیند‌ها و روش‌ها باید مبتنی بر ارزش‌های اسلامی به سرعت جامه عمل بپوشد و با سرعت در راستای تحولات سریع اجتماعی، فناورانه و متأثر از تحولات جهانی به‌منظور بقا، خلق و آفرینش آینده مطلوب باشد.

وی مسئولیت خطیر دانشگاهیان دانشگاه آزاد را در تحقق سیاست‌های کلی نظام، گام دوم انقلاب و نقشه مهندسی فرهنگی و علمی کشور به‌ویژه سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی را مهم و حیاتی برشمرد و عنوان کرد: بالا رفتن بصیرت انقلابی، انگیزه جهادی و تبیین عملکرد و انسجام بخشیدن و تقویت شبکه‌های ارتباطی و هم‌افزایی در بهره‌گیری از خلاقیت‌ها و نوآوری همکاران دانشگاهی می‌تواند در عملیاتی ساختن بسیاری از این برنامه و تحقق اهداف دانشگاه نتایج خوبی حاصل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت