Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@21:32:02 GMT

پایان کار دانشگاه تابستانه «اسطوره شناسی و سینمای ایران»

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۴۵۵۰۵

پایان کار دانشگاه تابستانه «اسطوره شناسی و سینمای ایران»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موزه سینمای ایران، در پایان آخرین کلاس دوره تابستانه «اسطوره شناسی و سینمای ایران» بهمن نامورمطلق عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و از استادان دوره اسطوره‌شناسی ضمن تشکر از علیرضا قاسم‌خان مدیرعامل موزه سینمای ایران برای برگزاری دوره‌های علمی و پژوهشی بیان کرد: خداراشکر که موزه سینما به یک نهاد مولف تبدیل شده‌است چراکه مدیریت جدید تلاش کرده برنامه‌ها را به سمت پژوهش سوق دهد و با ساختن یک سالن سینمای دیگر در موزه و تبدیل آن به جایگاه فعالیت‌های فرهنگی به ویژه علمی-پژوهشی، این امر را جدی‌تر دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به نمایندگی از حلقه نشانه‌شناسی تهران و تمام استادانی که در دوره اسطوره‌شناسی و سینمای ایران همراه ما بودند، از این رویدادها استقبال و بسیار قدردانی می‌کنم.

علیرضا قاسم‌خان مدیرعامل موزه سینما نیز در سخنانی کوتاه با ابراز امیدواری از برپار بودن دوره‌های آموزشی و پژوهشی موزه سینما برای دانشجویان و پژوهشگران تاکید کرد: سلسله نشست‌های علمی و پژوهشی و همچنین دوره‌های آموزشی و تخصصی سینما در موزه سینما به طور جدی استمرار خواهد داشت که به زودی جزییات آن‌ها اعلام خواهد شد.

براساس این گزارش، این دوره از دانشگاه تابستانه موزه سینما با استقبال بسیار خوب دانشجویان و پژوهشگران روبرو شد و بهمن نامور مطلق، حمیدرضا شعیری، علی عباسی، بهروز عوض‌پور و شروین وکیلی از استادان نشانه‌ و اسطوره‌شناسی، موضوع «اسطوره و سینمای ایران» را تدریس کردند.

گونه‌شناسی سینمای اسطوره‌ای، نشانه - اسطوره‌شناسی سینمای کیارستمی، روایت شناسی سینمای اسطوره‌ای ایران، اسطوره‌کاوی در سینمای کیمیایی، مهرجویی و فرهادی؛ اسطوره شناسی سینمای ایران، سرفصل‌های این دوره‌ آموزشی بود.

فیلم‌های طعم گیلاس، خانه دوست کجاست، جاده‌ها، هامون و قیصر از جمله فیلم‌هایی بودند که در این کلاس‌ها مورد تحلیل و بررسی قرار گرفتند.

کد خبر 4404490 محمد صابری

منبع: مهر

کلیدواژه: اسطوره بهمن نامور مطلق موزه سینما مردم علیه احتکار تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی ماه محرم سریال ایرانی فیلم کوتاه سینمای مستند اسکار اسکار خارجی زبان بازیگر سینما درگذشت چهره ها برنامه رادیویی موسیقی کلاسیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی بزرگ تاریخ علم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، گردهمایی بزرگ تاریخ علم در دوشنبه ۱۰ اردیبهشت به کوشش انجمن علمی ژرفا برگزار می‌شود. هدف این گردهمایی شنیدن داستان تاریخ علم از زبان دو پژوهشگر سرشناس برای دستیابی به نگاهی صحیح‌تر به تاریخ علم است.

موضوعات گردهمایی
موضوع سخنرانی دکتر شانت باغرام عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف، از انقلاب علمی تا علم مدرن است.
 دکتر امیرمحمد گمینی، عضو هیئت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران درباره انقلاب علمی و ورود علوم جدید به ایران سخنرانی خواهد کرد.
معرفی مهمانان
امیرمحمد گمینی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده‌ تاریخ علم دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل رشته‌ تاریخ و فلسفه‌ علم از مؤسسه‌ پژوهشی حکمت و فلسفه‌ ایران است.
از او آثاری چون کتاب «دایره‌های مینایی: پژوهشی در تاریخ کیهان‌شناسی در تمدن اسلامی» و کتاب «مواجهه با داروین» منتشر شده است. فعالیت پژوهشی او در زمینه‌ تاریخ نجوم در ایران و جوامع اسلامی است.
همچنین پژوهش‌هایی در زمینه‌ی تاریخ ورود علوم جدید، از جمله درباره‌‌ نظریه‌ تکامل و نجوم کپرنیکی، به ایران در مجلات پژوهشی داخلی و بین‌المللی منتشر کرده است.

شانت باغرام، کیهان­‌شناس و عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف است. وی محقق پسا­دکتری در دانشگاه واترلو، موسسه فیزیک نظری پریمیتر در کانادا و همچنین پژوهشکده نجوم پژوهشگاه دانش‌های بنیادی بوده است.
باغرام برندۀ جایزه ابوریحان بیرونی فرهنگستانِ علوم ایران و جایزۀ مرکز فیزیک نظری عبدالسلام در تریسته ایتالیا شده است. او از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی شریف مشغول بآموزش و پژوهش است.
زمینه پژوهشی دکتر باغرام کیهان شناسی و مطالعه ساختارهای بزرگ مقیاس کیهانی برای فهم ماده تاریک و انرژی تاریک است.

این برنامه دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۶:۳۰ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فیزیک، طبقه منفی ۱، تالار جناب برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان تا یکشنبه ۹ اردیبهشت فرصت دارند با تکمیل فرم زیر، در این برنامه عمومی و رایگان شرکت کنند.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0KHj9EGfrJu-et6NDmgs4v8-prvhjnuJF7uVYXKCYbJrIWA/viewform?usp=sf_link

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم