Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@07:35:01 GMT

تامین بودجه از ماده ۱۰۰ آسیب زا است

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۴۵۵۷۲

تامین بودجه از ماده ۱۰۰ آسیب زا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی تاکامی پیش ازظهر یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه شهردار نوشهر با بیان اینکه در مدیریت شهری، شهردار باید دیگر سطوح شهری تعامل مطلوب داشته باشد، ترسیم برنامه چندساله برای توسعه شهر را ضروری دانست و گفت: لازم است شهردار نسبت به تدوین برنامه اجرایی و عملیاتی ادقام کند.

وی تامین بودجه از محل ماده ۱۰۰ را آسیب زا دانست و گفت: تامین منابعی مالی پایدار باید از سوی شهرداری در دستور کار قرار گیرد و از اینرو تسهیلاتی برای اجرای طرح های درآمدزایی پایدار ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر شهری استانداری مازندران عنوان کرد: انتظار کلی ما از شهردار این است که نگاه خود را از خدمات شهری ارتقا دهند تا نوشهر که نگین استان است به جایگاه واقعی دست یابد.  

کد خبر 4404477

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری مازندران محمد محمدی مراسم تودیع و معارفه مردم علیه احتکار ماه محرم کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر مشهد گرگان شهرکرد شیراز مجلس شورای اسلامی بیرجند خرم آباد خطبه های نماز جمعه احتکار یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۵۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ساماندهی وانت‌های میوه ‌فروشی در سنندج اجرا می‌شود

شهردار سنندج گفت: طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروشی از پانزدهم اردیبهشت سال جاری در سنندج اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شهرداری سنندج، سیدانور رشیدی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین_ در نشست ساماندهی وضعیت وانت‌های میوه فروش اظهار کرد: موضوع وانت‌های میوه فروش از پدیده‌هایی بوده که مربوط به سال‌های اخیر نبوده و این معضل از چندین دهه گذشته وجود داشته است.

وی با تاکید بر اینکه مشکل بیکاری از دلایل اصلی وجود پدیده دست فروشی و وانت‌های میوه فروشی است، افزود: امروز وجود دستفروشان و وانت‌های میوه فروش به نوعی ویترین معضل بیکاری را در شهر سنندج نشان می‌دهد، اما این موضوع نافی انجام اقدامات لازم برای مدیریت این موضوع نیست.

شهردار سنندج تصریح کرد: در این راستا با همراهی خوبی که بین دستگاه‌های متولی صورت گرفت با مشارکت توانستیم در سال ۱۴۰۱ به بهترین شیوه ممکن طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش را اجرا کنیم که به عنوان مطالب جدی شهروندان فهیم بازخورد بسیار خوبی به دنبال داشت.

رشیدی اضافه کرد: اما به دلیل اتفاقات تلخی که در سال ۱۴۰۱ در کل کشور و به تبع آن در استان کردستان افتاد این طرح ابتر ماند.

وی با عنوان اینکه شهرداری سنندج خود را موظف به خدمات‌رسانی هرچه شایسته به شهروندان فهیم و فرهنگی و قدرشناس دیار فرهنگ و هنر می‌داند، تصریح کرد: موضوع وانت‌های میوه فروش یکی از معضلات شهری است که مدیریت شهری در راستای رفع آن برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت دارد.

۵۵ درصد بافت شهری سنندج ناکارآمد است

شهردار سنندج با بیان اینکه ۵۵ درصد بافت شهری در سنندج، ناکارآمد و فرسوده است، ادامه داد: کاربری‌های عمومی در این بافت‌ها کم و حتی در برخی نقاط اصلاً وجود ندارد.

رشیدی تصریح کرد: عدم تعریف چنین کاربری‌هایی در گذشته از یک سو و نبود زمین لازم، موجب شده در برخی محلات قدیمی مانند، سرتپوله، خیابان شهدا، حاجی‌آباد و حتی نواحی منفصل شهری دست مدیریت شهری در اجرای برنامه‌ها بسته باشد.

وی افزود: در ۴۵ درصد فضای باقی‌مانده نیز متأسفانه تفکیک‌ها توجهی به بازارهای روز به عنوان یکی از نیازهای جدی صورت نگرفته است و به همین دلیل مجموعه مدیریت شهری با مشکلاتی در زمینه استقرار و هدایت کردن وانت‌های میوه فروش در سطح شهر مواجه بود.

شهردار سنندج با تاکید بر اینکه مدیریت شهری هرگز دنبال بریدن نان و منبع درآمدی وانت‌های میوه فروش و دست‌فروشان نیست، گفت: هدف ما اجرای طرح‌های کارشناسی شده برای مدیریت و ساماندهی وضعیت وانت‌بارها و دست‌فروشان است.

رشیدی از آغاز طرح ساماندهی وانت‌های میوه فروش از ۱۵ اردیبهشت ماه امسال خبر داد و اضافه کرد: پنج نقطه‌ای که در راستای استقرار وانت‌های میوه فروش قبلاً در نظر گرفته شده بود که به ۱۰ نقطه افزایش یافته است.

وی ادامه داد: اجرای موفق این طرح نیازمند همراهی دستگاه‌های مختلف و مشارکت مردم است چرا که مجموعه مدیریت شهری تمام توان و ظرفیت‌های خود را در این راستا به‌کار می‌گیرد.

شهردار سنندج تصریح کرد: مکاتباتی با دستگاه‌های مختلف از جمله راه و شهرسازی و اوقاف صورت گرفته که اگر زمین‌هایی در اختیار دارند معرفی کنند تا شهرداری بازارهای درون محلی را راه‌اندازی کند.

رشیدی از راه‌اندازی هفته بازارها به ویژه در نواحی منفصل شهری به صورت دوره‌ای و چرخشی در شهر سنندج خبر داد و گفت: این سه طرح به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در راستای ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سنندج انجام می‌شود.

کد خبر 745073

دیگر خبرها

  • اجرای مستمر طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در محلات منطقه ۱۳
  • اجرای مستمر طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در محلات تهران
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • «مرادیان‌نژاد» مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان شد
  • کمک هزار میلیاردی دولت برای اجرای پروژه اتوبوس برقی در کرج
  • انتصابات جدید در شهرداری سنندج
  • طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه دار شد؟ | توضیحات مهم رئیس سازمان برنامه و بودجه
  • لاین دوم بام ایلام احداث می‌شود
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه ‌فروشی در سنندج اجرا می‌شود