Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: فردی که مسئولیت می‌پذیرد باید گوش شنوایی داشته باشد و گاهی برخی مدیران گوش شنوایی ندارند و خود را متخصص در امور می‌دانند، آن‌ها باید تذکرات دیگران را نیز موردمطالعه قرار دهند ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۵ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، دشمنی و توطئه‌چینی‌های دشمنان علیه انقلاب دارای ابعاد پیچیده‌تری شده است، ایجاد فضای مسموم روانی و القای ناکارآمدی و فساد گسترده، القای حس ناامیدی و تردید درباره آینده، جنگ روانی تمام‌عیار و گسترده توسط شبکه‌های اجتماعی و انبوهی از شبکه‌های ماهواره‌ای از جمله نقشه‌ها و برنامه‌های دشمنان جمهوری اسلامی بوده که در سطح گسترده‌ای به صورت روزانه در سطح جامعه منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط حساس و خطیر لازم بوده تا با اتحاد و انسجام هم‌افزای بین مسئولان و مردم و با پیروی از منویات مقام معظم رهبری نقشه‌های دشمنان را خنثی کرد، با توجه به اجلاسیه اخیر مجلس خبرگان رهبری و دیدار اعضای این مجلس با رهبر معظم انقلاب، به گفت‌وگویی با آیت‌الله سید‌علی حسینی‌اشکوری از اعضای مجلس خبرگان رهبری پرداخته‌ایم که در ادامه آمده است.

تسنیم: با توجه به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم ایجاد تشکیلات موازی با دولت به نظر شما وظیفه مسئولان، مجلس و مردم در شرایط فعلی چه چیزهایی می‌تواند باشد؟

این فرمایش مقام معظم رهبری در همه شرایط به ویژه در شرایط کنونی و دشواری که در پیش داریم بسیار به‌جا و متین است، چراکه موازی‌کاری و ناهماهنگی در مدیریت و اجرا به‌جای اینکه نتیجه مطلوب دهد نتیجه عکس خواهد داد و همه باید هم‌افزایی کرده و مدیری که به او مدیریت سپرده‌شده را تقویت کنند. اینکه بخواهیم موازی کاری کنیم کار را مشکل و دشوار می‌کند، موازی کاری درست نبوده و هم‌افزایی درست است، دلسوزی و به کمک یکدیگر سنگ را از پیش روی برداشتن مهم است.

البته فردی که مسئولیت می‌پذیرد باید گوش شنوایی داشته باشد و گاهی برخی مدیران گوش شنوایی ندارند و خود را متخصص در امور می‌دانند، درحالی‌که این مدیران معصوم نبوده و باید تذکرات دیگران را نیز موردمطالعه قرار دهند و بعد تصمیم‌گیری کرده و عمل کنند.

تسنیم: آیا کشور با موازی‌کاری دستگاه‌ها به‌جایی می‌رسد؟

افرادی که می‌خواهند دلسوزی کرده و خدمت کنند نباید موازی کاری کنند و فقط باید یاری کنند، از سوی دیگر مسئولان نیز نباید استبداد به رأی داشته باشند و نسبت به راهکارهای دیگر واکنش منفی نشان دهند و بدانند که دیگران هم نسبت به حوادث و مسائل مملکت احساس دلسوزی دارند، با سوءنظر و سوءنیت که از پیشرفت کار جلوگیری می‌کند باید اجتناب کرد.

تسنیم: در شرایطی که دستگاه‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی کشورهای منطقه تشکیلات رسانه‌ای و جنگ رسانه‌ای انداخته‌اند، وظیفه رسانه‌های جبهه انقلاب و راهکارهای آن‌ها برای مبارزه با جنگ نرم دشمن چگونه باید باشد؟

اقدامات تبلیغی و رسانه‌ای که دشمن به‌راه انداخته شکی در جنگ روانی باقی نگذاشته است، تأثیر جنگ روانی دشمن بسیار اثرگذار است و در این شرایط مقابله‌به‌مثل امری مهم و لازم است، در حدیثی از امام علی (ع) آمده "سنگ را از همان ناحیه‌ای که به شما پرتاب‌شده دفع نمایید" که نشانه مقابله‌به‌مثل رسانه‌ای جبهه انقلاب در برابر جنگ روانی دشمنان است.

در مرحله نخست باید در برابر هجمه‌ها و جنگ روانی دشمن از خودمان دفاع کنیم اما قدرت رسانه‌ای و نرم جبهه انقلاب باید در حدی باشد که توانایی هجوم و حمله به دشمنان را داشته باشد، در امر جنگ روانی جبهه انقلاب باید مهاجم بوده و توطئه‌های آن‌ها را  خنثی کرده و این مسئله را جدی بگیرد، در زمینه جنگ روانی دشمن، تمام کسانی که دغدغه‌های دینی و ملی دارند باید با تمام قدرت و توانمندی وارد میدان مبارزه در برابر تبلیغات سوء دشمن شوند.

تسنیم: رسانه‌ها چگونه در جنگ رسانه‌ای دشمنان را همراهی می‌کنند؟

تبلیغات سوء و جنگ روانی دشمن سبب افزایش بی‌رویه قیمت ارز و سکه شده است، رسانه‌های داخلی باید مراقب باشند تا آب در آسیاب دشمن نریزند، انتشار گسترده و بی‌حد و مرز اخبار سوء‌استفاده‌های مالی همچون اختلاس یکی از مواردی است که سبب سوءاستفاده رسانه‌های خارجی می‌شود.

انتشار اخباری که صحت آن‌ها هنوز اثبات نشده سبب سوءاستفاده دشمنان انقلاب اسلامی و بی‌اعتمادی در بین مردم می‌شود، ایجاد حالت بی‌اعتمادی در بین مردم مسئله بسیار خطرناکی است، نباید به دلیل عدم دوراندیشی و پیروی از هوای نفس به این قبیل از امور سیاسی دامن زد، در مرحله نخست باید خودمان از انتشار اخبار شایعه خودداری کنیم و در مرحله دوم در برابر در شایعات دشمنان مبارزه کنیم.

تسنیم: با توجه به تأکیدات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر انسجام مردم و دستگاه‌های مدیریتی و دولتی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس خبرگان و سایر اقشار مردم چه وظیفه‌ای بر عهده دارند؟

اعتماد عنصر بسیار مهمی در هر محیطی است اگر اعتماد سست شده یا از بین برود، سوء اعتماد زمینه‌های بسیار خطرناکی را ایجاد می‌کند، یکی از اقدامات و کارهای دشمن ایجاد جو بی‌اعتمادی بوده است.

بخشی از جو بی‌اعتمادی موجود در داخل تولید و ایجادشده که در وضعیت کنونی به اوج خود رسیده است، در چنین شرایطی تمام مسئولان وظیفه ایجاد اطمینان‌بخشی در بین مردم دارند تا لطمه‌هایی که به اعتماد مردم وارد شده دوباره‌ ترمیم و بازسازی شود.

در اجلاسیه اخیر خبرگان، از روسای قوا دعوت به عمل آمد و از آن‌ها در رابطه با مطالبات مردم به ویژه مشکلات  اقتصادی که در راستای مطالبات رهبری بود پاسخ خواسته شد که زمینه‌های اعتماد در جامعه را ایجاد می‌کند، در مسائل مختلف روسای قوای مقننه و قوه قضائیه مباحثی را مطرح کردند که بسیار مهم بود.

انتهای پیام/ ع/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه آنچه هشت سال جنگ تحمیلی را دفاع مقدس و ۴۵ سال توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد، تکیه بر ارزش‌ها، معنویت، بصیرت و زیر پرچم ولایت بود، گفت: نباید بگذاریم دشمنان ارزش‌ها، الگوها و ذائقه فرهنگی مردم را تغییر دهند و در این میان حوزه‌های علمیه و روحانیون با هوشیاری و روشنگری در میدان باشند و با جان خود از اسلام و انقلاب دفاع کنند.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالله حاجی صادقی شامگاه شنبه ۱۵ اردیبهشت در یادواره ۴۰۰ شهید روحانی و طلبه استان مازندران که در راستای دومین کنگره شهدای سرافراز دیار علویان و همزمان با سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه السلام در مصلی آیت الله جباری (ره) شهرستان بهشهر برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا اظهار کرد: دین حیات می‌آورد و شهدا با کسب پاداش و هدیه که همان حیات طیبه است حیات دین را تضمین می‌کنند، امیدواریم در هر سنگری ادامه دهنده راه شهدا باشیم و خداوند نعمت شهادت را به ما ارزانی دارد.

وی با اشاره به زندگی و امامت امام جعفر صادق (ع) در ابعاد مختلف بیان کرد: شباهت زمان کنونی و زمان زندگی امام صادق(ع)، تحریف چهره دین، احکام، معارف و ظهور اندیشه‌ها و جریان‌های انحرافی است، دشمن تلاش دارد شاکله مردم ما به ویژه نوجوانان و جوانان را در معرفت، آگاهی، گرایش تعلقات تغییر دهد باید همه ما حواسمان باشد و احساس تکلیف کنیم.

حاجی صادقی تاکید کرد: خرمشهر امروز زمان ما ذهن و قلب جوانان ماست باید با بیان معارف دین و قرآن، ذهن نسل امروز را مصون نگه داریم و در جهت تقویت ایمان نوجوانان و جوانان گام‌های محکمی برداریم تا شاهد خنثی شدن و شکست دشمنان باشیم.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه رژیم غاصب اسرائیل نه تنها از حماس بلکه از زن و کودکان غزه شکست خورد و به خیال خود برای انتقام با حمله به کنسولگری ایران فرماندهان ما را به شهادت رساند، تصریح کرد: حمله مقتدرانه ما به اسرائیل نشان داد ایران نه تنها دارای قدرت موشک و قدرت نظامی است بلکه اراده و قدرت استفاده و بکارگیری از تجهیزات علیه دشمن را نیز دارد.

این مسئول ادامه داد: حمله نظامی ما پیروزی بر تمام جبهه استکبار بود و در این نمایش اقتدار، مناطق نظامی را مورد هدف قرار دادیم و به مردم و مراکز اقتصادی حمله نکردیم.

حاجی صادقی اذعان کرد: با وجود رهبر شجاع، حکیم، بصیر، مسلط که امامت ایشان معجزه الهی است دشمن در عرصه نظامی و امنیتی هیچ غلطی نمی ‌واند بکند، در زمینه اقتصادی نیز امیدواریم دولت انقلابی و مجلس آینده بتوانند اقدامات مناسبی داشته باشند.

وی با بیان اینکه آنچه هشت سال جنگ تحمیلی را دفاع مقدس و ۴۵ سال توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد، تکیه بر ارزش‌ها، معنویت، بصیرت و زیر پرچم ولایت بود، تاکید کرد: نباید بگذاریم دشمنان ارزش‌ها، الگوها و ذائقه فرهنگی مردم را تغییر دهند و در این میان حوزه‌های علمیه و روحانیون با هوشیاری و روشنگری در میدان باشند و با جان خود از اسلام و انقلاب دفاع کنند.

استاندار مازندران نیز در این یادواره شهدای روحانی، برگزاری یادواره‌های شهدا را در حکم جهاد دانست و گفت: روحانیت همواره بعنوان رزمنده و تقویت کننده ایمان و تربیت رزمندگان حضور قابل توجهی را در جبهه‌های جنگ داشتند.

یوسف نوری تصریح کرد: برگزاری یادواره‌های  شهدا اجر شهید را دارد لذا تعظیم مقام شهدا بویژه  علمای شهید برای خود ما سازنده است و امکان تقرب به خداوند را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است