Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ به نقل از مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای، در این حمله که محققان آن را Synesthesia نامیده‌اند، هکرها می‌توانند محتوای یک صفحه نمایش راه‌دور را آشکار سازند و دسترسی به اطلاعات حساس بالقوه را که تنها مبتنی بر نشت آکوستیک مبتنی بر محتوا از صفحات LCD هستند را فراهم ‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفحات LCD با هر دو نور پس‌زمینه‌ی CCFL و LED تحت‌تأثیر این حملات قرار گرفته‌اند.

صداهای ظریف آکوستیک از طریق میکروفون‌های معمولی داخل وب‌کم‌ها یا صفحات‌نمایش، گوشی‌های هوشمند یا بلندگوی هوشمند جاسازشده بر روی میز کنار صفحه‌نمایش، از فاصله‌ی 10 متری بااستفاده از یک میکروفون پارابولی، از طریق میکروفون وب‌کم متصل‌شده در طی اسکایپ، Google Hangouts یا دیگر جریان‌های چت صوتی یا از طریق ضبط‌های یک دستگاه نزدیک مانند Google Home یا Amazon Echo، قابل جمع‌آوری است. صداهای مربوطه بسیار ضعیف و پرقدرت هستند و گوش انسانی قادر به شنیدن آن نیست. بنابراین کاربران نمی‌توانند شک کنند این انتشارات وجود دارد و اطلاعات مربوط به محتوای صفحه‌نمایش آن‌ها به هر کسی که جریان‌های صوتی را دریافت می‌کند، منتقل می‌شود.

اغلب کاربران تلاش می‌کنند وب‌کم‌های (و بنابراین میکروفون) خود را نزدیک صفحه‌نمایش جای دهند تا بتوانند در حین کنفرانس ویدیویی تماس چشمی برقرار کنند و در نتیجه اندازه‌گیری‌های با کیفیت بالایی را برای مهاجمان خواستار ارایه می‌دهند.

محققان به‌منظور بررسی این نوع حملات، برنامه‌ی آزمایشی کوچکی ساختند که الگوهای خطوط سیاه و سفید متناوب افقی با ضخامت برابر(با واحد پیکسل) را که به آن‌ها Zebra می‌گویند، نمایش می‌دهد. دوره تناوب یک Zebra، فاصله‌ی بین دو نوار سیاه مجاور (با واحد پیکسل) است. پس از اجرای برنامه، تیم تحقیقاتی، صدای پخش‌شده از صفحه نمایش Soyo DYLM2086 را در حین نمایش چندین Zebra ضبط کردند. در هر دوره‌ی مختلف از نوارها، فرکانس صدای آلتراسونیک در یک حالت قابل پیش‌بینی تغییر یافت. با کمک الگوریتم یادگیری ماشین (داده‌ها را تجزیه و تحلیل می‌کند تا پیش‌بینی کند چه چیزی بر روی صفحه‌نمایش کاربر بوده است)، محققان توانستند ضبط‌شده‌ها را ترجمه کنند. این تیم تحقیقاتی همچنین با دقت 96.5 درصد توانستند 10 مورد از محبوب‌ترین وب‌سایت‌های نمایش داده شده بر روی صفحه‌نمایش را تشخیص دهند.

محققان همچنین در تحقیقات خود اثبات کردند که چگونه مهاجمان می‌توانند آنچه را که کاربر تایپ می‌کند را با تجزیه و تحلیل فرکانس صدای تولیدشده در حین استفاده از صفحه‌کلید روی صفحه‌نمایش، استنتاج کنند. اگرچه صفحه‌کلید روی صفحه‌نمایش یک مکانیزم امنیتی برای گذرواژه‌ی ورودی است؛ اما محققان ثابت کردند که این عملیات نیز از هکرهایی که چشم‌ها و گوش‌ها را جاسوسی می‌کنند در امان نیست.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 هک رایانه جاسوسی از رایانه هک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۴۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای

اکبر قنبرپور مشاور وزیر و سرپرست پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات در سفر اخیرشان به کرمانشاه حامل خبر‌های خوبی در حوزه دیجیتال برای استان کرمانشاه بود.

اول اینکه اجرای دو پروژه عمده در حوزه اقتصاد دیجیتال استان کرمانشاه و به‌ویژه شهر کرمانشاه دنبال خواهد کرد که یکی از این پروژه‌ها ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال بوده و شامل تجهیز دو مرکز نوآوری در پارک فناوری استان و دانشگاه رازی است.

 قنبرپور برنامه‌ در دست پیگیری بودن توانمندسازی اقتصاد دیجیتال در استان و آغاز فعالیت در حوزه دانش‌آموزی و هم در بعد تربیت نیروی متخصص کاری در استان کرمانشاه را خبر خوب دیگرش در سفر به استان برای دنبال کردن بررسی میزان پیشرفت این برنامه‌ها بود.

مشاور وزیر و سرپرست پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات اولین مرکز تولید بازی‌های رایانه‌ای در پارک فناوری کرمانشاه از ماه آینده با ۲۰ تیم راه‌اندازی و فراهم شدن آمادگی لازم برای اینکه این تیم‌ها تا پایان سال به ۵۰ تیم افزایش پیدا کند و در صورت لزوم مراکز دیگری برای توسعه این صنعت ایجاد شود خبر خوب سومش به مردم کرمانشاه بود.

خبر خوب دیگر در جریان این سفر به پیگیری ایجاد یک شهرک اقتصاد دیجیتال در کرمانشاه بود که قرار است شعبه‌ای از پارک توسعه فناوری و نوآوری اقتصاد دیجیتال را که تحت عنوان پارک فاوا در استان فعالیت کند و در آینده تبدیل به یک پردیس علم و فناوری شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • محل دفن افلاطون کشف شد | رمزگشایی طومارهای باستانی از طریق هوش موصنوعی
  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • آموزش از طریق سرگرمی و نمایش
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • چرا ربات‌ها و هوش مصنوعی هنوز به گرد پای حیوانات نرسیده‌اند؟