Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@21:04:05 GMT

زخم معده، علل و راه های درمان آن

تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۵۲۱۴۵

زخم معده، علل و راه های درمان آن

امین آزاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیماری های تحت عنوان پپتیک دیزیز شامل 2 نوع بیماری زخم معده و زخم اثنی عشر هستند.
وی افزود: بیماری زخم معده و زخم اثنی عشر، 2 قسمت نزدیک به یکدیگر بوده و همیشه مستعد زخم شدن هستند.
آزاد بیان کرد: عوامل اصلی ابتلا به بیماری زخم معده، عفونت با باکتری هلیکوباکتری پیلوری و استفاده از داروهای مسکن در بازار به مدت طولانی مدت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: استفاده از برخی دارو های شیمی درمانی و ابتلا به برخی بیماری های ریوی و کبدی، از علل های دیگر ابتلا به بیماری زخم معده است.
فوق تخصص گوارش دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: شیوع بیماری زخم معده در مردان بیش از زنان گزارش شده است.

علائم و نشانه های زخم معده
آزاد بیان کرد: درد زخم معده از یک ساعت بعد از غذا خوردن شروع می شود و تا ساعت ها ادامه پیدا کرده، همچنین شب ها افزایش می یابد و می تواند فرد را از خواب بیدار کند.
وی ابراز داشت: درد زخم معده در زمان خالی بودن معده بدتر می شود لذا باید از گرسنگی اجتناب کرد.
آزاد عنوان کرد: افراد با علائم سو هاضمه و احساس هایی همچون پری سرشکم، کم اشتهایی، تهوع، استفراغ های هرزگاهی و کاهش وزن، باید تحت نظارت پزشک قرار گیرند.
وی تاکید کرد: خون ریزی، انساد، سوراخ شدن احشا شکمی و ابتلا به سرطان معده از موارد خطر در صورت عدم درمان بیماری زخم معده است.
فوق تخصص گوارش دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: معمولا درد بیماری زخم معده در ناحیه بالای شکم و در قسمت های وسط شکم ایجاد می شود.
وی افزود: بر اساس شرایط افرادی که دچار کم خونی، کاهش وزن و سابقه سرطان هستند و همچنین علائم بیماری با درمان های معمولی بهبود پیدا نکند نیاز به اندوسکوپی در جهت تشخیص ناحیه زخم معده خود هستند.

زخم معده را چگونه درمان کنیم
آزاد تصریح کرد: در مرحله نخست در جهت درمان بیماری زخم معده نیاز به رفع علل بیماری داریم که معمولا رفع عفونت و یا کاهش و قطع مصرف مسکن های دارویی را شامل می شود.
وی بیان کرد: مصرف نمک در حین درمان، موجب اثر سوء بر بیماری زخم معده خواهد شد، زیرا نمک به همراه مصرف آنتی بیوتیک های تجویزی توسط پزشک متخصص موجب اختلالات دارویی خواهد شد.

روش های پیشگیری از بیماری زخم معده
فوق تخصص گوارش دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تصحیح سبک زندگی، مصرف میوه و سبزیجات به صورت مداوم و مراجعه منظم به پزشک متخصص از روش های پیشگیری از ابتلا به بیماری زخم معده است.
9868/1662
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت ابتلا به بیماری دارو دانشگاه علوم پزشکی درمان شیمی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۲۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهی مفید برای مشکلات معده

آفتاب‌‌نیوز :

از ریشه شیرین بیان در اکثر فارماکوپه‌ها به عنوان دارو یاد شده است. گلیسریزنیک اسید با توانایی مهار باکتری هلیکوپیلوری در درمان زخم معده، مشکلات مخاطی معده و کاهش اسید معده مؤثر است. شیرین بیان بر سیستم غدد درون ریز بدن نیز تأثیرگذار است و مصرف آن ممکن است مقدار تستوسترون خون را کاهش دهد. همچنین اثبات شده است که لیکوریک یا ریشه خشک شیرین بیان اثرات افزایش ترشح سرتونین و پروستاگلندین در معده را دارد و اثرات ضدتورم معده را از این طریق اعمال مینماید.

نتایج پژوهش‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهد که فلاوونوئید‌های موجود در این گیاه باعث نابودی هلیکوباکتری پیلوری می‌شود. باید بدانید که این باکتری عامل زخم معده است. می‌توان از شیرین بیان برای درمان آفت‌ها و زخم‌های دهانی نیز بهره برد.

از این گیاه در ترکیب شربت‌های ضد سرفه استفاده می‌شود. این گیاه برای دستگاه گوارش و همچنین تقویت دستگاه ایمنی بدن موثر عمل می‌کند؛ چون حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی متعدد مورد نیاز بدن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • دمنوش‌هایی برای آرامش اعصاب
  • دمنوش هایی برای آرامش اعصاب