Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > قضایی - تسنیم نوشت: مدیرکل دیوان محاسبات کردستان دلایل تخلف مدیران در استان را تشریح کرد.

مراد محمدی عصر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان دهگلان که در سالن آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی شهید مطهری این شهر برگزار شد، اظهار داشت: کار دیوان محاسبات اداری، نظارت مستمر مالی به منظور پاسداری از بیت‌المال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یکی از رویکردهای دیوان محاسبات اداری، پیشگیری و برخورد مقتدرانه با تخلفات اداری است که می‌تواند نمونه بارز امربه‌معروف و نهی از منکر باشد.

مدیرکل دیوان محاسبات استان کردستان با اشاره به دلایل تخلفات در دستگاه‌های اجرایی و یکی از آسیب‌های جدی در این حوزه، تصریح کرد: عدم آشنایی با قوانین و مقررات که دلیل اصلی آن تعدد قوانین است باعث شده که بسیاری از مدیران ما اطلاعات قانونی نداشته باشند و لازم است که آموزش داده شوند.

وی بخش دوم آسیب را مصلحت‌اندیشی مدیران دانست و ادامه داد: مدیران می‌دانند که خلاف قانون انجام می‌دهند اما مصلحت‌اندیشی می‌کنند اما در اینجا به مدیران اعلام می‌کنم در هیچ حالتی، مدیر اجازه مصلحت‌اندیشی ندارد و قانون مرجع مصلحت‌اندیشی است.

محمدی بخشی دیگر از تخلفات را "تخلفات سازمان‌یافته" عنوان کرد و افزود: دیوان محاسبات با اقتدار با این نوع تخلف هم برخورد می‌کند.

وی با بیان اینکه عدالت در مساوی بودن نیست، اظهار کرد: قبول داریم در جامعه مشکلات وجود دارد، اما انتظار داریم که وقتی از مدیری سوالی می‌پرسند به عنوان مدیر تخصصی پاسخ دهد نه به صورت عامیانه.

مدیرکل دیوان محاسبات کردستان به تخلفات عمده در استان اشاره کرد و گفت: سامانه ثبت معاملات باهدف ایجاد شفافیت طراحی شده و باید معامله بیشتر از دو میلیون تومان در این سامانه ثبت شود اما معمولاً این کار صورت نمی‌گیرد و بخش زیادی از تخلفات به علت "عدم ثبت معاملات در سامانه" و بی‌توجهی و حساس نبودن به بیت‌المال است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان اضافه کرد: تعداد زیادی بازنشسته در ادارات استان وجود دارند و چون ادارات پاداش بازنشستگی آنان را پرداخت نکرده، همچنان مشغول فعالیتند.

وی با اشاره به دیگر تخلفات صورت گرفته در استان اذعان کرد: زمین‌خواری بخشی از مشکلات موجود در کردستان است و هر کسی بتواند، سعی می‌کند این کار را انجام دهد.

محمدی عدم نظارت موثر بر اجرای طرح‌های عمرانی در قرارداد با پیمانکاران را از دیگر تخلفات عنوان کرد و افزود: از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم اعتبارات عمرانی را به همه دستگاه‌ها ندهند بلکه به دستگاه‌هایی که توان اجرای طرح را ندارند، اعتبار اختصاص بدهند.

وی با بیان اینکه "اختلاس، سوءاستفاده از اموال و موقعیت" از جرائم استان کردستان است، اظهار کرد: مطمئن باشید همه دستگاه‌های نظارتی، اهتمامشان نظارت بر تخلفات دستگاه‌ها و حل آنهاست.

مدیرکل دیوان محاسبات استان کردستان خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد: بی‌تفاوت از کنار برخورد با تخلفات نگذرید، چرا که همه در پیشگاه خدا و مردم مسئولیم.


46231

 

کلید واژه‌ها : بازداشت - دیوان محاسبات - جرم -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازداشت دیوان محاسبات جرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۵۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان در جلسه بررسی مسائل و مشکلات پروژه‌های جزیره هرمز به ریاست مهدی دوستی استاندار هرمزگان با حضور معاون عمرانی، مدیرکل دفتر فنی و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد.

مهدی دوستی ضمن تاکید بر اهمیت نظارت مستمر بر روند اجرای پروژه‌ها، گفت: نباید مسائل نرم افزاری و سخت افزاری قابل حل پیشرفت پروژه‌ها را به تعویق بیاندازد و لازم است مدیران نظارت مستمری بر روند اجرایی داشته باشند.

وی افزود: در ادامه اقدامات شهری در جزیره هرمز، برنامه‌های طرح هادی و بازآفرینی شهری که افزایش زیرساخت‌های جدید تفریحی، آموزشی، بهداشتی و فرهنگی را در پی دارد، طبق زمانبندی انجام می‌شود.

استاندار هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های تعریف شده برای توسعه دریا محور گفت: پایش پیشرفت پروژه‌های آغاز شده در هرمز بویژه توسعه بندر، نیروگاه برق، افزایش ظرفیت آب شرب و پروژه‌های مسکن ملی اهمیت بسیاری دارد چرا که تکمیل زیرساخت‌ها زمینه تعریف اقدامات جدید در جزیره را فراهم می‌کند.

کد خبر 6098238

دیگر خبرها

  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد