Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@14:12:43 GMT

پرمخاطب‌ترین شبکه‌های رادیو از زبان مدیر رادیو

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۵۷۴۴۵

پرمخاطب‌ترین شبکه‌های رادیو از زبان مدیر رادیو

حمید شاه‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا درباره میزان مخاطبان رادیو توضیح داد:‌ امروز مخاطبان رادیو در همه شبکه‌ها ۳۵.۹ درصد است که نسبت به سال گذشته که ۳۴.۱ درصد بود، ارتقاء داشته است. استاندارد جهانی هم همین حدود ۳۰ تا ۳۱ درصد است که در میان رسانه‌های جدید و رقیب عدد بدی نیست. البته امروز بیش از آنکه به درصدها توجه کنیم، به بحث مدت حضور توجه می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال گذشته میانگین شنیدن رادیو یک ساعت و ۵۶ دقیقه بوده است.

پرمخاطب‌ترین شبکه‌های رادیویی

او در ادامه درباره اینکه کدام شبکه‌های رادیویی مخاطبان بیشتری دارند؟ اظهار کرد: طبیعتا رادیو ایران، رادیو جوان، رادیو آوا و رادیو پیام جزو شبکه‌های پرشنونده هستند. رادیوهای دیگر که تخصصی‌تر هستند مثل گفت‌وگو، نمایش و اقتصاد مخاطبان کمتری دارند اما با مدت شنوایی بیشتر؛ به عنوان مثال تعداد مخاطبان رادیو نمایش در لحظه‌های شبانگاهی، بیش از روز است.

آغاز فعالیت رادیو انقلاب از آبان ماه

شاه‌آبادی سپس در پاسخ به این پرسش که آیا تصمیم به راه‌اندازی شبکه جدیدی ندارید؟ گفت: ما طرحی برای تاسیس شبکه جدید از ابتدایی که به رادیو آمدم نداشتیم و در واقع دنبال افزایش ۲۴ ساعته و تمام وقت شدن شبکه‌ها نیستیم؛ چرا که تعداد شبکه‌های ما کم نیست. فرکانس هم نداریم اما رادیو فصلی ما همان طور که گفتیم در این یک سال اخیر رشد داشته است که در حال حاضر دو رادیو فصلی اضافه شده است. رادیو محرم و رادیو کتاب. رادیو اربعین، رادیو انقلاب و رادیو بهاران هم که سابقه تاسیس قبل‌تر داشتند. رادیو انقلاب نیز امسال اضافه شده است که بعد از ایام صفر کار خود را شروع خواهد کرد. سال گذشته رادیو انقلاب فقط بازه دهه فجر بود که امسال از نیمه دوم آبان‌ماه تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

رادیو گردشگری چه شد؟

او درباره رادیو گردشگری نیز گفت: رادیو گردشگری هم قرار بود با کمک معاونت گردشگری سازمان میراث در قالب رادیو فصلی راه‌اندازی شود اما آن‌ها به تعهداتشان عمل نکردند. قرار بود سه ماهه ایام تابستان رادیو گردشگری را راه‌اندازی کنیم. در حال حاضر نیز مطالعاتی برای برخی رادیوهای دیگر هم هست، از جمله همین رادیو گردشگری و به جای معاونت گردشگری برخی نهادها و بخش‌های خصوصی آمده‌اند و ما همچنان در حال مطالعه و بررسی برای راه‌اندازی هستیم.

معاون صدا در عین حال گفت: سیاستی مبتنی بر اینکه به طور کلی افزایش شبکه‌ها را داشته باشیم، نداریم. همچنین در ارتباط با حذف شبکه‌ها طرحی برای حذف هیچ شبکه‌ای نداریم. فقط رادیو صبا تنها کانالی بود که به شبکه ارتقاء پیدا کرد و ۱۸ ساعته شد و در آینده نیز قرار است ۲۴ ساعته شود.

تاکید بر رادیوهای فصلی

معاون صدا با تاکید بر اینکه تاکید رادیو از این پس به تاسیس رادیوهای فصلی در مقاطع مختلف خواهد بود به راه‌اندازی رادیو کتاب اشاره کرد که به مناسبت نمایشگاه مطبوعات آغاز به کار کرد اما در حال حاضر نیز روزی چهار ساعت برنامه دارد و دائمی شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۷۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت‌حیدریه گفت: متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل دادرسی تحویل مقامات قضایی شدند.

علی محمدی افزود: با استناد قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور است.

مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تربت حیدریه اضافه کرد: بر این اساس متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم می‌شوند.

محمدی افزود: چنانچه دستگاه فوق در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌اموال فرهنگی - تاریخی مورد استفاده قرار گیرد، علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس مجازات مقرر در ماده (۵۶۲) قانون‌مجازات اسلامی - مصوب ۱۳۷۵٫۳٫۲ محکوم می‌شود.

شهرستان تربت حیدریه ۳۵۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده دارد که تعداد ۶۲ اثر شامل بنا، محوطه و میراث ناملموس ثبت شده در فهرست میراث ملی است.

دیگر خبرها

  • دستگیری چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • از طاقبستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
  • پخش «چهل تیکه» و «استودیو هشت» به یاد مسعود اسکویی + تیزر
  • یادبود مسعود اسکویی در شبکه نسیم
  • پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان او بشنویم
  • ممنوعیت ترددها شناورها در کیش تا ساعت ۱۹ ادامه دارد
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد