Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش ایکنا از لرستان، سیدعلی نادر دهقانی‎الوار، رئیس جهاددانشگاهی لرستان یک‎شنبه، 25 شهریور در اولین نشست مدیران شعب سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی منطقه غرب کشور در لرستان با تشریح بخشی از اقدامات این نهاد در استان اظهار کرد: خوشبختانه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های پژوهشی، فرهنگی، آموزش عالی و آموزش کوتاه‎مدت اقدامات خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مراکزگیاهان دارویی، بهینه‌سازی مصرف انرژی، GIS ، شهرک گلخانه‎ای شش هکتاری کوهدشت و مجتمع تحقیقات و فناوری خرم‌آباد به‌عنوان یک مجموعه تجاری فناوری در حوزه گیاهان دارویی نمونه‌ای از اقدامات جهاددانشگاهی استان در حوزه پژوهشی است که آذر ماه امسال بخشی از محصولات آن وارد بازار می‎شود.
دهقانی‎الوار با اشاره به فعالیت‎های جهاددانشگاهی لرستان در حوزه آموزش کوتاه‌مدت، تصریح کرد: سالانه 10 هزار نفر در دوره‎های کوتاه مدت این نهاد آموزش می‎بینند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان این‌که در حوزه آموزش عالی نیز بزرگ‌ترین مجموعه علمی ـ کاربردی استان را تاسیس کرده ‎‌ایم، اضافه کرد: مرکز رشد ما در بین دیگر مراکز رشد جهاد دانشگاهی کشور رتبه سوم را داراست و 40 شرکت را تحت حمایت خود داشته که چهار مورد از آن‌ها دانش‌بنیان است، سال گذشته بیش‌از 70 میلیارد ریال فناوری در بازار به فروش رساندند.
وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه فرهنگی بستر بسیار مناسبی برای حضور دانشجویان فراهم کرده است به‌نحوی‌که بیش‌از 1500 دانشجو در حوزه‎های مختلف با این نهاد همکاری دارند.
دهقانی‎الوار با تاکید بر این‌که جهاددانشگاهی نهادی توانمند و علمی برای تربیت نیروی انسانی جهادی، متخصص و دلسوز است، افزود: معاونت فرهنگی این نهاد می‎تواند در راستای تربیت نیروهایی با این ویژگی‎ها قدم بردارد و البته تاکنون نیز همین رویه را در پیش گرفته است.
رئیس جهاددانشگاهی واحد لرستان با تاکید بر ضرورت انجام کارهای بزرگ، مورد نیاز و جهت ساز کشور توسط جهاد دانشگاهی، گفت: حرکت در این راستا نیازمند دلسوزی، تعهد و اعتقاد است که در این نهاد وجود دارد.
دهقانی‎الوار حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی را بسیار مهم دانست و افزود: بخشنامه‌ای کردن و نوشتن دستورالعمل و مقررات و در نهایت اداری کردن حوزه فرهنگی بزرگ‌ترین آسیبی است که به جهاددانشگاهی وارد می‌شود و ضرورت دارد حوزه فرهنگی با بازکردن فضا برای حضور دانشجویان علاقه‌مند، رویکرد و رویه واقعی حضور دانشجو را دنبال کند که در این صورت باید انتظار انجام کارهای بزرگ را داشت.

ایجاد اشتغال و تبدیل علم به فناوری از اقدامات شاخص جهاددانشگاهی

سیدعلی‎نادر دهقانی‎الوار همچنین در دیدار معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان، اظهارکرد: جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک نهاد علمی توانسته اقدامات شاخصی در استان انجام دهد که خروجی آن‌ها به ایجاد اشتغال و تبدیل علم به فناوری منجر شده است.
وی افزود: شرکت‎های دانش‌بنیان مرکز رشد جهاد دانشگاهی در سال گذشته بیش‌از هفت میلیارد تومان فناوری به فروش رساندند و از این لحاظ در کشور در جایگاه خوبی هستیم.
دهقانی‎الوار با بیان این‌که 1500 دانشجو با این نهاد در استان همکاری دارند، ادامه داد: خوشبختانه دانشجویان ارتباط خوبی با جهاد دانشگاهی استان در حوزه اجتماعی، عمرانی، محیط‌زیست، رسانه‎ای، درمانی و ... دارند و از ظرفیت آن‌ها در بخش‎های مختلف استفاده کرده‎ایم.
عضو هیئت‌علمی جهاد دانشگاهی لرستان یادآور شد: به‌عنوان یک مجموعه علمی و جهادی سعی کرده‎ایم در حوزه‎های مختلف بدون کمک‎های دولتی اقدامات خوبی در لرستان انجام دهیم.
وی اضافه کرد: ظرفیت‎های خیلی خوبی در جهاد دانشگاهی لرستان وجود دارد که باید فعال شوند و توقع داریم ازلحاظ تامین اعتبارات و صدور مجوزهای لازم برای توسعه استان از این نهاد حمایت شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا لرستان فرهنگی جهاد دانشگاهی دهقان اشتغال دانشجویان آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۹۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نخستین گردهمایی آمار و فناوری در دولت سیزدهم، ضمن تاکید بر اهمیت محاسبه آمار و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی گفت: پیش‌بینی پذیر شدن بازار عرضه و تقاضا، ارتباط مستقیم با آمار و داده‌های هر محصول در زمان و مکان معین دارد.

وی تفاوت موجود در آمارهای ارائه شده از سوی مراکز متولی را محصول محاسبه داده‌های متفاوت در یک مورد واحد دانست و گفت: البته برای رسیدن به یک چشم‌انداز واقعی و مدیریت واحد، نیازمند به‌کارگیری روش واحد با ضریب خطای کم هستیم؛ این‌گونه خواهیم توانست در میدان عمل از ابزار مطمئن برای مدیریت شرایط موجود بهره گیریم.

وزیر جهاد کشاورزی، آمار غلط را موجب سوگیری نادرست مدیریتی دانست و افزود: اطلاعات و آمار درست در حوزه کشاورزی، کنترل بازار تقاضای داخل و برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای صادراتی را به دنبال خواهد داشت.

نیکبخت با تاکید بر لزوم بازنگری اساسی در خصوص داده‌ها و اطلاعات آماری در وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی مسؤول اصلی جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر پیشین وزارت جهاد کشاورزی در نخستین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی که در محل سالن سران اجلاس برگزار شد، عنوان کرده بود، وزارت جهاد کشاورزی نابیناست زیرا آمار دقیقی از فعالیت‌های کشاورزی به ویژه در تولید و زمین‌های زیر کشت ندارد در نتیجه نمی‌توان برنامه‌ریزی درست و دقیق داشت.

کد خبر 6099304

دیگر خبرها

  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان