Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان تغذیه بر این اعتقادند که در وعده‌های صبحانه و ناهار دانش‌آموزان باید مخلوطی از مواد غذایی شامل سبزیجات، میوه‌ها، شیر و لبنیات و گوشت و مواد پروتئینی باشد.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از جمله ویژگی‌های مهم غذا‌های مصرفی توسط دانش‌آموزان مدرسه‌ای توجه به طعم، رنگ، تنوع و مزه غذا‌ها است که منجر به مصرف بیشتر آن‌ها توسط دانش‌آموزان می‌شود؛ البته ویژگی مهم مواد غذایی مصرفی توسط دانش‌آموزان توجه به مغذی بودن مواد غذایی می‌باشد تا منجر به رشد و تکامل مناسب جسمی و روحی دانش‌آموزان بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به همین منظور متخصصان تغذیه بر این اعتقادند که در وعده‌های صبحانه و ناهار دانش‌آموزان باید مخلوطی از مواد غذایی شامل سبزیجات، میوه‌ها، شیر و لبنیات و گوشت و مواد پروتئینی باشد.

بهترین صبحانه‌ها برای دانش‌آموزان

ایده‌های مختلفی برای تهیه صبحانه برای دانش‌آموزان توسط متخصصان تغذیه به والدین آن‌ها توصیه می‌شود. از جمله بهترین ایده‌ها برای تهیه صبحانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- کورن فلکس غلات غنی شده با شیر

۲- ساندویچ نان و تخم مرغ

۳- ساندویچ نان، پنیر و سبزیجات

۴- مخلوط مغر‌های گیاهی (مانند بادام، فندق و پسته) همراه با شیر یا ماست

۵- ساندویچ نان و کره بادام زمینی

سالم‌ترین ناهار‌ها برای دانش‌آموزان

در ناهار تهیه شده برای دانش‌آموزان مدرسه‌ای باید ترکیبی از مواد غذایی استفاده شود تا حجم بیشتری از مواد مغذی جذب بدن آن‌ها شود.

به همین منظور در ناهار می‌توان از این نوع غذا‌ها در منزل یا در مدرسه برای دانش‌آموزان آماده نمود:

۱- ساندویچ گوشت و سبزیجات

۲- ساندویچ مرغ و سبزیجات پخته

۳- مخلوط انواع حبوبات

۴- انواع پیتزا‌های سبزیجات

میان‌وعده‌های توصیه شده به دانش آموزان

بیشتر دانش‌آموزان مدرسه‌ای، میان‌وعده‌های غذایی در طی روز را بیش از وعده‌های غذایی دوست دارند.

البته باید توجه شود که مصرف زیاد برخی از میان‌وعده‌ها در روز مانند انواع شکلات‌های شیرین، آبنبات‌ها، بستنی‌ها، کیک و کلوچه‌ها برای دانش‌آموزان مناسب نیست.

از جمله میان وعده‌های غذایی توصیه شده به دانش‌آموزان مدرسه‌ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- میوه‌های خام (مانند سیب، هلو، موز، گیلاس، آلبالو، انجیر و ...)

۲- آب‌میوه‌های طبیعی یا آب‌میوه‌های بسته بندی که ۱۰۰ درصد حاوی آب‌میوه می‌باشند.

۳. آب سبزیجات (مانند آب هویج)

۴. بیسکوئیت‌های فاقد گلوتن و سبوس‌دار (مانند بیسکویت‌های حاوی جو دوسر)

۵. ماست‌های طعم‌دار یا ماست‌های میوه‌ای

۶. کره بادام زمینی

۷. شیر یا شیر کاکائو

۸. بستنی‌های بر پایه شیر

توصیه کلی به والدین دانش آموزان

به والدین توصیه می‌شود که فرزندان خود را به مصرف مداوم غذا‌های آماده، چرب و شیرین عادت ندهند، چون یکی از دلایل افزایش وزن و چاقی در دانش‌آموزان همین عادت به مصرف اینگونه غذا‌ها می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اخبار سلامت دانش آموزان سلامت بدن بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۰۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه توانمندسازی ۲ هزار دانش‌آموز کارآفرین هنرستانی

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین رویداد ملی «گام نو» ویژه دانش‌آموزان کارآفرین هنرستانی با حضور محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این رویداد با بیان اینکه این نهاد ۶۵ هزار دانش‌آموز هنرستانی را در سراسر کشور تحت حمایت دارد، گفت: کمیته امداد در چارچوب سیاست توانمندسازی دانش‌آموزان هنرستانی، طرح ایجاد و تقویت توانمندی‌های کسب و کار را برای دانش‌آموزان هنرستانی به اجرا درآورد.

وی افزود: هدف از اجرای این برنامه که از حدود یک سال و نیم قبل آغاز شد، شناسایی و بالفعل کردن ظرفیت‌ها و استعدادهای کارآفرین نوجوانان ایرانی است.

رئیس کمیته امداد خاطرنشان کرد: با اجرای این برنامه، حدود ۲ هزار دانش‌آموز هنرستانی کارآفرین به مرحله توانمندی در کسب و کار و دریافت تسهیلات اشتغال به منظور راه‌اندازی طرح‌های شغلی خود رسیدند.

بختیاری تاکید کرد: نخستین رویداد ملی «گام نو» امروز با حضور ۱۳۰۰ دانش‌آموز کارآفرین هنرستانی در ۱۱ استان کشور برگزار شد که از این تعداد حدود ۱۵۰ نفر از دانش‌آموزان برگزیده در برنامه ملی حضور داشتند.

وی با اعلام آمادگی برای حمایت از طرح‌های کسب و کار دانش‌آموزان هنرستانی، گفت: با حمایت دولت، می‌توانیم گام‌های موثرتری در این زمینه برداریم.

رئیس کمیته امداد ترویج فرهنگ کار و تلاش در جامعه، مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در این زمینه رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی نقش تأثیرگذاری دارند.

کد خبر 6085699

دیگر خبرها

  • جشن عبادت وبندگی ۲۲۰ دانش آموز بادرودی
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • ۲۲ درصد دانش آموزان قزوینی دچار اضافه وزن هستند
  • جواب دانش‌آموز به ساده‌ترین سؤال دینی همه را شوکه کرد+ عکس
  • اجرای برنامه توانمندسازی ۲ هزار دانش‌آموز کارآفرین هنرستانی
  • درباره فواید خوردن صبحانه بیشتر بدانیم
  • تغذیه سالم یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد
  • سبد غذایی مناسب ایرانیان تا پایان هفته اعلام می‌شود
  • ترمز ناگهانی اتوبوس ۶ دانش آموز را راهی بیمارستان کرد