Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@21:22:28 GMT

ضرورت تقویت اتحاد و انسجام در جامعه/ نقدها منصفانه باشد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۰۱۳۲

ضرورت تقویت اتحاد و انسجام در جامعه/ نقدها منصفانه باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام داود نمازی صبح دوشنبه در جمع مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهرستان دشتی اظهار داشت: در حادثه عاشورا درس‌ها و عبرت‌های مختلفی وجود دارد و یکی از رموز ماندگاری عاشورا درس‌ها و عبرت‌هایی است که از عاشورا می‌شود یاد گرفت.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین علت ماندگاری حادثه عاشورا را جامعیت آن است، افزود: بعضی اساتید حادثه عاشورا را با جنگ بدر مقایسه میکنند و علت این مقایسه برای اهمیت جنگ بدر بوده و در روایات دارای اهمیت زیادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمازی خاطرنشان کرد: می فرمایند اگر کسی درعصر غیبت که امروز در آن وجود داریم به انتظار امام زمان(عج) باشد و در این انتظار از دنیا برود مثل کسی است که در کنار پیغمبر در جنگ بدر به شهادت رسیده است.

مشاور وزیر کشور با بیان این که جامعیت عاشورا در درسهای عاشوراست تاکید کرد: از جنگ بدر خیلی درس نداریم اما در نهضت عاشورا درسهای بسیاری از جمله درس ایثار، فداکاری، وفا، شجاعت، توحید و خدا شناسی، درایت و عبرتهای زیادی میتوان فرا گرفت.

وی افزود: مهمترین درسی که از حادثه می‌توانیم بگیریم بحث توحید و خدا شناسی است و جای جای حرکت عاشورا بحث توحید و بندگی تبیین می‌کند.

نمازی با اشاره به اینکه همواره باید خداوند را در محضر خود بدانیم تاکید کرد: اگر ما که در جایگاه اداری قرار داریم عالم را محضر خدا بدانیم همین که بدانید در محضر او میباشید کافی است که بترسید و دست از پا خطا نکنید و در حضور حق تعالی به هر کاری دست نزنید.

مشاور وزیر کشور بیان کرد: در عالم سیاسی همه جریان‌ها با هر اسم و رسمی که هستند برای حذف همدیگر تلاش میکنند آیا عالم که بنده خدا باید این‌طور به سمت همدیگر نگاه کنند؟ آیا واقعا برای اصلاح جامعه قدم بر می‌داریم.

وی افزود: درد آور است که گاهی در مجالس مذهبی رعایت خیلی از مسائل نمی‌شود و اگر عالم را محضر خدا بدانیم حاضر نیستیم خیلی از کارها را انجام دهیم.

نمازی تاکید کرد: نقد به قصد اصلاح اشکال ندارد زیرا در جامعه ای زندگی می‌کنیم که در راس آن ولی فقیه قرار دارد و ادعا می‌شودکه پیرو ولی فقیه هستیم و هر کسی که میخواهد ثابت کند با عمل بیاید و ثابت کند اما نه با لعن تند هجمه کنید.

مشاور وزیر کشور در امور هماهنگی روحانیت، ائمه جمعه و جماعات به نظم و انضباط مدیران اشاره کرد و گفت: تاکید وزیر کشور به فرمانداران، احترام به مردم و تکریم ارباب رجوع است.

وی افزود: آن تشکیلاتی که نظام به ما مدیران امانت داده اگر شب احساس کنیم کسی به واسطه من مدیر یا زیر دست من به او ظلم شده آن شب اگر سر راحت بر بالین بگذارم در خدمت سستی کرده‌ایم.

نمازی خاطرنشان کرد: اگر درس بندگی از اباعبدالله االحسین(ع) بیاموزیم در سکنات ما تاثیر خواهد گذاشت و به فرموده مقام معظم رهبری ما در جنگ اقتصادی با دشمن قرار داریم و امروز بعضی هجمه و هدف تیر را به اشتباه به طرق خودی شلیک می‌کنند.

وی بیان کرد: اگر مدیر ضعف دارد کمک کنید تا مشکل، فشار و سختی که بر مردم به وجود میآید برطرف کند.

وی افزود: امروز دولت باید فشارهای خارجی را تحمل کند یا فشارهای داخلی را، باید شرایط را درک کنیم وجدان بهترین قاضی برای قضاوت است.

نمازی با بیان این که امام حسین (ع) به دنبال هدایت‌گری بود تاکید کرد: درس دیگری که میتوان از عاشورا گرفت درس هدایت است نامه نگاری امام حسین(ع) از لحظه حرکت هدایت‌گری بود قصد امام حسین(ع) این بود که مردم را از دایر طاغوت بیرون و به دایره ولایت هدایت کند.

مشاور وزیر کشور  با بیان اینکه اخیرا گفتهاند که ۳۰۰ هزار طلبه در کشور وجود دارد که ماهانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از دولت دریافت میکنند افزود:  والله از بودجه دولتی به طلبه ها پرداخت نمی‌شود این در حالی است که ما ۳۰۰ هزار طلبه نداریم و کل طلبه ها به بیش از ۹۰ هزار نفر می‌رسد که ۱۰ هزار نفر انها سطح سه و چهار هستند والله کل شهریه طلبه سطح سه و چهار یک میلیون تومان است و مابقی طلبه ها از ۷۰۰ هزار تومان به پایین است.

نمازی بیان کرد: بودجه‌ای که دولت پرداخت می‌کند در زمینه ساخت، ساز، تعمیر و تجهیز حوزه‌های علمیه است.

مشاور وزیر کشور با تاکید بر انتقاد منصفانه گفت: ما نباید از دایره بندگی فاصله بگیریم هیچ کس حق ندارد نسبت به دولت توهین کند نقد قابل پذیرش است اما نه آن نقدی که از روی اتش انتقام باشد.

وی با تاکید بر تقویت اتحاد و انسجام گفت: دارای هر فکری که باشیم باید نقد منصفانه و برادرانه داشته باشیم امروز نیازمند به وحدت و اتحاد هستیم همانطور که امام حسین(ع) دنبال هدایت جامعه بود نه انتقام ما باید از ابا عبدالله(ع) الگو برداری کنیم.

کد خبر 4405111

منبع: مهر

کلیدواژه: دشتی دولت تدبیر و امید مردم علیه احتکار ماه محرم کرمانشاه خبرگزاری مهر بوشهر مشهد گرگان شهرکرد شیراز مجلس شورای اسلامی بیرجند خرم آباد احتکار خطبه های نماز جمعه مراسم عزاداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۰۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • برگزاری یادواره شهدای روستای امند
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خمر در جامعه
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان