Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

در راستای تقویت مدیریت بحران، حادثه و سوانح مانور دور میزی مدیریت حادثه از لحظه‌ رویداد (پیام مخابره تلفنگرام) با حضور آقای حسین نصیری معاون اداره کل ایمنی و نظارت بر شبکه ونماینده معاونت فنی و زیربنایی و در کمیته پدافند غیرعامل راه‌آهن و کمیسیون پیشگیری از سوانح اداره کل راه‌آهن و کارشناسان رسانه‌ی راه‌آهن در اتاق مدیریت بحران اداره‌کل راه‌آهن شمال برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل راه‌آهن شمال، اکبر سعادت در این مانور با تعریف حادثه فرضی حادثه‌ی برخورد قطار ریل باس با مینی‌بوس اقدامات کمیسیون سوانح راه‌آهن شمال مورد ارزیابی واقع شد.

طراحان مانور فرضی با تعریف شایعه‌های رسانه‌ای مدیریت رسانه‌ای اعضای کمیسیون سوانح اداره‌کل راه‌آهن شمال را تحلیل و تعقیب کردند و اداره کل راه‌آهن شمال به‌عنوان پایلوت برای مانور دور میزی انتخاب شد. طراحان و ناظران ضمن ارزیابی و سرعتَََََََََََََ‌سنجی نکات مورد نیاز را برای اعضای کمیسیون سوانح تشریح و تحلیل و در گفتگوهای متقابل به بررسی بهتر شدن مدیریت سوانح پرداختند.

یوسف گران‌پاشا مدیرکل راه‌آهن شمال ضمن قدردانی از اداره‌کل ایمنی و نظارت بر شبکه به‌ضرورت اجرایی این شیوه تاکید و در سخنانی به تشریح روند عملی حوادث و سوانح واقعی پرداخت وی مدیریت افکار عمومی را در حوادث برخورد با وسایل نقلیه و عابرین مهم شمرد مدیرکل راه‌آهن شمال هدف همه‌ی تلاش‌ها را کاهش حوادث این‌چنینی برشمرد و افزود حوادث برخورد خسارت‌هایی جبران‌ناپذیر برای خانواده‌ها به وجود می‌آورد.

نصیری معاون اداره کل ایمنی و نظارت بر شبکه نیز هدف از طراحی این مانور دور میزی را بالا بردن توان ناحیه برای مدیریت سوانح و رفع ایرادات و آسیب‌شناسی موانع برشمرد و تاکید کرد که هدف کلی راه‌آهن کم شدن آمار حوادث حمل‌ونقل ریلی است.

سعادت نماینده معاونت فنی و زیربنایی نیز سرعت عمل دقیق و کم حاشیه و استفاده بهینه از وقت و امکانات را عامل مهم در کاهش خسارت‌ها عنوان کرد. وی همچنین مدیریت شایعات رسانه‌ای به‌ویژه شایعات فضای مجازی و سرعت العمل روابط عمومی‌ها را عامل مهمی در تحلیل افکار عمومی دانست.

مانور دور میزی از ساعت هشت روز شنبه ۲۴/۶/۹۷ شروع و ساعت ۱۲ به پایان رسید.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه آهن شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان، گفت: ۲۰۷ میلیون مترمکعب از سیلاب‌ها مدیریت شد و خسارتی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری شمال کرمان نداشتیم. - اخبار استانها -

علیرضا ابوالحسنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به وجود 10.6 میلیون هکتار حوزه‌های آبخیز در شمال استان کرمان، اظهار داشت: از این میزان 2.7 میلیون هکتار آن دارای مطالعات تفصیلی و اجرایی است و در حوزه‌هایی که مطالعه تفصیلی داشته باشیم امکان اجرای طرح‌های آبخیزداری وجود دارد.

وی بیان کرد: در سنوات گذشته 8 هزار سازه آبخیز در نزدیک به 1.8 میلیون هکتار حوزه آبخیز شمال استان کرمان که دارای مطالعات تفصیلی بودند، احداث شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان با اشاره به اینکه در بارندگی‌های هفته گذشته در استان نزدیک به 207 میلیون مترمکعب از روان‌آب‌ها و سیلاب‌ها مدیریت شده است، ادامه داد: با کاهش سرعت سیلاب‌ها این امکان داده شده که آب ذخیره شده و سفره‌های آب زیرزمینی ما تغذیه شود.

وی با بیان اینکه در کنار مدیریت سیلاب‌ها، نزدیک به 90 میلیون تن کنترل فرسایش خاک را داشتیم، گفت: با این اقدامات مانع از دسترس خارج شدن خاک و خسارت به مناطق پایین دست شدیم و بارندگی‌های اخیر در شمال استان کرمان خسارت و مشکلی در پایین‌دست سازه‌های آبخیزداری مشاهده نکردیم.

ابوالحسنی با اشاره به اینکه در سازه‌های آبخیزداری که در سنوات گذشته احداث شده موظف به لوله‌گذاری آنها بودیم، افزود: در مناطقی که سدهایی توسط شرکت آب منطقه‌ای احداث شده توافقنامه داریم که سازه‌های آبخیز را لوله‌گذاری کنند.

وی با بیان اینکه در جاهایی که لوله‌گذاری انجام شده عملاً آب به پایین دست و سدها رسیده است، ادامه داد: آب منطقه‌ای موظف است نسبت به لوله‌گذاری سازه‌هایی که در مسیر سیلاب‌هایی که پشت سدها قرار می‌گیرند همکاری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری شمال استان کرمان، بیان کرد: در خیلی از سازه‌های که در سال‌های گذشته کار کردیم با توجه به اینکه نقش کنترل رسوب را داشتند، عملاً آبی پشت آنها ذخیره نشده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • شنیده شدن صدای انفجارهای مهیب در شمال فلسطین اشغالی
  • ۲۰۷ میلیون مترمکعب سیلاب‌های شمال کرمان مدیریت شد
  • آژیر خطر در کریات شمونا و ۸ شهرک دیگر به صدا درآمد
  • برگزاری بزرگ ترین مانور طرح اضطراری فرودگاهی کشور در فرودگاه مهرآباد
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز/ مدیرآن آماده‌باش شدند
  • ‌برگزاری کارگاه آموزشی بازتاب داستان‌های کهن در ادبیات کودک و نوجوان معاصر در شیراز
  • رسانه‌ها آماده یک تحول عظیم و حوادث بزرگ در منطقه باشند
  • برگزاری مانور آتش نشانی امشب در رشت
  • رژیم صهیونیستی حتی نتوانست مدیریت افکار عمومی جامعه خود را به دست گیرد
  • صاعقه زدگی خانم ۴۵ ساله در سپیدان