Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@13:23:46 GMT

احساس خطر جان کری نسبت به شرایط کنونی آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۱۴۷۳

احساس خطر جان کری نسبت به شرایط کنونی آمریکا

وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه با روزنامه لس آنجلس تایمز با بیان برخی موضوعات، نسبت به وضعیت آمریکا احساس خطر کرد.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، جان کری، وزیر خارجه سابق آمریکا در گفتگو با روزنامه لس آنجلس تایمز تاکید کرد دموکراسی آمریکا به سه دلیل با خطر مواجه شده است، وارد شدن پول به سیاست، دستکاری‌های انتخاباتی و وفاداران گمراه سیاستمداران کنونی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان کری در این گفتگو از پاسخ به سوالی درباره احتمال حضورش در انتخابات ریاست جمهوری 2020 طفره رفت و گفت اکنون پرسش این موضوع معقول نیست اما وی این گزینه را رد نکرد.

وزیر خارجه سابق آمریکا روز گذشته نیز با حضور در برنامه تلویزیونی اچ بی او به انتقاد از استفاده مکرر رئیس جمهور آمریکا از رسانه‌های اجتماعی پرداخت و به مسئله محکومیت و اعلام همکاری پل منافورت، رئیس پیشین ستاد انتخاباتی ترامپ با رابرت مولر، بازرس ویژه پرونده مداخله روسیه در انتخابات سال 2016 اشاره کرد.

وی در ادامه به انتقاد شخصی از ترامپ پرداخت. کری در این باره گفت: او واقعا ترکیب نادری از یک پسربچه 8 ساله نابالغ و تزلزل و اضطراب یک دختر نوجوان است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا جان کری دونالد ترامپ قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۱۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید

وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر به چین که به دنبال حل‌وفصل مسائلی است که می‌تواند روابط تازه بهبود یافته این دو کشور را به خطر بیندازد، امروز – پنجشنبه – از چین خواست تا «رفتار عادلانه‌ای» در برابر شرکت‌های آمریکایی در پیش بگیرد.

به گزارش ایسنا، سفر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به چین تازه‌ترین دیدار سطح بالا میان این دو کشور است و آنها درباره مسائلی نظیر تجارت جهانی و ارتباطات نظامی گفت‌وگو و رایزنی کرده‌اند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که روابط واشنگتن و پکن به طور فزاینده‌ای بر سر مشکلاتی مثل چگونگی فعالیت شرکت‌های آمریکایی در چین، صادرات چین و ظرفیت تولید و هم‌چنین حمایت پکن از مسکو در جنگ اوکراین به مشکل برخورد کرده و اختلافاتی به وجود آمده است.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با اشاره به نشستی که با مقام رسمی چینی در شانگهای برگزار شده، گفت که بلینکن نگرانی‌هایی را در رابطه با «سیاست‌های تجارت» عنوان کرده است.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: «ایالات متحده به دنبال رقابت اقتصادی سالم با جمهوری خلق چین است و می‌خواهد رفتار عادلانه‌ای در قبال کارگران و شرکت‌های آمریکایی فعال در چین اتخاذ شود.»

چین «انتقادات بی‌اساسی» را مبنی بر اینکه ظرفیت تولیدش «بیش از حد» است، رد کرده و افزود که صنایع این کشور، از وسایل نقلیه الکتریکی گرفته تا پنل‌های خورشیدی، «رقابتی و نوآور» هستند.

آنتونی بلینکن فردا جمعه جهت دیدار با «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین و احتمالا دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور این کشور به پکن سفر خواهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بلینکن: چین می‌تواند نقش میانجی‌گر را در خاورمیانه ایفا کند
  • پکن: ایالات متحده مانع توسعه چین می‌شود
  • انتقاد امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان در آمریکا
  • درخواست بلینکن از چین: با شرکت‌های آمریکایی عادلانه رفتار کنید
  • والاس: روسیه بزرگترین تهدید کنونی علیه انگلیس است
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • بلینکن وارد چین شد
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به اتهام تازه آمریکا علیه ایران
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد