Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- گزارش‌های منتشر شده از تعطیلی صدها مدارس در مناطق قبایلی پاکستان و مهاجرت ساکنین این مناطق زنگ خطر را برای دولت این کشور به صدا در آورد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان به نقل از داون نیوز، مناطق قبایلی پاکستان که در منطقه مرزی افغاسنتان واقع شده است از زمان شروع جنگ در خاک کابل با چالش‌های بسیار اساسی روبرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشکلات پس از هجوم افراط گرایان به این مناطق و آغاز عملیات‌های ضد تروریستی ارتش پاکستان در سال 2008 افزایش یافته و به تعطیلی بیش از 600 مرکز آموزشی منجر شده است.

گزارش‌ها حاکی است 3کالج مهمی نیز که در مناطق قبایلی وجود دارند طی سال‌های جنگ و با افزایش مهاجرت ساکنین این مناطق به دیگر شهرهای پاکستان به کلی تعطیل شده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد بدترین وضعیت متعلق به جنوب وزیرستان است و در دو منطقه « محسود و اورکزئی» که شاهد تمرکز جنگ و حملات ارتش پاکستان بوده است بیش از 500 مدرسه دولتی تعطیل شده‌اند.

در حال حاضر کودکان در بسیاری از این مناطق در مدارس صحرایی مشغول تحصیل هستند و معلمان مجبورند در کلاسهایی که زیر سقف چادر تشکیل می‌شوند به کودکان درس بدهند.

با توجه به اخطارهایی که یونیسف به دولت پاکستان داده است به نظر می‌رسد تلاش برای الحاق مناطق قبایلی به ایالت خیبرپختونخوا نیز برای بهبود فوری وضعیت این مناطق صورت گرفته است.

از زمان روی کار آمدن دولت حزب تحریک انصاف 2 کالج در وزیرستان شمالی که از سال 2014 تعطیل شده بودند دوباره بازگشایی شدند و کلاس‌های آموزشی در آنها تشکیل می‌شود.

از سوی دیگر تعداد دانش آموزان مناطق قبایلی که از رفتن به مدرسه محروم شده اند در سال جاری بیش از 400 هزار نفر تخمین زده شده است.

مشکل دیگری که در حال حاضر گریبان مناطق قبایلی را گرفته این است که بسیاری از معلمین دولتی به دیگر مناطق کوچ کرده‌اند ولی حقوق خود را دریافت می‌کنند بدون اینکه در مدرسه‌ای تدریس کنند.

این در حالی است از 747 مدرسه موجود در وزیرستان جنوبی 486مدرسه تعطیل است که 190مدرسه آن ویژه تحصیل دختران بوده است.

یکی از مشکلات اصلی موجود در مناطق قبایلی کوچ ساکنان آن است که پس از آغاز عملیات های ضرب عضب و ردالفساد صورت گرفته است، در حال حاضر بسیاری از ساکنان این مناطق در ایالت خیبرپختونخوا و دیگر مناطق پاکستان زندگی می کنند.

لایحه الحاق مناطق قبایلی به ایالت خیبرپختونخوا در اواخر دوره حکومت حزب نواز و با اصرار نمایندگان تحریک انصاف انجام گرفت.

در صورت عدم کنترل صحیح این مناطق توسط دولت پاکستان، نفوذ مجدد افراط گرایان به این مناطق می‌تواند زنگ خطری جدی برای این کشور باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان دولت پاکستان افراط گرایان مناطق رنگ پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۱۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران

پژمان خلفیان اظهار داشت: هم‌اکنون ۳۶ درصد دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم هنرجوی هنرستان‌ها و مراکز کار و دانش هستند که توسعه و افزایش رشته‌ها و افزایش میزان استقبال دانش‌آموزان از این رشته در دستورکار قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود در سال تحصیلی آینده ۴۰ درصد دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم جذب این مدارس شوند.

وی افزود: در سال تحصیلی جاری ۱۵ سایت کامپیوتری در استان با ۱۵۰ سیستم کامپیوتر تجهیز شد.

بیشتر بخوانید

تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری به سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی

خلفیان با اشاره به اجرای طرح هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در مقطع متوسطه اول، اضافه کرد: فرهنگسازی بین دانش‌آموزان و خانواده‌ها برای استقبال از رشته‌های فنی دراولویت قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد
  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • چند نکته نگران کننده درباره وضعیت سردار آزمون
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • ببینید | آخرین وضعیت امدادرسانی‌ها در مناطق سیل‌ زده
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت