Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@04:42:59 GMT

ظروف یکبار مصرف حجم زباله گیلان را افزایش می‌دهند

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۲۲۰۰

ظروف یکبار مصرف حجم زباله گیلان را افزایش می‌دهند

رییس اداره نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان گفت: ظروف یکبار مصرف حجم زباله های ورودی مراکز دفن زباله استان را افزایش می‌دهند.

احسان‌الله شکری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با آغاز ماه محرم، اقدام خداپسندانه توزیع نذری در بین مردم گیلان همچون دیگر استانها رواج فراوانی دارد،گفت: در گذشته‌ای نه چندان دور توزیع نذری‌ها در ظروف معمولی انجام می‌شد، اما اخیرا شاهد هستیم که غذاها فقط در ظروف یکبار مصرف توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گیلان 26مرکز دفن زباله دارد و انباشت ظروف یکبار مصرف به ورودی زباله‌های این مراکز دفن می‌افزاید.

شکری با بیان اینکه ضرروی است حتما از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده شود، ادامه داد: ظروف یکبار مصرف شیمیایی موجب افزایش آلودگی، آب، خاک و هوای استان می‌شوند.

وی تصریح‌کرد: روزانه 2هزار تن زباله وارد جایگاهای دفن زباله گیلان می‌شود و جایگاه دفن زباله سراوان رشت بیشترین حجم ورودی های زباله استان را به خود اختصاص داده است.

رییس اداره نظارت و پایش اداره کل حافظت محیط زیست گیلان اضافه کرد: به طور میانگین روزانه 600تا هزار و صد تن زباله وارد جایگاه دفن زباله سراوان می‌شود و افزایش حجم و وزن زباله‌ها منجر به افزایش تولید شیرابه‌هایی می‌شود که بدون تصفیه وارد رودخانه‌های رشت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه زباله‌ شهرستانهای صومعه سرا،فومن،شفت و ماسال نیز به جایگاه دفن زباله سراوان رشت می‌آیند، این در حالیست که خود این جایگاه دفن زباله تحمل پذیرش زباله های شهرستان رشت را هم ندارد.

وی گفت: یکی از مشکلات جدی استفاده از ظروف یکبار مصرف این است که این زباله‌ها دارای حجم زیادی هستند و استفاده از آنها منجر به افزایش حجم زباله‌های استان می‌شود.

          


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۲۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، وحید جعفری افزود: یکی از معظلات امروز جامعه تولید و دفع غیر بهداشتی پسماندهاست و با توجه به اینکه در زندگی روزمره مصرف زیادی داریم متاسفانه سرانه تولید زباله در کشور بالاست.

وی ادامه داد: افراد جامعه کمتر به مباحثی مانند استفاده مجدد و بازیافت و دفع غیربهداشتی پسماند‌ها فکر می‌کنند و یا پسماند‌ها در طبیعت رها می‌شود که موجب آلودگی محیط زیست می‌شود.

جعفری تصریح کرد: یکی از معظلات امروز جامعه استفاده بیش از حد پلاستیک در فروشگاه‌ها و نانوایی‌ها و سوپری‌ها و.. است و همه ما بدون فکر کردن به عواقب و مضرات آن از پلاستیک استفاده می‌کنیم.

وی بیان داشت: در حال حاضر بحث میکروپلاستیک‌ها موضوع داغی در حوزه سلامت است و به دلیل اینکه وارد چرخه زندگی ما می‌شوند بر سلامت تاثیر گذاشته و باید بیشتر مواظبت و دقت کنیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مهریز هم با اشاره به اینکه همه ما باید رفتار مسئولانه نسبت به محیط زیست اطرافمان داشته باشیم، گفت: سعی کنیم کمتر زباله تولید کنیم و در مصرف کمتر پلاستیک دقت داشته باشیم.

دکتر مختاری بیان داشت: در خرید میوه حتی الامکان به جای پلاستیک از سبد و در خرید نان به جای پلاستیک از کیسه‌های پارچه‌ای استفاده کنیم تا از از آلودگی نان جلوگیری و همچنین در مصرف پلاستیک صرفه جویی شود.

وی ادامه داد: در هنگام مراجعه به طبیعت، کیسه زباله همراه داشته باشیم و نسبت به جمع آوری زباله در طبیعت اقدام کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شهر پره سر نیازمند تخصیص زمین برای تولید کود آلی از زباله‌ی تر است
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • پروژه های عمرانی گیلان سرعت می گیرد/ زباله سوز رشت نیازمند اعتبار ۲۰۰۰ میلیاردی
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • آبیاری غیرمتعارف و ظروف پلاستیکی چالش مهم محیط زیست
  • عوامل محیط زیستی، دلیل ۲۵ درصد مرگ و میر‌ها
  • هوای زمین را داشته باشیم
  • سایت پسماند سراوان، درد بی درمان گیلان/ از جمع آوری سطل‌های زباله تا بحران زباله در آینده نزدیک + فیلم