Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق جهانگیری در جلسه شورای اقتصاد با تاکید بر تسریع در روند بررسی درخواست های دستگاه های اجرایی در جلسات شورای اقتصاد، از دبیرخانه شورا خواست به منظور سرعت بخشیدن و ایجاد وحدت رویه در روند بررسی درخواست ها، دستورالعملی جهت نحوه بررسی توجیهات مالی، فنی، اقتصادی و زیست محیطی درخواست های دستگاه های اجرایی تدوین و در یکی از جلسات آتی شورا مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری همچنین با اشاره به تدوین پیش‌نویس بخشنامه بودجه سال ۱۳۹۸ کل کشور از سوی سازمان برنامه و بودجه، از دبیرخانه شورای اقتصاد خواست بررسی این بخشنامه را در دستور کار جلسه آتی شورا قرار دهد.

در این جلسه که وزرای نیرو، راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی، نفت، سرپرست وزارت امور اقتصادی و داریی، رییس سازمان برنامه و بودجه و رییس اتاق بازرگانی ایران نیز حضور داشتند درخواست های پنج وزارتخانه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و پس از ارائه گزارش و توضیح در خصوص توجیهات فنی، مالی، اقتصادی و زیست محیطی طرح ها از سوی وزرای مربوطه، تصمیمات لازم اتخاذ شد.

درخواست وزارت کشور برای استفاده از تسهیلات مالی خارجی (فاینانس) جهت خرید ۶۳۰ واگن مترو تهران، درخواست وزارت راه و شهرسازی برای انتشار اوراق مشارکت و صکوک اسلامی برای تامین منابع ریالی خرید انواع هواپیما، درخواست وزارت جهاد کشاورزی درخصوص تعیین قیمت خرید تضمینی محصولات باغی برای سال ۱۳۹۷، درخواست های وزارت نیرو در خصوص اصلاح قرارداد خرید تضمینی برق نیروگاه بهبهان، سرمایه گذاری جهت احداث و توسعه نیروگاه در ۱۱ ساختگاه کشور، انتشار اوراق مالی اسلامی مربوط به شرکت های تابع وزارت نیرو، سرمایه گذاری برای آماده سازی ساختگاه ها و مدیریت بر اجرای طرح های افزایش بازدهی نیروگاه های سیکل ترکیبی، اصلاح یکی از مصوبات شورا در خصوص استفاده از فاینانس برای طرح ساختمان سد مخزنی شفارود، درخواست وزارت نفت در خصوص طرح توسعه و بهره برداری از میادین نفتی سپهر و جفیر و اخذ مجوز از محل منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران برای بلوک اکتشافی مهر از موضوعاتی بودند که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و شورا با این درخواست ها موافقت کرد.

کد خبر 4405564

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای اقتصاد فاینانس لایحه بودجه 98 بانک مرکزی ایران وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک ایران قیمت نفت دلار وزارت جهاد کشاورزی صادرات غیرنفتی تحریم اقتصادی ایران ایالات متحده آمریکا بورس روسیه قیمت یورو ترخیص کالا قیمت دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش

شاهرخ فرهادی در اعتماد نوشت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دو دانشگاه وابسته به آموزش و پرورش هستند که وظیفه تأمین، تربیت و توانمند‌سازی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش را به عهده دارند. دانشجویان این دانشگاه‌ها، جوانان با استعدادی هستند که با علاقه و شور و شوق پس از کسب رتبه علمی در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در مصاحبه‌های عمومی و تخصصی با سپردن تعهد خدمت ۸ ساله به آموزش و پرورش در این دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل شده و به استخدام آزمایشی وزارت آموزش و پرورش در آمده‌اند.

این روز‌ها آرامش روانی این دانشجویان به جهت کسر مقرری ماه اول از حقوق ناچیز آن‌ها به‌هم ریخته است. وزارت آموزش و پرورش در یک عمل نه چندان قانونی مبلغ ۱۰ میلیون تومان طی دو ماه تحت عنوان مقرری ماه از حقوق فروردین آن‌ها کسر کرده که این موضوع به استناد مواد ۷۲، ۱۰۰ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ قانون استخدام کشوری خلاف مقررات است، زیرا ماده ۷۲ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ به صراحت اعلام می‌کند دستگاه‌های مشمول این قانون مکلفند حقوق اولین ماه کسانی را که دوره آزمایشی را طی کرده و به استخدام رسمی پذیرفته می‌شوند را کسر نمایند، در حالی که این دانشجویان در استخدام آزمایشی بوده و هنوز رسمی نشده‌اند.

موضوع دیگر این است که دانشگاه فرهنگیان سال‌هاست در لوای بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی دست در جیب دانشجو معلمان کرده و با همکاری وزارت آموزش و پرورش ماهانه ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان خوابگاهی و ۲۵ درصد از دانشجویان غیر خوابگاهی یا به اصطلاح ترددی در ازای هزینه خوابگاه و شبانه‌روزی به استناد مصوبه هیئت امنا برداشت می‌کند و این بدین معناست که در سال جاری یک دانشجوی ترددی مبلغ دو و نیم میلیون تومان بابت صرف چند وعده ناهار در طول یک ماه پرداخت می‌کند. حال کیفیت ناهار چگونه است یا دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها چه مبلغ اندکی پرداخت می‌کنند، بماند.

آموزش و پرورش پس از گذشت ۶ ماه از صدور رای وحدت رویه شماره ۹۱۲۶ مورخ ۲۵/۷/۱۴۰۲ دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان، با امضای وزیر اقدام به صدور بخشنامه‌ای در این خصوص به شماره ۱۴۰/۱۴۰ مورخ ۲۷/۱/۱۴۰۳ نموده که دانشگاه فرهنگیان با تحت فشار قرار دادن وزیر مانع ارسال بخشنامه به استان‌ها و دیگر دوایر ذی‌ربط شده است.

حال در اذهان عمومی این سؤال‌ها ایجاد شده، دانشگاه فرهنگیان که خود زیر‌مجموعه این وزارت است، چگونه بر سر وزارت آموزش و پرورش سایه افکنده و وزیر را در تصمیمات گرفته شده مردد کرده است. وزیر آموزش و پرورش چگونه پس از مطالعه و امضای بخشنامه راضی به عدم ارسال بخشنامه شده است؟ چه جریانی این وزارتخانه را راهبری می‌کند که بالاترین مقام آن پس از تصمیم، از حقوق قانونی ذی‌نفعان منصرف می‌شود. جا دارد دستگاه‌های نظارتی اعم از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی و از تضییع حقوق دانشجو معلمان ممانعت به عمل آورند.

دیگر خبرها

  • درخواست روحانی شاخص قم از وزارت اقتصاد درخصوص مالیات ها
  • شهرداری با پرداخت نکردن بازار کار شورا را مقابل کارکنان شهرداری قرار داد
  • بررسی ظرفیت‌های مصوب شده قم در قانون بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • درخواست روسیه از شورای امنیت برای بررسی فوری تحریم اسرائیل
  • بررسی موانع آغاز به کار واحدهای جدید استحصال یُد در نخستین جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان خوی
  • دوره آموزشی ویژه شورا‌ها در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • برگزاری نخستین نشست شورای سیاست‌گذاری شهرداری | درخواست احیاء جایگاه مرکز مطالعات از سوی شهردار تهران مطرح شد
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش