Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به بارگذاری سامانه شرکت‌های دانش‌بنیان برای دستیابی به اطلاعات آن‌ها گفت: هنوز نتوانستیم ارتباط لازم بین دانشگاه و حوزه سلامت را برقرار کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین وطن پور، رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست مشترک که بین این دانشگاه و حوزه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اظهار داشت: خواسته‌های شرکت‌های دانش بنیان باید به مطالبه تبدیل شود آن‌ها باید پیگیر باشند و تنها به یک نامه درخواست اکتفا نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: واردکننده‌ها و فرهنگ رقیب اصلی ما هستند و در واقع ما مصرف کننده هستیم و به دنبال جنس خارجی می‌گردیم و ریسک تولید را نمی‌پذیرند به همین دلیل هم است که مورد حمایت هم قرار نمی‌گیریم.

وطن پور اظهار داشت: ما می‌دانیم که کار، کار سختی است، اما باید به این نکته توجه کنیم که تعداد زیادی از شرکت‌های فناور در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند و بالعکس بسیاری از همکاران ما در حوزه پزشکی کار مهندسی انجام می‌دهند بدون اینکه با یکدیگر ارتباط داشته باشند و همین امر موجب می‌شود تا محصول تولید شده در نهایت ایراداتی داشته باشد.اگر این دو گروه از ابتدای کار با هم تعامل داشته باشند قطعا نتیجه بهتری کسب خواهد شد.

وی تصریح کرد: ایجاد مراکز مشترک بین دانشگاه و حوزه سلامت فرصت خوبی است تا بتوانیم در عمل، محصولات باکیفیت تولید نماییم.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: زیرساخت‌های لازم همچون مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و فن بازار‌ها به میزان لازم ایجاد شده است، اما هنوز نتوانسته ایم آن ارتباط لازم بین دانشگاه و حوزه سلامت را برقرار کنیم البته باید بگویم که ارتباط بین دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران نتایج مثبتی داشت و همین نتایج ما را ترغیب کرد تا بین دانشگاه‌های علوم پزشکی و سایر دانشگاه‌ها مراکز مشترک ایجاد کنیم.

وی گفت: به طور مثال تولید یک ویلچر استاندارد مورد رضایت افراد، یکی از مشکلات اساسی کشور در حوزه سلامت است که با ارتباط دانش مهندسی و پزشکی می‌توانیم این مشکل را به سادگی رفع نماییم.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: در گذشته وزارت بهداشت دید مثبتی به ارائه طرح‌ها نداشت و ظرفیت‌های پژوهش هم محدود بود، اما امروز شرایط تغییر کرده و همه شرکت‌ها به راحتی می‌توانند به اطلاعات دست پیدا کنند.

وطن پور افزود: سامانه شرکت‌های دانش بنیان در حال بارگذاری است و این فرصت خوبی است تا شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت بتوانند طرح ها، تحقیقات و تولیدات خود را معرفی کنند.

وی افزود: انجمن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت هم ایجاد می‌شود و ما ۳۶۰ آزمایشگاه مشترک داریم که در این حوزه فعالیت می‌کنند.

رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص ثبت اختراع تصریح کرد: در حال حاضر ثبت اختراع یک معضل است و بسیاری از افراد یا شرکت‌ها هنوز نمی‌دانند که باید فرم‌های لازم را پر کنند، روند طولانی ثبت اختراع باعث خستگی آن‌ها می‌شود و ما به دنبال مدون کردن روند ثبت اختراع هستیم.

وی گفت: ما در حال حاضر در کشور معضلات بسیاری داریم و تنها راه رفع این معضلات اعلام درخواست است و شرکت‌ها باید پیگیر مطالبات خود باشند ما در حال حاضر به دنبال محصولات ارزان خارجی هستیم که کیفیت لازم را ندارند در صورتی که تولیدات داخلی ما از کیفیت بالایی برخوردار است.

وطن پور در پایان خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش بنیان نباید به سراغ وزارت بهداشت بیایند، زیرا در ستاد امکان انجام کار خاصی نیست و بهتر است این شرکت‌ها با دانشگاه‌ها تعامل بیشتری داشته باشند، زیرا دانشگاه‌ها حمایت بهتری انجام می‌دهند و مراکز رشد آن‌ها شرایط بهتری را در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان ارتباط دانشگاه با صنعت سامانه شرکت های دانش بنیان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت دفتر توسعه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۴۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی

 محمدعلی بخشی‌زاده، مدیر عامل این شرکت‌ دانش‌بنیان حوزه بانکی امروز در اولین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری، گفت: بانک‌ها با توجه به ماموریت‌هایی که به آنها واگذار شده است، مدیریت و هدایت عملیات مالی را بر عهده دارند و با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را در حوزه فناوری‌های بانکی آغاز کرده است، افزود: این شرکت اولین کارخانه نوآوری هوشمندسازی در حوزه بانکداری است.

به گزارش ایسنا، بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در این راستا در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در حوزه مالی، خدمات اعتباری را یکی از محصولات تولیدی این شرکت دانست و ادامه داد: نئوبانک از دیگر محصولات ما است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، کلیه خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای انجام کلیه خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

وی همکاری با نظام وظیفه را از دیگر اقدامات این شرکت ذکر کرد و یادآور شد: در این همکاری پلتفرم ایجاد شده است تا مشمولین نظام وظیفه خدمات آموزشی برای اشتغال پس از خدمت نظام وظیفه دریافت کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • نظام سلامت ایران قوی‌ترین حوزه نظام سلامت منطقه است