Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@19:35:32 GMT

شهریه مدارس هیئت امنایی هنوز مشخص نیست

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۴۴۹۵

شهریه مدارس هیئت امنایی هنوز مشخص نیست

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: شهریه مدارس هیئت امنایی هنوز مشخص نیست.

به گزارش ایسنا، مریم رشتچی در نشست خبری، اظهار کرد: مدارس با توجه به طبقه‌بندی‌های موجود در سال‌های گذشته هر سال به میزان معینی افزایش داشتند ولی امسال افزایش شهریه‌های مدارس غیرانتفاعی با توجه به آنچه که در سامانه مشخص است، تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول ادامه داد: امسال برای اولین بار سامانه‌ای بر اساس ماده 15 و 16 قانون تاسیس مدارس غیردولتی به صورت مشخص راه‌اندازی شده و همه مدارس موظف هستند که آمار تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را در سیستم ثبت کنند و شهریه این مدارس با توجه به کیفیت خدمات تعیین می‌شود.

وی با بیان اینکه مدارسی که قانون شهریه تعیین شده را رعایت نکرده بودند، تغییر رویه داده و شهریه مازاد را به خانواده‌ها بازپس دادند، افزود: قریب به 7.5 درصد دانش‌آموزان استان با 2470 نفر در مدارس غیردولتی استان تحصیل می‌کنند.

رشتچی خاطرنشان کرد: به صورت مجموع تعداد دانش‌آموزان ثبت‌نام شده 93 درصد است، به طوری که در مقطع ابتدایی 99 درصد دانش‌آموزان مقطع ابتدایی با بیش از 102 هزار نفر، مقطع اول متوسطه با 99 درصد با 41500 نفر، مقطع دوم متوسطه که شامل بزرگسالان نیز می‌شود با بیش از 30 هزار نفر جمعیت و 88 درصد ثبت‌نام شده‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان، یادآور شد: در مدارس استان 800 دانش‌آموز استثنائی وجود دارند که بیش از 90 درصد آنان ثبت‌نام کرده‌اند و مدارسی که دانش‌آموزان استثنائی را پذیرش می‌کنند، شامل مدارس مختص این دانش‌آموزان و مدارسی که دانش‌آموزانی را که شرایط مناسب‌تری دارند، در کنار سایر دانش‌آموزان پذیرش می‌کنند.

وی تصریح کرد:   در حال حاضر شهریه مدارس هیئت امنایی برای سال‌جاری هنوز مشخص نشده است و این در حالی است که شهریه مدارس هیئت امنایی 120 هزار تا 240 هزار تومان بود و این شهریه‌ها بر تصویب هیئت امنا در موارد مشخص شده هزینه می‌شود.

این مسئول با اشاره به افزایش تعداد دانش‌آموزان در سال تحصیلی جاری، اظهار کرد:   افزایش در تعداد ورودیه‌ها به مقطع اول دبستان، پایه دوازدهمی‌ها و سه ساله شدن هنرستان‌ها از دلایل افزایش تعداد دانش‌آموزان در سال تحصیلی جاری است ولی با این وجود اول مهرماه امسال هیچ دانش‌آموزی بدون معلم نخواهد بود.

در ادامه این نشست خبری، معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان، اظهار کرد: پروژه مهر نماد مدیریت در نهاد آموزش و پرورش است و به همه اقداماتی اطلاق می‌شود که به بازگشایی مدارس منجر شود، شورای پروژه مهر 15 تیرماه تشکیل شده و با پنج کارگروه شامل کارگروه‌های ساماندهی نیروی انسانی، تعمیر و تجهیز، نظارت و ارزیابی، تایید صلاحیت و کارگروه توجیه، تبلیغ و اطلاع‌رسانی کار خود را آغاز کرده است.

محمود شهبازی ادامه داد: امسال تعداد مدارس استان زنجان به 2444 آموزشگاه افزایش یافته است؛ از سوی دیگر تغییر نظام آموزشی و همین موضوع موجب شده تعداد کلاس‌های درس به 9261 کلاس درس برسد.

وی افزود: تعداد دانش‌آموزان استان زنجان در سال تحصیلی آینده 194 هزار و 186 نفر خواهد بود که بیشتر دانش‌آموز در مقطع ابتدایی به تحصیل خواهند پرداخت.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام مدارس هیات امنایی مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۴۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • مراسم روز معلم در مدارس دانش‌آموزان اتباع + فیلم
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • ممنوعیت‌های تازه به سبک دهه ۶۰ در مدارس
  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • جایی که تعلیم و تربیت با عشق گره می‌خورد
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص