Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی در آستانه برگزاری همایش «روز جهانی صلح ۲۰۱۸» ، ساختن جهانی سرشار از صلح، عدالت و احترام به کرامت انسانی را امری مهم  دانست و بر ضرورت صلح مبتنی بر عدالت تاکید نمود.

داود عامری دبیر کل مجمع جهانی صلح اسلامی در راستای برگزاری این همایش بر این نکته اذعان داشت: تبیین مفهومی و آسیب شناسی صلح و عدالت در جهان از محورهای اصلی همایش روز جهانی صلح ۲۰۱۸ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قدرتهای بزرگ، همواره جهان اسلام را بزرگترین تهدید صلح معرفی نموده و اذهان عمومی را نسبت به اسلام ستیزی و ایران هراسی درجهان ترغیب می کنند ؛ از اینرو مجمع جهانی صلح اسلامی به عنوان یک سازمان مردم نهاد فعال در حوزه صلح  با برگزاری چنین نشست ها، کنفرانسها و همایش هاییمی تواند گامی موثر جهت خنثی سازی اهداف و برنامه های قدرتهای بزرگ در جهان بردارد.

عامری ادامه داد: تا زمانی که برخی قدرت ها و سازمان های مدافع حقوق بشر با رویکرد استثناگرایی و سلیقه ای با مبحث صلح، امنیت و گروه های تروریستی برخورد و یا اِعمال نظر کنند؛ دست یافتن به صلحی عادلانه و پایدار محقق نخواهد شد.

وی در پایان تاکید کرد: ائتلاف نخبگان در جهان می تواند با بسیاری از مشکلات و چالش های پیش روی  صلح وبشریت  مقابله نموده و با استفاده از ظرفیت های علمی و فرهنگی خود و با ارایه راهکارهای دقیق و منطقی گره گشای بسیاری از موضوعات و پدیده ها در جهان باشد.

این همایش به جهت محتوایی سومین پیش نشست «کنفرانس جهانی صلح و عدالت با تاکید بر اندیشه های مقام معظم رهبری»(مدظله العالی) است که در اسفند ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر 4405641 سارا فرجی

منبع: مهر

کلیدواژه: صلح و سازش مجمع جهانی صلح اسلامی ماه محرم عاشورا معرفی کتاب امام حسین ع فعالیت های قرآنی علوم انسانی فلسفه سازمان اوقاف و امور خیریه قرآن کریم نقد کتاب علوم انسانی اسلامی اندونزی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دانشگاه مذاهب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی

ایسنا/البرز مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: دستگاه‌های اجرایی این استان با اعلام هشدار هواشناسی سطح نارنجی به حالت آماده باش درآمدند .

به گزارش ایسنا، مهدی مهرور روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت بر ضرورت هماهنگی کامل دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان، نیروی انتظامی و نیروهای مردمی در جهت مقابله با هرگونه حوادث احتمالی تاکید کرد و افزود: به منظور حفظ آمادگی و استفاده از تمام ظرفیت‌های ممکن، فراهم نمودن تجهیزات و پاسخگویی سریع به حوادث، کنترل، پایش و اقدامات پیشگیرانه از جمله مواردی است که باید رعایت شود.

وی ادامه داد: بنابراین به منظور مقابله با جاری شدن سیل در رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش سنگ، رانش کوه، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های کوهستانی یا هرگونه حادثه احتمالی، بر آماده باش مراکز درمانی و پایگاه‌های امدادی، شرکت‌های خدماتی  آب و فاضلاب شهری روستایی، برق، گاز، تلفن همراه، ثابت و آب منطقه‌ای تاکید کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: شهروندان از تردد در محل‌های پرخطر، اسکان، چادر زدن و توقف در حریم رودخانه‌ها، مکان‌های مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس‌های فلزی و پهنه‌های آبی و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

وی بر داشتن تجهیزات لازم و ضروری سفر از جمله لوازم گرمایشی، البسه، پتو، کمک‌های اولیه، برف پاک کن، به همراه داشتن وسایل ارتباطی تاکید کرد.

مهرور تاکید کرد: تمهیدات لازم توسط جهاد کشاورزی استان و شهرستان‌ها جهت کشاورزان، برای حفظ محصولات کشاورزی، کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها، دامداری‌ها و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه‌ها و برای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از سرمازدگی به بخش کشاورزی به عمل آید.

گفتنی است هشدارهای هواشناسی به رنگ زرد، نارنجی و قرمز صادر می‌شود که هشدار زرد رنگ برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

هشدار نارنجی شدت بیشتری از هشدار زرد رنگ دارد. در این نوع از هشدار پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی رنگ جهت آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

هشدار قرمز رنگ بالاترین سطح هشدار است که در آن پیش‌بینی می‌شود یک پدیده جوی خسارت‌های وسیعی را به دنبال داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • البرز در وضعیت هشدار نارنجی هواشناسی
  • برگزاری همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه
  • برگزاری همایش اندیشه تمدنی در اندیشه امام علی (ع)
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • برگزاری همایش بزرگ ورزش پهلوانی در نصف جهان
  • تاکید بر انجام اقدامات جهش زا توسط اعضای شوراها
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد