Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل یک کارخانه لبنی با اعلام اینکه کاهش عرضه شیر باعث کاهش ۴۰ درصدی تولید شد، گفت: به افزایش ۳ برابری قیمت مواد اولیه پتروشیمی اعتراض کردیم ولی پتروشیمی‌ها پاسخ نمی دهند با چه استدلالی مواد اولیه داخلی را با سه برابر قیمت به ما می‌فروشند. ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹ اقتصادی صنعت و تجارت نفت و انرژی نظرات

ایوب پایداری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در حال حاضر افزایش سه برابری قیمت مواد پتروشیمی و کاهش عرضه شیر خام به کارخانجات مشکلات متعددی را برای ما بوجود آورده است، اظهار داشت: از اواسط تیرماه روند افزایش قیمت شیرخام شروع شده به نحوی که قیمت شیرخام از 1500 تومان به 1800 تا دو هزار تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه کاهش عرضه شیر باعث شده تولید کارخانه ما 40 درصد کاهش پیدا کند، تصریح کرد: اعتراض زیادی به افزایش سه برابری قیمت مواد پتروشیمی مطرح کردیم اما نمی‌دانیم بر اساس چه استدلالی پتروشیمی‌ها مواد اولیه داخلی را با سه برابر قیمت به ما می‌فروشند.

به گفته مدیرعامل کارخانه میهن، دامداران برای کسب مابه التفاوت قیمت‌ها تمایلی به عرضه شیر خام به کارخانجات نداشته و شیرها را به واحدهای شیرخشک می‌فروشند.

پایداری با اشاره به تولید چوب بستنی در کشور گفت: پیش از این ما هر چوب بستنی را 11 تومان وارد می‌کردیم اما خوشبختانه با ارتقا تکنولوژی توانسته‌ایم چوب بستنی‌ها را خودمان تولید کنیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا چوب مورد نیاز چوب بستنی‌ها از داخل تأمین می‌شود، تصریح کرد: خیر؛ چوب‌های داخلی ضایعات بسیاری دارد و برای تولیدکننده استفاده از چوب داخلی به صرفه نیست ما چوب مورد نیاز خود را از روسیه وارد و در کشور با استفاده از تکنولوژی‌های روز تبدیل به چوب بستنی کرده و در محصولات خود استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل کارخانه میهن با اعلام اینکه در حال حاضر برای فروش محصولات آنهم با قیمت‌های جدید مشکل داریم، گفت: حجم تولیدمان جوابگوی هزینه‌ها نیست از طرف دیگر بازار کششی برای افزایش بیشتر قیمت‌ها ندارد و در شرایط سختی به سر می‌بریم.

پایداری با اعلام اینکه در حال حاضر قیمت هر چوب بستنی 22 تومان تمام می‌شود، اظهار داشت: ما تنها تولیدکننده‌ای هستیم که چوب بستنی مورد نیاز خود را در داخل کشور تولید می‌کنیم.

انتهای پیام/

R1012125/P1010113/S7,78,80/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی

وزیر نفت درباره حجم سوددهی پالایشگاه آبادان و روند توسعه آن، همچنین افزایش تولیدات مجتمع‌های پتروشیمی به رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران گزارش داد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جواد اوجی بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در نشست هیئت دولت در گزارشی از فعالیت‌های پالایشگاه آبادان، با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۴ وزیر نفت وقت با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه گفته بود، دولت حاضر است آن را رایگان واگذار کند، گفت: با اقدام‌هایی که در دولت مردمی با تکیه بر توان سازندگان، متخصصان و پیمانکاران داخلی و به بهره‌برداری رساندن فاز دوم این پالایشگاه انجام شد، پالایشگاه آبادان امروز یکی از سودده‌ترین واحدهای تولیدی است که پارسال ۱۲ همت سودآوری داشته است.

وی با اشاره به رسیدن تولید بنزین در این پالایشگاه از روزانه ۸ میلیون لیتر در ابتدای دولت سیزدهم به ۱۵ میلیون لیتر در روز، تولید گازوئیل از روزانه ۱۵ میلیون لیتر به ۱۹ میلیون لیتر و کسب رتبه نخست صادرات در بورس کالا و انرژی در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: تا ۲ ماه آینده واحد هیدروکراکر این پالایشگاه نیز به بهره‌برداری می‌رسد و مابه‌ازای ارزی تولید گازوئیل یورو ۵ آن ۳ میلیون یورو دیگر افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت همچنین با اشاره به افزایش ۲۱۰ هزار بشکه‌ای تولیدات و تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی تبریز، شازند، بندرامام، بوعلی و رازی، افزود: در طول فعالیت دولت سیزدهم، تعداد محصولات تولیدی این پالایشگاه از ۲۱ محصول در سال ۱۴۰۰ به ۳۴ محصول رسیده و با اقدام‌های انجام‌شده تنها در سال گذشته، ۱۳۰۰ فرصت شغلی ثابت و غیرثابت در این مجتمع ایجاد شد که امسال نیز ۶۰۰ نفر به نیروهای شاغل در پالایشگاه افزوده می‌شود و حداقل هزار نفر نیز در پیمانکاری‌های توسعه فاز ۳ آن مشغول فعالیت خواهند شد.

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟