Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: مربیان بهداشت مدارس در این استان کم بوده و جوابگوی نیاز نیست. ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، اورنگ ایلامی ظهر امروز در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد از مطالعه چالش‌ها و موضوعات مرتبط با حوزه پیشگیری از مواد مخدر استان خبر داد و اظهار داشت: کم بودن مربیان بهداشت مدارس و گذار از مواد مخدر سنتی به صنعتی از مهم‌ترین مشکلات این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جغرافیای کوچک استان و تعامل و مشارکت مردم از جمله فرصت‌هایی است که در حوزه پیشگیری از مواد مخدر داریم، افزود: هدف کلی ما افزایش دانش و بینش و تغییر در نگرش مردم نسبت به اعتیاد و پیشگیری از شیوع مواد مخدر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد تولید محتوای رسانه‌ای، مشخص کردن گروه‌های هدف، فعالیت آموزشی در فضای مجازی و تاسیس مراکز مشاوره را از مهم‌ترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی در راستای مبارزه با مواد مخدر عنوان و بیان کرد: هم‌اکنون 34 روانشناس بالینی در مراکز جامع سلامت ما در این زمینه مشغول به فعالیت بوده و برای افراد پرخطر نیز پذیرش رایگان داریم.

ایلامی به اقدامات درمانی انجام شده در حوزه مبارزه با مواد مخدر استان اشاره داشت و عنوان کرد: 50 مرکز فعال متادون‌تراپی در استان راه‌اندازی شده و چهار تیم سیار مشاوره و درمان در شهرستان‌های کهگیلویه و گچساران به فعالیت مشغول هستند.

وی گفت: کل اعتباری که سال گذشته توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به دانشگاه علوم پزشکی اختصاص یافت  99 میلیون تومان بود که از این میزان، 34 میلیون تومان در حوزه درمان و 60 میلیون تومان در مراکز دی.آی.سی هزینه شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر امسال 200 میلیون تومان اعتبار برای دانشگاه علوم پزشکی در نظر گرفته است، ابراز کرد: یکی از مشکلات ما این است که گاهی افراد معتاد به بهانه‌های مختلف در اطراف برخی مراکز درمانی از جمله کلینیک آموزشی شماره 2 شهید مفتح یاسوج پرسه می‌زنند که در این راستا درخواست داریم ساماندهی دوره‌گردها و دکه‌هایی که پروانه کسب ندارند در دستور کار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد.

انتهای پیام/م

R41452/P1486/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۷۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا صفری عربی عصر چهارشنبه در همایش استانی هفته ملی سلامت که با حضور دکتر فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونین بهداشت و درمان دانشگاه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، مدیران و رؤسای ادارات شبکه‌های بهداشت و درمان استان، منتخبین، سفیران و داوطلبان سلامت نمونه در مرکز بهداشت استان برگزار شد، شعار هفته سلامت را " سلامت خانواده با مردمی‌سازی سلامت" عنوان کرد و افزود: پزشک خانواده مصداق بارز این شعار است.

وی با اعلام اینکه ۴۳۰ هزار سفیر سلامت در میان اقشار مختلف پیام‌رسان مسائل بهداشتی هستند، تصریح کرد: کمک خیران تأثیرات شگرفی بر ارتقای حوزه سلامت دارد و در جدیدترین اقدام خیران در مرکز سلامت روستای آبلو نکا ۱۲ میلیارد تومان کمک کردند که قابل تقدیر و ستایش است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه با شعار مردمی‌سازی سلامت امکانات بهداشتی و درمانی چندین برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: با کمک صداوسیما و رسانه‌های مختلف، سطح سواد سلامت مردم را باید ارتقا ببخشیم.

صفری با بیان اینکه در سال گذشته ۹۰ درصد خدمات‌گیرندگان رضایت داشتند، تصریح کرد: با اجرای پویش مصرف ماهانه ویتامین دی، در حال حاضر وضعیت سطح ویتامین دی مردم استان تغییر کرده و رو به بهبودی است.

وی در پایان از زحمات همه کارکنان حوزه بهداشت به ویژه بهورزان، مراقبان سلامت، پزشکان و … در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

اکبر فاضل‌تبار رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این مراسم گفت: با جبران کمبود ویتامین D نباید این مکمل را به صورت خودسرانه قطع کنند و با مراجعه به پزشک میزان دوز دریافتی تعیین می‌شود.

فاضل‌تبار تصریح کرد: کمبود ویتامین دی علائمی نظیر بی اشتهایی، ضعف و بی‌حالی، دیابت، بیماری‌های استخوانی و مفاصل، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی سرطان‌ها و افسردگی دارد.

کد خبر 6088105

دیگر خبرها

  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند