Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس شورا‌های حل اختلاف استان قزوین گفت: مصالحه در پرونده‌های شورای حل اختلاف اولویت ما است و در این راستا عملکرد قابل قبولی را داشته ایم به گونه‌ای که ۳۰ درصد پرونده‌های قضایی شورای حل اختلاف در این استان به مصالحه ختم شده است. به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت الاسلام والمسلمین علی زمانی رئیس شوراهای حل اختلاف استان قزوین ضمن گزارش آماری در خصوص پرونده‌های وارد شده در پنج ماه گذشته اظهار داشت: در این مدت، پرونده وارده شامل ۲۶ هزار و ۲۵۱ فقره و پرونده مختومه شامل ۲۵ هزار و ۳۶۹ فقره بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه افزود: مصالحه در پرونده‌های شورای حل اختلاف اولویت ما است و در این راستا عملکرد قابل قبولی را داشته ایم به گونه‌ای که ۳۰ درصد پرونده‌های قضایی شورای حل اختلاف در این استان به مصالحه ختم شده است.
رئیس شورای حل اختلاف استان قزوین بیان کرد: طی پنج ماه گذشته سال جاری بیشترین سازش مربوط به بخش کوهین با ۶۳ درصد، بخش الموت غربی با ۶۰ درصد، بخش اسفرورین ۵۳ درصد و شعبه ۹ قزوین با ۴۸ درصد بیشترین سازش بوده است.
این مقام قضایی استان قزوین بیان کرد: در واقع باید فرهنگ صلح و سازش را در جامعه گسترش دهیم تا تبعات اجتماعی اختلافات در جامعه کم شود؛ چراکه بخشش، سازش، عفو و گذشت یک اصل اساسی در فرهنگ اسلامی است که در حال حاضر شعب شورای حل اختلاف با همین رویکرد موجب شدند تا بار سنگین از دوش قوه‌قضاییه برداشته شود و شرایط را به شکلی فراهم کردند که حتی ورودی پرونده به شعب کاهش یابد؛ بنابراین امید است در این راستا موضوع گذشت و صلح و سازش میان مردم جامعه بیش از بیش نهادینه شده و به عنوان یک فرهنگ عمومی گسترش یابد.
عضو شورای مسئولان قضایی استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: گذشت باید در جامعه به عنوان یک فرهنگ عمومی باشد و مفهوم صبر برگرفته از سه مفهوم صلح، بخشایش، رضایت است که باید از سوی همه مورد توجه قرار گیرد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قوه قضاییه دادگستری قزوین شوراهای حل اختلاف شوراهای حل اختلاف قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد

 

 

 

 

دادستان کرمان تأکید کرد: نقطه آغاز فرایند دادرسی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کلید زده می‌شود و مدیران این دفاتر باید نارسایی‌های موجود در ارائه خدمت به مراجعان را برطرف  کنند. 

دادستان کرمان در نشست تخصصی با مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی که به منظور هم‌اندیشی و ارائه راهکار‌های مفید و سازنده در حوزه خدمات قضایی و بررسی مسائل و مشکلات آن و با حضور معاونین دادستانی و معاون فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از اینکه بسیاری از مدیران دفاتر خدمات الکترونیک در سطح استان از دانش حقوقی و تجربه کاری مرتبط برخوردارند، ایرادات و نواقص موجود را متذکر و پیشنهادات و راهکار‌های رفع آنها را بیان کرد. 

مهدی بخشی با تأکید بر اینکه اولین مواجهه مردم با دستگاه قضایی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی انجام می شود و نظارت بر طرح دعاوی صحیح ضرورت دارد گفت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید تلاش کنند با انجام صحیح وظایف خود در کاهش مراجعه مردم به دستگاه قضا و همچنین سرعت بخشیدن به رسیدگی پرونده‌ها و صرفه‌جویی در زمان نقش سازنده‌ای داشته باشند. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان تصریح کرد: با توجه به رویکرد قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی و الکترونیکی شدن اقدامات و فرایندها، لذا نقش مهم و اثرگذار دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بیش از پیش احساس می‌شود لذا تمام تلاش خود را جهت انجام بدون نقص تمامی مراحل قضایی از آغاز تشکیل پرونده گرفته تا رسیدگی‌های قضایی، ارسال مکاتبات و لوایح اصحاب پرونده  را به کار گیرند. 

 

این مقام عالی قضایی در استان افزود: در برخی موارد گزارش می‌شود در فرایند اقدامات این دفاتر به دلیل عدم اشراف کافی شخص کاربر، نواقصی شکل می‌گیرد وسبب تاخیر و بروز اطاله در امورات مراجعان می‌گردد که تأکید می‌شود منشأ شکل‌گیری این نواقص و اشکالات شناسایی و رفع شوند. 

وی توجه مدیران و کاربران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به صلاحیت مراجع در ارسال پرونده‌ها و تلاش برای ایجاد صلح و سازش میان اصحاب دعوی را مهم برشمرد و اظهار کرد: از آنجا که مدیران این دفاتر ابلاغ "صلح یاری" دارند می‌توانند از این ظرفیت جهت اصلاح ذات البین اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران
  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال «افعی تهران»
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم