Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از افزایش ۱۰ درصدی بذرهای اصلاح شده غلات با کیفیت در این استان برای سال زراعی جاری خبرداد. ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۹ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، لطف الله رضایی ظهر امروز در نشست شورای معاونان سازمان جهادکشاورزی استان سمنان اظهار داشت: در سال زراعی جاری بیش از چهار هزار تن بذر اصلاح شده غلات در استان سمنان تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بذور اصلاح‌شده در فصل کاشت در اختیار بهره‌برداران و کشاورزان قرار می‌گیرد افزود: بذر با کیفیت نقش مهمی در میزان عملکرد در واحد سطح مزارع و میزان تولید سالانه غلات در استان دارد.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه چهار هزار تن بذر تولیدی این استان از یک‌هزار و 142 هکتار از مزارع کشاورزی استان برداشت شده خاطرنشان کرد: این بذر تولیدی با همکاری بهره‌برداران بخش خصوصی و به ویژه شرکت‌های تولید کننده بذر در استان تولید شده است.

وی با بیان اینکه توزیع این بذر به‌زودی در استان سمنان آغاز می‌شود به فرآیند تولید بذر باکیفیت در این استان اشاره کرد و گفت: غلات برداشت شده از سطح مزارع کشاورزی استان سمنان، پس از انجام عملیات فرآوری و بوجاری، ضدعفونی و سپس برای کشت پائیزه در اختیار بهره‌برداران هم‌استانی قرار می‌گیرد.

رضایی از نظارت کامل مؤسسه ثبت گواهی بذور بر بذر تولیدی استان خبر داد و افزود: بذر تولیدی این استان هر ساله با خلوص بسیار بالا تولید و پس از اطمینان کامل از نبود آفت و بیماری‌های احتمالی در کیسه‌های آرم‌دار مخصوص دارای لیبل بسته‌بندی و در زمان مناسب از طریق اتحادیه‌های مختلف در اختیار کشاورزان و بهره‌برداران قرار می‌گیرد.

وی ضمن توصیه به کشاورزان مبنی بر لزوم دقت در لیبل و شناسه کیسه‌های بذور اضافه کرد: لیبل‌های مندرج بر روی کیسه‌های حاوی بذور دارای یک شماره چهار رقمی استیکر است؛ ضمن اینکه کشاورزان از طریق این شماره چهاررقمی می‌توانند به اطلاعات مربوط به بذر خریداری شده و شرکت تولیدکننده آن دست بیابند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه بذر تولیدی این استان متناسب با آب‌وهوا، خاک و اقلیم استان تهیه و تولید شده گفت: غلات تولیدی استان سمنان از تنوع خوبی برخوردار است و 9 رقم گندم و سه رقم بذر جو تولید و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

وی یادآوی کرد: میهن، سیوند، حیدری، پارسی، پیشگام، سیروان، نارین، بهاران و افق از ارقام تولیدی گندم و بهمن، یوسف و گوهران ارقام تولیدی بذر جو در استان سمنان هستند.

انتهای پیام/ ت

R41366/P1336/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۸۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران

محمد مهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه ۱۲ درصد گوشت مرغ موردنیاز کشور در این استان تولید می‌شود، گفت: با توسعه زنجیره مرغ در مازندران، توان صادراتی این زنجیره در استان افزایش خواهد یافت.

او  افزود:استان مازندران قطب تولید طیور کشور به شمار می‌رود و در همه عرصه‌های کشاورزی به عنوان نگین کشاورزی کشور مطرح است، تصریح کرد: زنجیره تولید مرغ یکی از زنجیره‌های مهم در استان مازندران به شمار می‌رود که قابلیت توسعه دارد.

عباس زاده  با اشاره به اینکه زنجیره تامین گوشت مرغ روند رو به رشدی را سپری می‌کند، کفت: مازندران از ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه تولید گوشت سفید برخوردار است به صورتی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت جوجه کشی کشور در مازندران واقع شده و بیش از ۲۷ درصد جوجه یک روزه کشور در استان مازندران تولید می‌شود.

او  با تاکید بر اینکه حدود ۱۲ درصد گوشت مرغ کشور در مازندران تولید می‌شود و این استان در تامین بخشی از نیاز مرغ پایتخت و استان‌های همجوار مشارکت دارد، گفت: در سالجاری با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در جهت افزایش جوجه ریزی در کشور، ظرفیت تولید مرغ در این استان افزایش یافته است و به سمت صادرات گام برداشته شده است.

عباس زاده ابراز امیدواری کرد قابلیت صادرات و گسترش ارسال تولیدات به خارج از کشور در سال‌های آینده با حمایت‌های بیشتر روند پرشتاب تری را بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند