Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-03-29@08:46:38 GMT

جزئیات صدور مجوز مشروط اکتشاف معدن D19 در استان یزد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۸۵۲۰

جزئیات صدور مجوز مشروط اکتشاف معدن D19 در استان یزد

سازمان حفاظت محیط زیست در کارگروه «تعامل فعالیت‌های معدنی و محیط زیست» با فعالیت اکتشافی در آنومالی D۱۹ به صورت مشروط موافقت کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان حفاظت محیط‌‌ زیست، براساس مصوبات جلسه کارگروه تعامل فعالیت‌های معدنی و محیط زیست و به استناد گزارش‌های ارائه شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال حاضر تنها با صدور مجوز «اکتشاف» در آنومالی D۱۹ واقع در «پناهگاه حیات وحش دره انجیر» موافقت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد، وزارت صنعت، معدن و تجارت موافقت لازم برای ارتقای سطح حفاظتی منطقه «شیرکوه» استان یزد را به عنوان پناهگاه حیات وحش، مشروط به رعایت حقوق مکتشفان ماده معدنی تا تاریخ ۶خرداد۹۷ را اعلام کند همچنین پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده در این منطقه نیز تمدید نخواهند شد. به عبارت دیگر پس از اتمام دوره پروانه بهره‌برداری معادن، دیگر معدنی در این منطقه فعالیت نخواهند داشت.

همچنین مصوب شد که وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارتقای منطقه «کمکی بهاباد» به پناهگاه حیات وحش کمکی، منوط به رعایت حقوق مکتشفان تا تاریخ توافق را اعلام می‌کند. پروانه بهره‌برداری معادن غیرفلزی نیز در این منطقه تمدید نخواهند شد و پروانه بهره‌برداری معادن فلزی فقط با تائید معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت و در صورت رعایت ضوابط و مقررات زیست محیطی در همان محدوده اولیه قابل تمدید خواهند بود.

همچنین محدوده مس مغستان و سرب و روی مغستان که موافقت با آن از شرایط وزارت صنعت، معدن و تجارت صنعت در مرحله ارتقای سطح حفاظتی پناهگاه حیات وحش دره انجیر در سنوات گذشته بوده است، فقط به‌صورت زیر زمینی اجازه فعالیت خواهد داشت. مشروط به این که محل دسترسی به ماده معدنی، از خارج پناهگاه حیات وحش طراحی شود همچنین این معدن اجازه استقرار واحد فرآوری در داخل محدوده پناهگاه حیات وحش را نخواهد داشت.

تجدید و تمدید فعالیت معادن دارای پروانه بهره‌برداری در پناهگاه حیات وحش دره انجیر و منطقه حفاظت شده کوه بافق ممنوع خواهد بود و صرفاً معادن فلزی دارای پروانه بهره‌برداری می‌توانند در صورت رعایت ملاحظات و ضوابط زیست محیطی در همان محدوده اولیه و بدون افزایش ظرفیت مجدداً تمدید شوند.

برای محدوده اکتشافی D۱۹ نیز شرایطی قید شده که می‌توان به لزوم هماهنگی دقیق و مرحله به مرحله عملیات اکتشافی با محیط زیست، حضور ناظر معتمد محیط زیست در مراحل اکتشاف، ارائه گزارش ارزیابی زیست محیطی و اخذ مجوز در مرحله بهره‌برداری، ممنوعیت احداث هر گونه واحد فرآوری (غیر از سنگ شکن اولیه) در صورتی که معدن به بهره‌برداری برسد، عدم ایجاد هرگونه جاده دسترسی جدید و عدم تامین آب مورد نیاز از محدوده پناهگاه حیات وحش دره انجیر اشاره کرد.

انتهای پیام/4044/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۶۱۹ پروانه تولید صنایع دستی در گیلان

مصطفی خانعلی‌نژاد گفت: از مجوز‌های صادر شده سال ۱۴۰۲، ۶۶ مورد جهت صدور کارت شناسایی، ۶۱۹ مورد صدور پروانه تولید انفرادی، ۶ مورد صدور و تمدید پروانه تولید کارگاهی، ۱۳۴۸ مورد جهت تمدید پروانه تولید انفرادی بوده است.

معاون صنایع‌دستی استان گیلان گفت: رشته‌های مورد فعالیت در این استان بیش از ۸۱ رشته می‌‍باشد که هنرمندان این شهرستان در رشته‌های تولیدات چوبی و حصیری، رشتی‌دوزی، سفال و سرامیک، لباس‌های محلی اقوام، بافته‌های داری و غیرداری، رودوزی‌های سنتی، بافتنی‌های سنتی و... مشغول فعالیت هستند.

وی افزود: هم اکنون در استان گیلان بیش از ۴۹۰۰۰ نفر هنرمند صنایع‌دستی مشغول فعالیت هستند و ۱۳۴ کارگاه با پروانه تولید گروهی فعال است که این کارگاه‌ها در رشته‌های فوق الذکر مشغول به فعالیت هستند.

گفتنی است هنرمندان دارای پروانه‌های تولید انفرادی و کارگاهی می‌توانند از مزایایی، چون شرکت در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها، اهدای تسهیلات و شرکت در دوره‌های آموزشی و مهارتی بهره‌مند شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • «کوه نور صفه» بهره‌برداری می‌شود/ ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در پهنه‌های تفریحی اصفهان
  • بهره‌برداری از «کوه نور صفه» در اصفهان/ ۱۰۰ میلیارد تومان جذب سرمایه‌گذاری داشتیم
  • ورود گردشگران به میانکاله در روز طبیعت ممنوع شد
  • صدور ۶۱۹ پروانه تولید صنایع دستی در گیلان
  • برخورد قانونی با متخلفان برداشت خاک و شن در پناهگاه حیات وحش موته
  • برخورد قانونی با متخلفان برداشت خاک و شن در عرصه‌های طبیعی پارک ملی و پناهگاه حیات وحش موته
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت
  • صدور ۵۶۹ پروانه ساخت و پایان‌کار در منطقه ۴ شهرداری قزوین
  • صدور و تمدید 155 مجوز فعالیت کارگاه صنایع دستی هنرمندان شهرستان مینودشت در سال 1402
  • بازدیداز پناهگاه حیات وحش دشت سوتاو و حمامیان بوکان