Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-23@14:47:20 GMT

بنیاد شهید: درخصوص درصد جانبازی توصیه نمی پذیریم

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۶۹۳۴۷

بنیاد شهید: درخصوص درصد جانبازی توصیه نمی پذیریم

نماینده ولی فقیه، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران هیچ گونه توصیه و اعمال فشاری را برای افزایش درصد جانبازی نمی‌پذیرد.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام شهیدی در نشست شورای معاونان و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تسلیت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، با اشاره به تأیید طرح اصلاح قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در موضوع افزایش درصد جانبازی تابع قوانین و مقررات است و هیچ نوع توصیه و اعمال فشاری بر اجرای وظایف قانونی بنیاد تأثیر نمی‌گذارد و مسئولان بنیاد اجازه هیچ اعمال نفوذی در این زمینه را نخواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

چند کانال‌ دفاع مقدسی در شبکه‌های اجتماعی «ما توانستیم»؛ شعار امسال هفته دفاع مقدس نظر بنیاد شهید در مورد میزان درصد جانبازی تاج


وی با بیان اینکه تاکنون درخواستی از سوی مدیران و مسئولان برای افزایش درصد جانبازی به بنیاد شهید و امور ایثارگران ارائه نشده است، افزود: افزایش درصد جانبازی در کمیسیون‌های تخصصی پزشکی بررسی می‌شود و این فرآیند بر اساس قوانین و ضوابط علمی و تخصصی صورت می‌گیرد و ساز و کارهای طراحی شده نیز اجازه اعمال سفارش و توصیه خارج از ضوابط را نمی‌دهد.


نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به فرایند بررسی درخواست افزایش درصد به بالای ۵۰ درصد گفت: در صورتی که درخواست افزایش درصد جانبازی به بالای ۵۰ درصد باشد این درخواست پس از ثبت در سیستم سجایا باید در کمیسیون‌های پزشکی تخصصی در استان به تأیید برسد و علاوه بر آن شورای عالی پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز باید پرونده را مجددآ بررسی و افزایش درصد را تأیید کند که این فرآیند نیاز به زمان طولانی‌تری نسبت به سایر درخواست‌ها دارد.


معاون رییس جمهور افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران دقت و حساسیت فراوان در مورد درصدهای جانبازی را صیانت از ارزش‌های جامعه ایثارگری می‌داند و بر آن تأکید می‌کند ضمن اینکه رعایت امانت‌داری در این زمینه به حفظ و ارتقای شأن و جایگاه ایثارگران عزیز به عنوان نمادهای ارزشمند فرهنگ ایثار و شهادت منجر می‌شود.  


حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با اشاره به فعالیت‌های تخصصی کمیسیون‌های پزشکی بنیاد تصریح کرد: پزشکان متخصص در کمیسیون پزشکی در بنیاد شاغل نیستند و منتخبی از متخصصین متعهد کشور هستند که با انطباق مدارک و مستندات با قوانین و آیین نامه‌های مصوب و شاخص های دقیق علمی به درخواست جانبازان رسیدگی می‌کنند و در این رسیدگی کوچکترین تفاوتی بین درخواست‌کنندگان وجود ندارد و رسیدگی خارج از روال نیز به طور کلی ممنوع است.


حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در بخش دیگری از سخنان خود با آرزوی قبولی عزاداری‌های ایام محرم گفت: پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم آن تا امروز مدیون فرهنگ ایثار و شهادت بوده است و این فرهنگ برگرفته از فرهنگ عاشورا و امام حسین (ع) است، به همین دلیل برای ادامه مسیر موفقیت آمیز انقلاب اسلامی در سال‌های آینده نیاز به ترویج و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت داریم و یکی از مهم‌ترین اقداماتی که می‌توان در این مسیر انجام داد بررسی و شناخت محتوایی فرهنگ عاشورای حسینی (ع) است.


وی با اشاره به ضرورت حفظ کرامت و شأن جانبازان از سوی همه مسئولان و رسانه‌ها گفت: شهدا و ایثارگران و به طور خاص جانبازان عزیز که این روزها بیش از گذشته در تریبون‌ها نام برده می‌شوند با تأسی از ائمه اطهار (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) فداکاری کردند و نباید به بهانه‌های مختلف ایثارگری‌ها و خدمات بی‌نظیر آنها به اسلام و میهن اسلامی فراموش شده یا مورد سوء استفاده‌های سیاسی و جناحی قرار گیرد.


رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: یکی از جنبه‌های مهم شناخت فرهنگ عاشورا و حرکت در آن مسیر، حفظ کرامت جانبازان عزیزمان با نگاه به جایگاه ویژه حضرت ابوالفضل العباس (ع) و جانبازی و فداکاری ایشان برای دفاع از حریم اهل بیت (ع) است و این عزیزان هنگام بذل جان کوچکترین اهمیتی برای مناصب دنیوی قائل نبودند و آحاد مردم و مسئولان باید به این موضوع به صورت ویژه توجه و تأکید کنند.


نماینده ولی فقیه در بنیاد در پایان خاطرنشان کرد: عاشورا و کربلا مدرسه ایستادگی و مقاومت بود و همه زمان‌ها عاشورا و همه مکان‌ها کربلا است و به فضل الهی ایران اسلامی با تکیه بر فرهنگ عاشورا که فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت است از مشکلات و سختی‌ها عبور خواهد کرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی تحولات عراق برجام افزایش درصد جانبازی ایثارگران بنیاد شهید کمیسیون پزشکی بنیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد

نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر با حضور مدیرکل امور مجلس و دولت بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی. با موضوع اهمیت مردمی‌سازی بنیاد شهید و امور ایثارگران و تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزرش خبرگزاری تسنیم، امید چوپانکاره، مدیرکل امور مجلس و دولت بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به نام‌گذاری شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری، گفت: مشارکت مردم  مورد تاکید و سیاست دولت سیزدهم و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران است و تشکل‌های شاهد و ایثارگر ظرفیت خوبی برای پیگیری مشکلات ایثارگران دارند.

مدیرکل امور مجلس و دولت بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان‌کرد: وظیفه ما این است که  از ظرفیت‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر استفاده کنیم و ما نیاز به مشورت و همفکری با تشکل‌های ایثارگری داریم. 

چوپانکاره تاکید کرد:  تشکل‌های شاهد و ایثارگر به کمک اداره کل امور مجلس و دولت بنیاد شهید و امور ایثارگران در جهت همکاری در زمینه قوانین مربوط به بودجه ایثارگران و  موضوع قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران لازم است فعال باشند و قوانین باید پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری باشد، ما باید طوری قانون را بنویسیم  که پاسخگوی مسایل ایثارگران باشد.

رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی، با اشاره به برگزاری نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر با  اداره کل امور مجلس و دولت بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: قوانین و مقررات برای ایجاد فضای هم‌اندیشی با تشکل‌ها بر اساس برنامه عملیاتی شامل چهار برنامه از جمله به کارگیری ظرفیت‌های تشکل‌های شاهد و ایثارگر،  ایجاد هیئت‌های اندیشه‌ورز، تشکیل  قرارگاه جوانی جمعیت و موضوع کشورهای محور مقاومت است. 

جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال 1403 اعلام شد

مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های شاهد و ایثارگر و اینکه  دوران کنونی دوران استراتژیک برای بنیاد شهید و امور ایثارگران است، گفت: آشنا‌کردن جامعه ایثارگری با حقوق خود و مطالبه قانونی آنها موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

در این جلسه، اعضای تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بیان نظرات و پیشنهادات  خود با حضور مدیر کل امور مجلس و دولت بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی، پرداختند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد
  • اجرا شدن مصوبات سفر رئیس جمهور در ایلام در حوزه بنیاد شهید
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است
  • مصوبات سفر رییس جمهوری در حوزه بنیاد شهید ایلام ۱۰۰ درصد اجرا شد
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • حفظ ارزش‌های اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهیم
  • نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد
  • افزایش حقوق ایثارگران و خانواده شهدا
  • انتصاب سرپرست اداره کل بنیاد شهید استان البرز
  • سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران البرز منصوب شد