Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-25@15:08:05 GMT

آیا با مبتلایان به صرع می‌توان ازدواج کرد ؟

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۰۲۶۰

آیا با مبتلایان به صرع می‌توان ازدواج کرد ؟

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   محمد مهدی تقدیری متخصص مغز و اعصاب  در خصوص بیماری صرع و راه های درمان آن، گفت: شیوع بیماری اعصاب در سنین پایین، از مشکلاتی فراگیر است که با پنج شکل؛ صرع، میگرن، اختلالات یادگیری و عقب ماندگی، اختلالات مزمن حرکتی و بیماری تحلیل رونده، بیشترین مراجعه را در بین کودکان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تقدیری با اشاره به نامشخص بودن بیماری در افراد مبتلا به صرع، گفت: صرع با تخلیه الکتریکی در سلول های مغزی رخ می دهد،  شیوع بیماری در کودکان بیشتر از بزرگسالان است و افرادی که به علل نامشخص مبتلا به آن شوند، پیش آگاهی بیشتر نسبت به بیماری خواهند داشت.

 

ژنتیک؛ بیشترین نقش در ایجاد صرع

این متخصص اعصاب با اشاره به نقش ژنتیک در ایجاد بیماری صرع، عنوان کرد: وراثت در ابتلای به این  بیماری نقشی موثر دارد و در صورت ابتلای بستگان درجه اول فرد مبتلا به صرع، ریسک ابتلا به بیماری در خانواده بالاست، لذا افراد با این پیش زمینه ژنتیکی، برای کنترل بیماری باید به پزشک مراجعه کنند.

 

علائم بیماران صرع چیست؟

وی در خصوص علائم بیماری صرع، اظهار کرد: اغلب علائم مشاهده شده در  مبتلایان به صرع، با مکان دسترسی مغز ارتباط دارد؛ یعنی دستورات مغز به درستی انجام نمی شود؛ حرکت های شدید در قسمت دست و پا، خیره ماندن به یک نقطه و از دست دادن هوشیاری کوتاه مدت، افتادن روی زمین، پرش ناگهانی عضلات دست با حفظ هوشیاری به خصوص صبح ها بعد از بیدار شدن از خواب و در مواردی نیز بی اختیار و کاهش سطح هوشیاری از مهم ترین علائم بیماری است.

 

این استاد اعصاب با تاکید بر درمان دارویی به عنوان راهی موثر در بهبودی بیماری، گفت: افرادی که دچار بیماری صرع و تشنج می شوند، می توانند با تجویز پزشک و دارو درمانی بیماری را کنترل کنند و در صورت عدم نتیجه درمان های دارویی، پزشکان در مرحله آخر، از روش جراحی اختصاصی مغز برای کنترل حملات استفاده می کنند.

 

دارو درمانی بهترین نوع درمان بیماری صرع است

تقدیری با اشاره به لزوم درمان بیماری پیش از 12 سالگی، گفت: در صورتی که افراد بعد از 12 سالگی تحت درمان قرار بگیرند، باید سال های متمادی دارو مصرف کنند و در درمان دارویی تعداد حملات تشنج، بدون ایجاد عوارض جانبی جدی و خطرناک به حداقل خواهد رسید.

 

وی با اشاره به بایدها و نبایدهای ازدواج با فرد مبتلا به صرع، تصریح کرد: صرع یک بیماری قابل کنترل است و می توان با دارو درمانی آسیب های ناشی از تشنج ها وحملات را به حداقل رساند، از این رو مبتلایان می توانند ازدواج کنند، همچنین گاهی دیده شده است که با تغییر سبک زندگی، بیماری کنترل شده و فرد بیش از گذشته درمان پذیر خواهد شد.

 

صرع واگیر دار و مسری نیست و با دارو قابل درمان است

این استاد اعصاب با بیان اینکه صرع یک بیماری مسری نیست، عنوان کرد: صرع واگیر دار نیست و از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود، در بیشتر موارد 70 الی 80 درصد افرادی که به صرع مبتلا هستند در اثر ژنتیک به این بیماری دچار شده اند.

 

تقدیری با اشاره به اینکه اغلب افراد به دلایل نامشخصی به این بیماری دچار می شوند، گفت: گاهی افت شدید قند خون، تومورهای مغزی، ضربه به سر، بیماری های عفونی، خونریزی های داخل مغزی و بیماری آلزایمر باعث ایجاد صرع می شود. تشخیص تمام این موارد با نظر پزشک است از این رو افراد باید با دیدن علائم غیرطبیعی در بدن خود به پزشک مراجعه کنند.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سلول های مغزی بزرگسالان صرع گوناگون جام نیوز ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۰۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مراسم تجلیل از زوجین دهه شصتی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج نموده اند برگزار شد. در این مراسم از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.
مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.
علیخانی گفت: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.
حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این آیین گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.
وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.
خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

دیگر خبرها

  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • مشاوره ژنتیکی بن‌بستی برای بیماری‌های ژنتیکی
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • وسواس فکری چیست و چطور درمان می‌شود؟
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست