Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@03:41:42 GMT

صندوق بین‌المللی پول به انگلیس هشدار داد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۲۲۳۷

صندوق بین‌المللی پول به انگلیس هشدار داد

به گزارش پارس نیوز، 

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، اقتصاد انگلیس در هر صورت، با خروج از اتحادیه اروپا آسیب خواهد دید؛ که این آسیب در صورتی که توافقی بین دو طرف حاصل نشود، بیشتر خواهد بود.

کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین‌المللی پول گفت: من بسیار خوشبین هستم و امیدوارم انگلیس و اتحادیه اروپا به توافق برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: روشن بگویم؛ در مقایسه با بازار واحد اتحادیه اروپا که امروز روان است، تمامی سناریو‌های بریگزیت برای انگلیس و تا اندازه کمتری برای اتحادیه اروپا هزینه خواهد داشت.

صندوق بین‌المللی پول رشد اقتصادی انگلیس را در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ میلادی یک و نیم درصد پیش‌بینی کرده است. این پیش‌بینی با شرط رسیدن دو طرف به توافق جامع بوده است.

این در حالی است که هم حزبی‌های ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس و رهبر حزب محافظه‌کار در این کشور، درباره آینده رابطه این کشور با اتحادیه اروپا اختلاف نظر دارند.

می‌امروز (دوشنبه) در مصاحبه‌ای به بی‌بی‌سی گفته است، هم‌حزبی‌های او دو گزینه مشخص دارند؛ یا بسته توافق پیشنهادی او را بپذیرند و یا هیچ توافقی در کار نخواهد بود.

فیلیپ هاموند، وزیر دارایی انگلیس گفته است، کشورش باید این هشدار روشن صندوق بین‌المللی پول را جدی بگیرد. او البته خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بدون رسیدن به توافق با طرف مقابل را "نامحتمل" دانسته است.

بعضی از اعضای حزب محافظه‌کار هاموند را مورد انتقاد قرار داده‌اند. منتقدان می‌گویند او در تلاش است انگلیس را به اتحادیه اروپا نزدیک نگه دارد.

بعضی از حامیان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا معتقدند انگلیس برای رسیدن به توافق تجاری با اقتصاد‌های رو به رشد جهان باید خود را از بروکسل دور نگه دارد.

طرح خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تابستان دو سال پیش در همه‌پرسی رأی آورد و در حال حاضر مقام‌های انگلیس با مقام‌های اتحادیه اروپا در مذاکره‌اند تا نحوه اجرای این خروج و توافق‌های بعد از آن را تعیین کنند.

انگلیس قرار است در مارس ۲۰۱۹ (بیش از شش ماه دیگر) از اتحادیه اروپا خارج شود، اما دو طرف هنوز به توافق جامعی دست نیافته‌اند.

فرصت مذاکرات بین انگلیس و اتحادیه اروپا درباره برگزیت به طور غیر رسمی تا ماه اکتبر است، ولی میشل بارنیه، مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا در امور خروج انگلیس از این اتحادیه گفته است که این مهلت می‌تواند تا اواسط نوامبر تمدید شود.

آهنگ رشد اقتصادی انگلیس به عنوان پنجمین اقتصاد بزرگ جهان، پس از رفراندوم سال ۲۰۱۶ که به خروج این کشور از اتحادیه اروپا منجر شد، رو به کاهش گذاشت.

گروه‌های تجاری مختلفی درباره عواقب احتمالی خروج بدون توافق انگلیس از اتحادیه اروپا هشدار داده‌اند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اقتصاد رشد اقتصادی رشد اتحادیه اروپا انگلیس پول صندوق بین المللی پول لندن پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۲۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «شی جین پینگ،» رییس‌جمهور چین امروز یکشنبه در یک سفر دو روزه به پاریس می‌رود و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی‌اش، او را برای کاهش عدم تعادل تجاری تحت فشار قرار می‌دهد و تلاش می‌کند او را متقاعد کند که از نفوذ خود بر روسیه درباره جنگ اوکراین استفاده کند.

سفر رییس‌جمهور پین در در زمان افزایش تنش های تجاری بین اروپا و چین انجام می‌شود و در چین شرایطی احتمالاً این اهداف ماکرون به ارحتی محقق نخواهد شد.

فرانسه از تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد صادرات خودروهای الکتریکی چین حمایت می کند و در ژانویه پکن تحقیقاتی را در مورد واردات براندی - که عمدتاً در فرانسه تولید می شود - آغاز کرد - اقدامی که به طور گسترده به عنوان تلافی جویانه در میان مجموعه رو به رشد تحقیقات اتحادیه اروپا تلقی می شود.

یکی از مشاوران کاخ الیزه پیش از سفر شی جین‌پینگ، سفری که اولین بار پس از ۵ سال به اروپا انجام می‌شود گفت: «ما باید به فشار بر مقامات چینی ادامه دهیم تا تضمین‌های بیشتری در مورد مسائل تجاری به ما بدهند».

رییس‌جمهور در این سفر با امانوئل ماکرون، رییس‌جمهور فرانسه و اورسولا فون‌درلاین، رییس کمیسیون اروپا دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اختلافات بین ۲۷ عضو اتحادیه اروپا - و به ویژه بین فرانسه و آلمان - توانایی آنها برای نفوذ بر چین را تضعیف می کند. منابع آگاه اعلام کردند که اولاف شولز، صدراعظم آلمان به مکرون و شی در پاریس نخواهد پیوست.

کد خبر 6096914

دیگر خبرها

  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا