Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@11:57:10 GMT

تبدیل سگ‌های ولگرد به یک معضل جدی

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۲۵۹۷

مدیرکل دامپزشکی شمال استان کرمان با تأکید بر آن‌که سگ‌های ولگرد به یک معضل جدی در استان تبدیل شده است، گفت: باید پسماندها مدیریت شود و متأسفانه شاهدیم که در سطح پارک‌ها مواد غذایی رها می‌شود که این موضوع باعث جذب سگ‌های ولگرد می‌شود این در حالی است که اگر منابع غذایی سگ‌های ولگرد کاهش یابد، شمار آن‌ها هم کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : «حسین رشیدی» عصر امروز 26 شهریورماه در هشتاد و چهارمین جلسه بررسی اسناد امنیت غذایی استان کرمان به تب کریمه کنگو اشاره کرد و گفت: از محل اعتبارات اداره‌کل دامپزشکی، در شمال استان حدود 10 هزار لیتر سم رایگان تهیه و سمپاشی اماکن دامی و حمام ضد کنه دام‌ها صورت گرفت که با این اقدام شدت مشکل حل شد و به جزء یک مورد تلفات در شهرستان بافت، مابقی تحت کنترل در آمد.
وی با تأکید بر این‌که بر سلامت شیر نظارت لازم را داریم، تصریح کرد: میزان آلودگی تب کریمه کنگو در استان به شدت کاهش یافته است.
مدیرکل دامپزشکی شمال استان کرمان خاطرنشان کرد: در سطح شمال استان اصلاحات خوبی در کشتارگاه انجام شد و همه کشتارگاه‌ها به پیش سردکن مجهز شدند.
وی بر ضرورت توجه به موضوع سگ‌های ولگرد تأکید کرد و ادامه داد: سگ‌های بلاصاحب یک مشکل جدی در استان کرمان است که باید ساماندهی شوند که وظیفه‌های اصلی آن به عهده شهرداری‌هاست.
رشیدی با تأکید بر آن‌که سگ‌های ولگرد به یک معضل جدی در استان تبدیل شده است، یادآور شد: باید پسماندها مدیریت شود.
وی با ابراز تأسف از این‌که شاهد رهاسازی مواد غذایی در سطح پارک‌ها هستیم، خاطرنشان کرد: این موضوع باعث جذب سگ‌های ولگرد می‌شود باید مدنظر داشت که اگر منابع غذایی سگ‌های ولگرد کاهش یابد، شمار آن‌ها هم کاهش می‌یابد.
تشکیل کمیته مقابله با سگ‌های ولگرد طی یک ماه آینده
«حمید ملانوری»، سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان عصر امروز 26 شهریورماه در هشتاد و چهارمین جلسه بررسی اسناد امنیت غذایی استان کرمان با اشاره به مشکل سگ‌های ولگرد در استان کرمان گفت: باید با مسئولیت مدیریت امور شهری و روستایی استانداری و دهیاری‌ها هم‌چنین در سطح شهرداری‌ها، کمیته مقابله با سگ‌های ولگرد تشکیل و ظرف یک ماه آینده عملیاتی شود.
وی خاطرنشان کرد: دستورالعمل نرخ‌گذاری مشخص است و تابع عرضه و تقاضا، براساس قیمت تمام شده محصول تعیین می‌شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان ادامه داد: وقتی که امنیت غذایی وابسته به منابع مالی می‌شود نگاه به سمت دولت برای تأمین این بودجه است اما این مهم شدنی نیست.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با بیان این مطلب که مدیران دستگاه‌های اجرای برای پیشبرد برنامه‌های خود، چانه‌زنی لازم برای دریافت بودجه انجام دهند، تصریح کرد: امنیت غذایی برای همه مهم است، چون سلامت مردم در گرو امنیت غذایی است، از این‌رو دستگاه‌ها تلاش کنند تا سلامت محصولات کشاورزی و غذایی تأمین شود.
وی خاطرنشان کرد: برای تولید محصولات کشاورزی سالم باید به سمت ترویج و فرهنگسازی در این راستا گام برداریم هم‌چنین باید با استفاده از توانمندی بخش خصوصی زمینه تامین امنیت غذایی فراهم شود.
به گزارش ایسنا، ملانوری به مشکل سگ‌های ولگرد یادآور شد: با مسئولیت مدیریت امور شهری و روستایی، دهیاری‌ها هم‌چنین در سطح شهرداری‌ها، کمیته مقابله با سگ‌های ولگرد تشکیل و ظرف یک ماه آینده عملیاتی شود.

کد خبر: ۵۴۶۰۸۴ تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سگ های ولگرد استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم

سیدمحسن میرهادی،مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم، فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید. 

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود، یکی از مشکلات مهم محیط‌زیست شهری در قم است.  

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: در این راستا طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.  

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود، درحالی‌که ساعت اعلام‌شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا  ۶:۰۰ صبح است.

 وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، باوجوداینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام‌شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • ساختمان نیمه کاره‌ای که محل تجمع سگ‌های ولگرد شد
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • حمله مرگبار سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ساله در کرج
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج