Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: آموزش و پرورش با کمبود ۸۰۰ معلم در مدارس روبرو است. ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۱ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، فراشیانی شامگاه دوشنبه در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید با اشاره به آمار ورودی دانش‌آموزان برای شروع سال تحصیلی جدید اظهار داشت:  در شروع سال تحصیلی جدید، آموزش و پرورش ساوه میزبان 54 هزار دانش‌آموز در سه مقطع تحصیلی در 310 مدرسه شامل 233 مدرسه شهری و 77 مدرسه روستایی با فعالیت 2 هزار و 225 معلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه از حیث فضای آموزشی، تعداد پرسنل و دانش‌آموز، شهرستان ساوه رتبه دوم استانی را دارد ولی از حیث رتبه‌های علمی و فرهنگی و بحث خیرین شهرستان ساوه جایگاه ممتازی در استان به خود اختصاص داده است.

فراشیانی تصریح کرد: پژوهش‌سرای شهید اسماعیل اسدی ساوه امسال توانست رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص بدهد، شاخصه ممتاز پژوهش سرای شهید اسدی "هوش خلاق" است این برنامه چندین سال متولی تنها در شهرستان ساوه اجرا شده که مقرر شد امسال این طرح در استان فراگیر و اجرا شود.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه عنوان کرد: 15 پروژه آموزشی در حال ساخت داریم که 6 مدرسه با پیشرفت فیزیکی 80 درصد که برای شروع سال تحصیلی جدید تحویل آموزش وپرورش می‌شود همچنین امسال 4 مدرسه شامل 2 هنرستان و 2 مدرسه به فضای آموزشی اضافه می‌شود و در حال حاضر 9 هنرستان پسرانه و 3 هنرستان دخترانه در شهرستان ساوه فعال است.

فرشیانی بیان کرد: خوشبختانه در شهرستان ساوه کمبود فضای آموزشی برای شروع سال تحصیلی وجود ندارد از حیث پرسنل با توجه به آزمونی که برگزار شد 50 درصد پرسنل ما تامین شد و از آنجایی که تعدادی از آنها برای مهرماه سال آینده شروع به‌کار می‌کنند برای سال جدید 50 درصد یعنی بیش از 800 معلم کمبود نیرو برای مهرماه امسال داریم ولی با به‌کارگیری پرسنل حق‌التدریسی و براساس ماده 28 این کمبود تا حدودی جبران شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه شهرستان ساوه از حیث علمی و هنری جایگاه ممتازی در استان دارد به طوری که در کنکور امسال 40 رتبه زیر 1000 با قبولی 15 دانش آموز در مقطع پزشکی شهرستان ساوه از کنکور97 سهم داشت و این در حالی است که در بحث هدایت تحصیلی که در متوسطه دوم اجرا شد براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هدایت 60 درصد دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و 40 درصد رشته‌های نظری بود که خوشبختانه شهرستان ساوه به این استاندارد نزدیک بوده است.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه خاطرنشان کرد: بحث برگشت دانش‌آموزان به روستا از برنامه‌هایی است که  آموزش و پرورش جزو اولویت‌های خود قرار داده به طوری که در سال گذشته با یک مدرسه در روستای سقانلیق شروع کردیم و خوشبختانه به دلیل آمار بالای دانش‌آموزان این روستا، برنامه‌ریزی برای ساخت مدرسه دوم این روستا در دست اقدام است و همچنین ساخت مدرسه در چهار روستای دیگر شهرستان ساوه در مقاطع مختلف تحصیلی اجرا می‌شود.

وی افزود: برآورد کمک‌های خیرین برای ساخت فضای آموزشی سال گذشته 100 میلیارد ریال بود که انتظار داریم این مبلغ را در سال آینده نیز داشته باشیم و قطعا اگر خیرین نبودند آموزش وپرورش با چالش روبه‌رو بود.

فراشیانی بیان کرد: در مورد استانداردسازی فضای آموزشی یا همان مصرف بهینه سوخت تبدیل بخاری گازی به شوفاژ، دولت عملکرد خوبی داشت و قرار براین شد تمام مدارس از نعمت شوفاژ برخوردار شوند ولی مشکلات مالی دولت این مسئله محقق نشد.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه ادامه داد: از چالش‌های رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه کمبود فضای آموزشی، کمبود پرسنل بود و متاسفانه پرسنل غیربومی بعد از کسب تجربه به زادگاه خود برمی‌گردند که این مسئله سبب شده شهرستان ساوه آمار مطلوبی از پرسنل باتجربه نداشته باشد و از آنجایی که کمبود پرسنل در آموزش و پرورش در اکثر نقاط کشور وجود دارد براساس ماده 28 که جذب نیروی بومی است حرکت می‌کند.

انتهای پیام/ح

R41371/P1357/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان گفت: رویداد گفتمان سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با حضور مدیران و دبیران آموزش و پرورش فعال در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی استان برگزار شد.


مهدی عابدینی افزود: در این رویداد ارائه تجربیات موفق در زمینه‌های مختلف تحولی در مردمی سازی اموزش، تحولات و مشارکت مردمی بر پایه مدرسه، تولید محتویات درسی و آموزشی و پیشرفت مهارتی دانش اموزان ارائه می‌شود.

همچنین در این رویداد دو دوره آموزشی با نام رسالت اجتماعی معلم، ماموریت مدرسه هم برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • این افراد معلم می‌شوند
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشد
  • تکریم معلمان در خور شان آنان باشند
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است