Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@14:26:10 GMT

مشکلات اقتصادی نباید نظام آموزشی را تحت تاثیر قرار دهد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۶۳۰۰

مشکلات اقتصادی نباید نظام آموزشی را تحت تاثیر قرار دهد

مراغه - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مراغه با اشاره به لزوم رفع مشکلات مدارس در آستانه سال تحصیلی جدید گفت: مشکلات اقتصادی نباید آسیبی به نظام آموزشی و عرصه تعلیم و تربیت وارد کند.

به گزارش ایرنا، جواد محمودی روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش مراغه افزود: براساس مصوبه بودجه سال 97، کلیه مدارس دولتی از پرداخت قبوض خدماتی آب، برق و گاز در سال تحصیلی جدید معاف بوده لیکن باید بدهی های معوق خدماتی آنها پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: ساماندهی سرویس مدارس، نصب دوربین های مداربسته و تامین امنیت تردد دانش آموزان در سال تحصیلی جدید از جمله تمهیداتی است که در حال اجراست.
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این نشست از آماده سازی مدارس برای سال تحصیلی جدید خبرداد و گفت: امسال 45 هزار دانش آموز به همراه سه هزار معلم و 600 همکار فرهنگی سال تحصیلی را آغاز خواهند کرد.
جلیل اسلامی افزود: در راستای تامین فضاهای مورد نیاز دانش آموزان نیز امسال چهار مدرسه خیرساز رحیمیان و سلجی در شهرک گلشهر، طرح آموزشی خیرساز ضیاالملکی در هنرستان رازی و نیز مدرسه خیرساز بهاری در روستای سعیداباد در اولین روزهای آغاز سال تحصیلی پذیرای دانش آموزان خواهند بود.
وی اضافه کرد: هم اکنون نیز طرح آموزشی هنرستان کشاورزی، استخر آموزش و پرورش، مدارس خیرساز دکتر بهلولی، هندی زاده، رحمانی، شهرام فرجی و زینی در این شهرستان در حال اجراست.
وی با بیان اینکه ایجاد مدارس هیات امنایی در این شهرستان با برخی انتقادات همراه بوده گفت: ایجاد این مدارس در پاسخ با استقبال چشمگیر اولیای دانش آموزان برای ثبت نام در آنها انجام می گیرد.
وی افزود: هم اکنون نیز براساس مصوبه شورای آموزش و پرورش شهرستان، 10 درصد از درآمدهای مدارس هیات امنایی صرف مدارس مناطق کم برخوردار می شود.
وی با اشاره به کمبود نیروی آموزشی در مدارس در سال تحصیلی جدید به عنوان چالشی پیش روی آموزش و پرورش ادامه داد: امسال حدود 130 معلم در این شهرستان بازنشسته شدند و این در حالی است که فقط هفت نفر از دانشگاه فرهنگیان برای مدارس جذب شده است.
وی اضافه کرد: با وجود مشکلات پیش رو، از معاونان مدارس نیز برای پرکردن خلا کمبود معلم در مدارس استفاده خواهد شد.
وی از افزایش کلاس های درس هنرستان های این شهرستان در سال تحصیلی جیدد خبرداد و گفت: برای اولین بار شاهد استقبال مناسب دانش آموزان از رشته های فنی و حرفه ای هستنیم و در این راستا، کلاس های درس این رشته از 141 کلاس به 150 کلاس افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: متاسفانه با وجود ارائه مشاوره های تحصیلی در انتخاب رشته ها و کنکور، شاهد گرایش بیش از حد دانش آموزان به سوی رشته تجربی هستیم.
هم اکنون بیش از 45 هزار دانش آموز و سه هزار کادر فرهنگی در 550 مدرسه دولتی و غیر دولتی مراغه در حال تحصیل و تدریس هستند.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آموزش و پرورش آغاز سال تحصيلي مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۶۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان

علی محمدبیگی رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی شروع شده، گفت : متقاضیان تا ۳۱ خرداد مهلت دارند، متقاضی جهش تحصیلی شوند و باید تا این تاریخ تقاضای خود را برای جهش تحصیلی به اطلاع مسئولین مدرسه برسانند.

 محمدبیگی با بیان اینکه درخواست والدین و دانش آموزان برای جهش تحصیلی در وهله اول از سوی شورای معلمان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: شورای معلمان با توجه به مدارک تحصیلی سنوات گذشته دانش آموز و مستندات مربوط به هوش او در مورد صلاحیت داشتن یا نداشتن دانش‌آموز متقاضی جهش تحصیلی تصمیم گیری و اعلام نظر می‌کنند و در صورت داشتن صلاحیت، دانش‌آموز باید ابتدا در آزمون سنجش هوش شرکت کرده تا در صورت قبولی در این آزمون برای شرکت در آزمون تحصیلی به مناطق مربوطه ارجاع شود.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، جهش تحصیلی از پایه‌های اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم امکانپذیر است.

وی ادامه داد: جهش تحصیلی در مقطع متوسطه اول و دوم هم اتفاق می‌افتد که معاونت آموزش متوسطه عهده دار انجام آن است.

 محمدبیگی با تاکید بر اینکه جهش تحصیلی مورد تایید اساتید و صاحبنظران حوزه روانشناسی تربیتی و تحصیلی نیست، گفت: جهش تحصیلی دانش‌آموزان از نظر علمی توصیه نمی‌شود، چون ممکن است سن هوشی دانش‌آموزی بالاتر از همسن و سال‌های خودش باشد، اما از نظر سن عاطفی و تربیتی قطعا از دانش آموزان بزرگتر از خودش عقب‌تر است، لذا درصورت جهش تحصیلی ممکن است از نظر عاطفی و روحی آسیب ببیند.

محمدبیگی با بیان اینکه تجربه نشان داده که بیشترین درخواست‌ها برای جهشی درس خواندن دانش آموزان ریشه در چشم و هم چشم بین خانواده‌ها دارد، گفت: خانواده‌ها دقت داشته باشند جهشی درس خواندن در اکثر موارد خروجی خوبی نداشته و مورد تایید کارشناسان آموزشی نیست. بهتر است خانواده‌ها فرزندان خود را برای جهشی درس خواندن تحت فشار قرار ندهند و بگذارند دانش‌آموزان فرآیند عادی تحصیلی خود را سپری کنند.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته ۳۷۰ دانش آموز در استان کرمانشاه متقاضی جهش تحصیلی شده بودند، گفت: در نهایت ۱۴۲ نفر از این دانش آموزان واجد شرایط شرکت در آزمون جهش تحصیلی شناخته شدند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران