Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق استان یزد گفت: مقایسه آمار تولید مرداد ماه 97 نیروگاه سیکل ترکیبی یزد نسبت به مدت مشابه سال قبل حاکی از افزایش 1.4 درصد ظرفیت‌ های تولید در این واحدهاست.

ابوالفضل اسدی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان تولید مرداد ماه امسال نیروگاه سیکل ترکیبی یزد 527.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

119 مگاوات ساعت بود.
وی افزود: در حالیکه میزان تولید برق نیروگاه های یزد در مدت مشابه سال قبل 519.753 مگاوات ساعت بود.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق یزد تصریح کرد: همچنین میزان آمادگی تولید مرداد ماه 539.429 مگاوات ساعت بود که همین شاخص نیز افزایش داشت.
اسدی ادامه داد: در مدت مشابه سال قبل میزان آمادگی تولید برق در نیروگاه سیکل ترکیبی یزد 508.699 مگاوات ساعت بود که امسال رشد 6درصد داشته است.
هم اکنون استان یزد رتبه 11 کشور را در قدرت نامی و رتبه 12 در تولید ناخالص نیروگاهی را در میان استانها دارد.
سهم نیروگاه های کشور در تولید برق استان به ترتیب شامل نیروگاه سیکل ترکیبی یزد 38 درصد، نیروگاه ترکیبی سرو 19 درصد ، نیروگاه های ترکیبی شیرکوه و تابان هر کدام 18 درصد ، نیروگاه شهید زنبق 3.8 درصد و مابقی سهم سایر نیروگاههاست.
1968/ 2047

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد انرژي الكتريكي سيكل تركيبي يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود کمانی معاون وزیر نیرو رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی (ساتبا)، در نشست آنلاین با رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور و در جمع مدیران ستادی دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و وزارت نیرو که به منظور تبیین، بررسی و رفع موانع موجود در تأمین ساختگاه‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر برگزار شد، اقدام مشترک دو وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی برای تسهیل در ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر را نتیجه بخش دانست و خاطرنشان کرد: تصویب آئین نامه رفع موانع تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط هیأت وزیران و پرداختن به نکات مورد توجه در مصوبه هیأت وزیران برای تسهیلگری در تخصیص اراضی ساخت نیروگاه‌ها قابل تقدیر است.

وی بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر تاکید و تصریح کرد: ناترازی برق و گاز وجود دارد و بنابراین به دلایلی همچون آلایندگی، توسعه نیروگاهی از طریق سوخت‌های فسیلی امکان پذیر نیست، بنابراین در سطح کشور و بر اساس مصوبات، نیروگاه‌های تجدیدپذیر با ظرفیت مجموع ۱۵ هزار مگاوات در حال توسعه است که شامل بسته‌های توسعه نیروگاه‌های خورشیدی ۴۵۰۰ مگاواتی برای طرح ویژه و ۴۰۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی ذیل ماده ۱۲ رفع موانع تولید و ۳۲۰۰ مگاوات برای نیروگاه‌های حوزه صنعت و بسته توسعه نیروگاه بادی ۳۰۰۰ مگاواتی است.

کمانی با بیان اینکه روند اجرا و مسائل اقتصادی طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ارگان‌های مختلف، بررسی و در نهایت در شورای اقتصاد تصویب شده که این روند در طول یک تا سه سال به طول انجامیده است، تاکید کرد: سرمایه گذاران مجری طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به صورت کامل توسط ساتبا ارزیابی شده‌اند؛ به عنوان نمونه سرمایه گذاران مجری طرح ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، شناخته شده هستند و ارزیابی این سرمایه گذاران انجام شده، ضمن اینکه ضمانت‌های لازم برای شرکت آنها در فرایند برگزاری مناقصه دریافت شده است. علاوه بر آن، در هنگام عقد قرارداد، ضمانت نامه‌های سنگین از سرمایه گذاران اخذ شده و از سوی وزارت نیرو اطمینان داده می‌شود که ارزیابی‌های سرمایه‌گذاران به درستی انجام شده است.

وی، خطاب به مسئولان ذیربط در سازمان امور اراضی کشور اطمینان داد که ارزیابی‌های سرمایه گذاران به درستی انجام شده است و گفت: نظارت بر روند اجرای پروژه‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر مهم است که در حال رصد شدن هستند؛ این امر توسط گروه‌های کنترل پروژه در ساتبا در حال پیگیری است؛ این نظارت‌ها از زمان آغاز قرارداد شروع می‌شود و برای قراردادهای منعقد شده شروط گذاشته شده و از جمله «دوره پیشبرد» آنان بررسی می‌شود. از آن سو درخواست می‌شود با همکاری سازمان امور اراضی در اجرای طرح ویژه ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ۹۰ ساختگاه کشور تسریع شود.

لازم به یادآوری است، از قطعه زمین‌هایی که پیش از این در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته، حدود ۱۵۰ نیروگاه به بهره‌برداری رسیده و نیروگاه‌هایی با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت در حال احداث هستند.

کد خبر 6099677

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم