Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله مکارم شیرازی گفت:کتاب‌های ترجمه ای که فرهنگ ضد دین و سکولار را ترویج می‌کند،باید شناسایی و از کتب حذف شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم:آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید در دیدار با حجت الاسلام مصطفی رستمی، رییس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها و جمعی از معاونان، با بیان این که فعالیت‌های نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها امیدوار کننده است، ابراز کرد: بخواهیم یا نخواهیم بنیان گذاری دانشگاه‌ها در کشور ما از غرب صورت گرفته و دشمنان همیشه تلاش کردند که حوزه‌های دینی را از غیر دینی جدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنابراین هدف علمی و سیاسی هر دو برای تأسیس دانشگاه‌ها صورت گرفت و در عین حال دانشگاه امری اجتناب ناپذیر است، چراکه علم چیزی است که در هر شرایطی ضرورت دارد، بنابراین هرگز نمی توان دانشگاه را حذف کرد بلکه باید مشکلات آن را اصلاح کرد.

این مرجع تقلید عنوان کرد: نکته دیگر آن است که غربی‌ها سعی کردند فرهنگ خودشان را در دروس دانشگاهی جاسازی کنند و آن را به دانشجویان منتقل کنند به ویژه کتاب‌های علوم انسانی که جنبه ترجمه دارد خواه ناخواه این مسائل را در خود دارد؛ به عنوان مثال پیش از انقلاب کتابی در دانشگاه به نام «جامعه شناسی» تدریس می‌شد که حتی یک کلمه هم از خدا و مذهب در آن وجود نداشت بلکه در مورد مذهب و پیدایش آن به جهل و ترس بشر تمسک کرده بود.

وی با اشاره به این که یکی از وظایف مهم نهاد نمایندگی ولی فقیه این است که کتاب‌هایی که جنبه ترجمه دارد را به خوبی بررسی کند، افزود: شما می‌توانید با بررسی دقیق، بخش هایی از کتاب‌های ترجمه ای را که فرهنگ ضد دین و سکولار را ترویج می‌کند، شناسایی و از کتاب حذف کنید.

آیت الله مکارم‌شیرازی تأکید کرد: مسأله دیگر آن است که آینده کشور به دست کسانی است که از حوزه و دانشگاه فارغ التحصیل می‌شوند و اگر این دو با یکدیگر هماهنگی و اتحاد نظر داشته باشند، وقتی وارد تشکیلات می‌شوند دوگانگی نخواهند داشت.

وی عنوان کرد: باید کاری کرد که دو قشر حوزوی و دانشگاهی با یکدیگر کاملا آشنا شوند چراکه آینده کشور و انقلاب اسلامی در دست این دو قشر است؛ همچنین برای این که از اجرای دقیق اسلام در دانشگاه مطمئن باشیم سه مسأله استاد، برنامه و کتاب درسی اهمیت زیادی دارد.

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که این سه مسأله با یکدیگر در ارتباط هستند، خاطرنشان کرد: باید نظارت به صورت کلی و دقیق شکل بگیرد چراکه به طور مثال اگر برنامه درست باشد ولی کتاب‌های خوبی نداشته باشیم به نتیجه نمی رسیم.

وی ابراز کرد: پیش از انقلاب در میان دانشگاه‌ها این تفکر ترویج می‌شد که افکار روحانیت مربوط به صدها سال پیش است و کسانی که وارد دانشگاه می‌شوند با مذهب خداحافظی می‌کنند و هدفشان این بود که هر دو قشر را از هم دور کنند، ولی وقتی با همکاری این دو نهاد بزرگ انقلاب اسلامی رقم خورد فهمیدند که اشتباه کرده‌اند و به همین دلیل بسیار عصبانی بودند.

آیت الله مکارم‌شیرازی عنوان کرد: خارجی‌ها روی جدایی حوزه و دانشگاه به ویژه از طریق فضای مجازی تلاش‌های گسترده ای دارند که این هم از مسائلی است که باید روی آن حساس باشید، چرا که می‌بینید دولت روی فضای مجازی حساسیت چندانی ندارد و حتی برخی اوقات با فیلتر هم مخالفت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه با این وضعیت، ایستادن در مقابل شیطنت‌های فضای مجازی کار آسانی نیست ولی با شجاعت باید ایستاد، یادآور شد: در عین حال باید امیدوار باشیم و بدون حالت انفعالی کارهای جدی در این زمینه داشته باشیم.

وی عنوان کرد: کار شما ظریف، دقیق و پرمسؤولیت است، ما دانشجویان و حوزویان را فرزندان خود می‌دانیم، برای شما هم دعا می‌کنیم که در این مسیر موفق ومؤید باشید.

انتهای پیام/ش

دیدار رئیس نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها با آیت الله مکارم شیرازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراجع تقلید سخن بزرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۷۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن برخورد‌های صورت گرفته از سوی پلیس و دولت آمریکا با دانشجویان حامی فلسطینیان در این کشور، خواستار حمایت جهانی دانشجویان، دانشگاه‌ها و مراکز فرهنگی و علمی جهان از این جنبش دانشجویی اصیل شد. در متن این بیانیه آمده است:

بلوغ و باروری جنبش دانشجویی اصیل در ایالات مختلف آمریکا، در محکومیت صهیونیسم، با سرکوب و دستگیری گسترده دانشجویان توسط مدعیان دموکراسی و آزادی بیان در این کشور مواجه شده است. دانشجویانی که از کالیفرنیا تا تگزاس، غیرتمندانه در دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه به میدان آمده اند هرگز از مطالبات اساسی خود مانند پایان دادن به جنگ غزه، قطع ارتباطات دانشگاهی با رژیم اشغالگر قدس و محاکمه عوامل نسل کشی غزه کوتاه نخواهند آمد. شکل گیری، تثبیت و استمرار این جنبش دانشگاهی و بشردوستانه، خواب راحت را ازچشم فاتلان کودکان غزه ربوده و علاوه بر آن، فردایی آکنده از آگاهی و ظلم ستیزی را در فضای دانشگاهی و علمی غرب نوید می‌دهد. گستردگی، آگاهی و استقامت سه رکن اصلی این جنبش بی سابقه در آمریکا محسوب می‌شود. جنبشی که با سرعتی مثال زدنی در حال تعمیم به دیگر حوزه‌های جغرافیایی و آموزشی غرب است.

سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ضمن تقدیر از صلابت دانشجویان و اساتید دانشگاه‌ها که علی رغم خفقان ناشی از سلطه لابی‌های صهیونیستی در آمریکا به میدان حمایت از هم نوعان خود در غزه آمده اند، جنایت و برخورد‌های صورت گرفته علیه آنها را قویا محکوم می‌کند. همچنین این سازمان، خواستار حمایت گسترده همه دانشگاه‌ها، مراکز علمی و فرهنگی جهان، فارغ از هر نژاد و مذهبی، از حرکت انسان دوستانه و تاریخی دانشجویان آمریکایی مدافع حقیقت و حقانیت است. بدیهی است که اتحاد جهانی در حمایت از دانشجویان به پاخاسته در برابر جریان زور و اشغالگری، حداقلی‌ترین مسئولیت انسان‌های آزاده و خیراندیش دنیا در قبال این جوانان غیور خواهد بود. به امید آنکه چنین تحرکاتی ضمن افشای هر چه بیشتر ماهیت نظام سلطه، منجر به پایان یافتن جنگ غزه و شکست جنایتکاران صهیونیست و حامیان آنها شود. انشاالله.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • چرا رهبری درباره گشت ارشاد و طرح نور تذکر داده بودند؟