Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@03:51:49 GMT

داستان ناتمام سرویس بهداشتی عمومی شهر تفت

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۷۳۵۰

داستان ناتمام سرویس بهداشتی عمومی شهر تفت

با گذشت یک روز، عملیات ساخت سرویس بهداشتی با دستور فرماندار تفت متوقف می شود و مکان گودبرداری شده دوباره پر می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از صبح تفت، شهرستان تفت به دلیل قرارگیری در مسیر ارتفاعات شیرکوه و روستاهای ییلاقی استان یزد، مقصد خیل کثیری از گردشگران داخلی و خارجی است که برای تفریح و رسیدن به مقصد خود از شهر تفت عبور می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه تاریخی امام(ره) شامل مسجد، حسینیه،آب انبار، تکیه و مدرسه به جهت وجه تاریخی و قرارگیری در مرکز شهر تفت میزبان حجم عظیمی از مسافران و گردشگران بویژه در ایام محرم و عاشورای حسینی است

سرویس بهداشتی قبلی این مجموعه که به دلیل مشکلات زیر ساختی قابل استفاده نبود؛ چندی پیش به طور کامل تخریب و جمع آوری شد

نبود سرویس بهداشتی عمومی مناسب در شهر تفت مشکل جدی بود که  باعث شد تا مجموعه مدیریتی تفت به ویژه شورای شهر تفت به فکر ساخت سرویس بهداشتی عمومی مناسب برای این شهر باشند.

شورای شهر پس از جلسات مختلف ضلع سمت رودخانه  میدان امام تفت را برای ساخت سرویس بهداشتی انتخاب کرد وعملیات گودبرداری آن آغاز شد تا سرویس بهداشتی در طبقه زیرزمین ساخته شود.

اما با گذشت یک روز، عملیات ساخت سرویس بهداشتی با دستور فرماندار تفت متوقف می شود و مکان گودبرداری شده دوباره پر می شود.

شورای شهر تفت در  بیانیه ای به توضیح این اقدام پرداخته و گفته است : پیرو سوالات مکرر همشهریان در خصوص ساخت سرویس جنب رودخانه، نرسیده به میدان لازم بذکر است با توجه به اعتراضات مردمی و همسایگان در چند موقعیت جهت ساخت سرویس، سرویس مذکور قرار بود با سیستم تهویه و روشنایی کاملا مدرن و جدید به صورت کاملا زیر زمینی جنب رودخانه ساخته شود؛ به طوری که هیچ منظر یا نمایی از بیرون به غیر از نرده ورودی راه پله ها به چشم نخورد.

که سقف آن که مساوی کف پیاده رو فعلی می بود و فضای مناسبی جهت پارکینگ عابرین و مسافران برای استفاده از سرویس می شد و مزاحمتی برای همسایگان و مردم نیز نداشت و گرنه به همان اندازه که مردم عزیز نگران سیما و منظر شهری هستند؛ شورای شهر هم این دغدغه را دارد.

اما چرا تصمیمات عمرانی در شهر تفت یک شبه عملیاتی و یک شبه متوقف می شود؟

اگر برای جانمایی و ساخت سرویس بهداشتی کارشناسی انجام نگرفته بود پس چرا گودبرداری صورت گرفت؟ و چنانچه گودبرداری بر اساس نظر کارشناسی بوده که شواهد حکایت از آن دارد پس چرا باید یک مسئول مانع از ساخت کار کارشناسی شده شود؟

چرا برای ساخت سرویس بهداشتی و گودبرداری آن مردم باید خسارت اختلاف مسئولان را بدهند؟ اگر قرار است یک نفر تصمیم گیرنده شهر باشد؛ پس شهر چه نیازی به شورا دارد؟

مشخص نیست مرجع تصمیم گیرنده در تفت چه کسی است؟ شورای شهر تفت با کدام قانون و مصوبه اقدام به انتخاب مکانی و گودبرداری آن مکان می کند؟ ویا فرماندار تفت برچه اساسی مانع از انجام یک تصمیم شورای شهر تفت می شود؟

به نظر می رسد عدم هماهنگی و تصمیم گیری های شخصی در مدیریت شهرستان تفت به اوج خود رسیده است؟

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۷۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم، ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را به این شرح برای اجرا به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی ابلاغ کرد:

«ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس مصوبه جلسه ۴۶۳ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی (به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی) به تصویب رسیده است به شرح ذیل برای اجراء ابلاغ میگردد:

«ماده واحده- با استناد به ماده ۲ آیین‌نامه شورای فرهنگ عمومی (مصوب جلسه ۳۹۸ مورخ ۱۳۷۶/۰۳/۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی و اصلاحات بعدی آن)، خانم عاطفه خادمی به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی انتخاب می‌شود».

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902954

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • ایجاد ۳۰هزار پارک حاشیه‌ای در مناطق یک، ۴ و ۵ | ۱۰ پارکینگ جدید در تهران ساخته می‌شود
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت