Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان : معمولا بزرگتر‌ها توصیه می‌کنند که ازدواج کنید تا در تمام طول عمر خود، همراه و مونسی داشته باشید که غم‌ها و شادی‌های‌تان را با او شریک شوید. اما اگر این شریک زندگی، علت احساس تنهایی‌مان شود چطور؟ اگر ازدواج باعث شود بیشتر احساس تنهایی کنیم چه؟

بیشتر بخوانید:هرگز با این اهداف اشتباه ازدواج نکنید! 

زندگی مشترک و تنهایی!

ظاهرا با هم غریبه‌اند اما متاسفانه احساس تنهایی اتفاقی است که در بسیاری از روابط زناشویی روی می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا بزرگترها توصیه می‌کنند که ازدواج کنید تا در تمام طول عمر خود، همراه و مونسی داشته باشید که غم‌ها و شادی‌های‌تان را با او شریک شوید. اما اگر این شریک زندگی، علت احساس تنهایی‌مان شود چطور؟ اگر ازدواج باعث شود بیشتر احساس تنهایی کنیم چه؟ این حرف ممکن است برای خیلی‌ها عجیب باشد اما برای عده‌ای متاسفانه یک واقعیت تلخ است. در این مطلب برای‌تان می‌گوییم علائم احساس تنهایی در زندگی مشترک چیست و برای حل مشکل چه می‌توانید بکنید.

تنهایی در زندگی مشترک چیست؟

جین و همسرش با اتومبیل‌شان در حال سفر به شهری بودند که پدر و مادرشان در آن سکونت داشتند. جین می‌دانست که قرار است سه چهار ساعت خسته کننده را پشت سر بگذارد. او و همسرش به مقصد رسیدند بدون اینکه کلمه‌ای بین‌شان ردوبدل شده باشد. جین سرش در گوشی موبایلش بود و همسرش هم دست به فرمان چشم به جاده دوخته بود. هر کدام در افکار خود سیر می‌کردند و انگار راه خود را می‌رفتند.

تنهایی زمانی است که هر دوی شما در یک مکان پیش هم هستید اما نمی‌توانید با هم ارتباط برقرار کنید. هر دوی شما احساس می‌کنید با وجود اینکه در کنار همید با هم غریبه‌اید. هیچ صمیمیت فکری و فیزیکی بین شما وجود ندارد و به عبارتی ساده‌تر شما در نظر دیگران یک زوجید اما پیش خودتان غریبه‌اید.

تعاملات شما با همسرتان معمولا غیردوستانه و مشاجره برانگیز است و احساسات‌تان را با هم در میان نمی‌گذارید زیرا می‌دانید که طرف مقابل‌تان با شما همدلی و همراهی نخواهد کرد.

چرا و چگونه چنین اتفاق ناخوشایندی در یک رابطه‌ی زناشویی روی می‌دهد؟

تنهایی، مشکلی رایج در میان میلیون‌ها نفر در سراسر دنیاست. طبق مطالعه‌ای احساس تنهایی در میان افراد متاهل بر اساس جنسیت تفاوت‌هایی دارد و زنها بیشتر از مردها در زندگی مشترک خود احساس تنهایی می‌کنند. و اما دلایل آن:

ارعاب و زورگویی

همسر شما فکر می‌کند قدرت مطلق است! به شما زور می‌گوید و همیشه شما را در حالتی از ترس و ابهام نگه می‌دارد، بدرفتاری احساسی و روانی تبدیل به یک کار عادی و مرتب می‌‌شود، شما از او می‌ترسید زیرا نمی‌دانید معلوم نیست چه شرایط و رفتاری ممکن است خشم او را برانگیخته کند، و همین ترس و ابهام، شما را تا حد ممکن از او دور نگه می‌دارد.

مشغله‌های فراوان

یک دلیل بسیار فراگیر که این روزها باعث احساس تنهایی و جدایی عاطفی بین همسران شده، داشتن مشغله‌های زیاد است. شما و همسرتان آنقدر کار و مسئولیت دارید و سرتان گرم است که به سختی می‌توانید زمانی برای با هم بودن پیدا کنید. مشغله‌های شما مانند یک جاروبرقی، تمام فرصت‌های‌تا را می‌بلعند و بین شما و همسرتان فاصله ایجاد می‌کنند. وقتی می‌نشینید و با خود فکر می کنید می‌توانید احساس تنهایی را با تمام وجودتان لمس کنید.

تشنه‌ی حمایت عاطفی هستید

مادر شما به سختی بیمار است و شما نگران هستید، اما همسرتان هیچ تلاشی برای تسکین اضطراب‌تان نمی‌کند و درد و نگرانی‌تان را نمی‌فهمد. وقتی هیچ ارتباط عاطفی با هم نداشته باشید، طبیعتا حمایت روحی نیز دریافت نخواهید کرد. و وقتی می‌دانید که از جانب همسرتان پشتیبانی عاطفی ندارید، ترجیح می‌دهید سکوت کنید و احساسات و نگرانی‌های‌تان را با او در میان نگذارید.

اوقات دو نفره ندارید

همیشه دوروبرتان با بچه‌ها یا سایر اعضای خانواده شلوغ است. یا خانواده‌تان آنقدر بزرگ است و سرتان را گرم کرده که زمانی برای خلوت کردن با همسرتان پیدا نمی‌کنید.

تجربیاتی از گذشته

احساس تنهایی بعد از ازدواج همیشه هم تقصیر همسرتان نیست. حوادث گذشته یا روابطی که قبلا داشته‌اید می‌تواند عامل احساس تنهایی فعلی‌تان باشد. طبق تحقیقات، تنهایی شما می‌تواند نتیجه‌ی افسردگی یا افکاری که از روابط گذشته با والدین یا خواهر و برادر خود دارید باشد. احساس تنهایی همیشه هم مشهود نیست بلکه ممکن است زیرکانه در اعماق وجودتان پنهان شده باشد یا آنقدر سرتان شلوغ باشد که درکش نکنید. پس از کجا باید بدانید حس بدی که دارید همان احساس تنهایی است یا نه؟

نشانه‌های احساس تنهایی در زندگی مشترک

دیگر درمورد اتفاقات روزمره با هم حرف نمی‌زنید

اگر در مورد روزی که پشت سر گذاشته‌اید با هم حرف نمی‌زنید و مکالمه‌ای طولانی راه نمی‌اندازید یا اگر وقتی که شما در حال صحبت کردن با همسرتان هستید او چشم‌هایش را از شما برمی‌گرداند یا مشغول چک کردن گوشی‌اش است پس کانال ارتباطی شما دو نفر مسدود است!

روزهای خاص را فراموش می‌کنید

قرار ملاقات‌ با دوستان یا همکاران‌تان را به یاد دارید اما سالگرد ازدواج و تولد همسرتان را فراموش می‌کنید؟ این روزهای خاص مانند جرقه‌های هیجان انگیزی در گرماگرم روتین‌‌های زندگی هستند اما اگر شما و همسرتان چنین روزهای مهمی را به راحتی فراموش می‌کنید پس یعنی دیگر ارزشی برای همدیگر قائل نیستید و اهمیتی به با هم بودن نمی‌دهید.

همسرتان دیگر از شما تقاضای کمک و همراهی نمی‌کند

همسر شما تردید دارد که از شما درخواست کمک بکند یا نه. او ممکن است خودش به تنهایی تلاش کرده باشد اما موفق نشده باشد ولی همچنان نمی‌خواهد از شما تقاضای کمک بکند در حالیکه قبلا اینطور نبوده. این رفتار نشان می‌دهد تغییراتی بوجود آمده و او سعی می‌کند تا حد ممکن به شما وابسته و متکی نباشد. بررسی کنید و ببینید واکنش شما علت این رفتار و انتخاب همسر شما نبوده؟

احساس تنهایی افسرده کننده است، مخصوصا اگر علتش کسی باشد که بیشتر از همه دوستش دارید.

چه کنیم تا در زندگی مشترک خود احساس تنهایی نکنیم؟

لازم نیست منتظر بمانید تا علائم اولیه‌ی احساس تنهایی را ببینید. از اشتباهات دیگران هم می‌توانید درس بگیرید و مراقب باشید که در دام یکنواختی نیفتید. برای حفط شادابی و انرژی مثبت در خانه، تصمیم‌های عاقلانه بگیرید و هوشمندانه انتخاب کنید.

ارتباط برقرار کنید

ارتباط برقرار کردن علاج همه‌ی بیماریها در زندگی مشترک است. هر چقدر که می‌توانید با هم گفتگو کنید. نیازی نیست به دنبال موضوع خاصی بگردید؛ گهگاه بدون هدف خاصی با هم حرف بزنید و از ماجراهای روزتان برای هم بگویید.

خاطره‌های خوب دونفره‌تان را یادآوری کنید

فیلم عروسی‌تان را با هم تماشا کنید، عکس‌های ماه عسل‌تان را ببینید، در مورد روزهای آشنایی‌تان و اتفاقات رمانتیکی که داشته‌اید حرف بزنید و گذشته‌های خوشایندتان را زنده کنید. یادآوری این خاطرات باعث می‌شود هر دو با هم بخندید و زوج‌هایی که با هم می‌خندند با هم می‌مانند!

حال هم را خوب کنید، هر چند کوچک

همسرتان عاشق صبحانه‌های مفصل است؟ گاهی برایش آماده کنید. بخاطر اتفاقی که در محل کارش افتاده بی‌حال و حوصله است؟ کمکش کنید تا از آن حس و حال خارج شود. این کار شما باعث می‌‌شود بفهمد که هر وقت نیاز داشت می‌تواند برای کمک خواستن به شما مراجعه کند و شما اولین انتخاب او برای تسکین استرس و ناراحتی‌اش خواهید بود.

طرز فکرش را درک کنید

لزومی ندارد همیشه مثل هم فکر کنید. همسر شما می‌تواند عقیده‌ی متفاوتی با شما داشته باشد. شما ممکن است از دخالت مادر همسرتان در سازماندهی مهمانی جشن تولدی که برای همسرتان گرفته‌اید ناراحت و دلخور باشید اما شاید همسر شما با شما موافق نباشد و چیزی که از نظر شما دخالت محسوب می‌شود از نظر او کمک و محبت به شمار برود. پس دست از قضاوت کردن بردارید! برای تفسیر نگرش همسرتان لطفا چند دقیقه فکر کنید.
مشکلاتی که احساس تنهایی برای سلامتی ایجاد می‌کند:

تنهایی می‌تواند هم از نظر روحی و هم از جهت فیزیکی شما را تحت تاثیر قرار دهد:

افسردگی و خودکشی
بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته مغزی
ضعف حافظه و قدرت یادگیری
رفتارهای ضد اجتماعی
ضعف در قدرت تصمیم گیری
اعتیاد به الکل و مواد مخدر
مستعد شدن برای بیماری آلزایمر
کُندی در عملکرد مغز

این بیماریها تاثیرات بلند مدت بر بدن‌تان دارند مگر اینکه منطقی فکر کنید و برای فرار از احساس تنهایی خود راه حلی پیدا کنید. اگر شما یک زن یا مرد متاهل هستید که احساس تنهایی می‌کنید مجبور نیستید به چنین وضعیت احساسی ادامه دهید و فشار آن را تحمل کنید. بهتر است برای رها کردن خودتان از این هیجانات منفی اقدامی بکنید.

بر احساس تنهایی در رابطه‌ی زناشویی چگونه غلبه کنیم؟

دست از خودخوری و دلسوزی کردن برای خودتان بردارید و زندگی کنید

خودتان را بابت احساس تنهایی که دارید سرزنش نکنید و روش خودخوری را در پیش نگیرید. هر چه بیشتر در موردش فکر کنید بدتر احساسش خواهید کرد. درک کنید که همسر شما مهمترین فرد در زندگی‌تان است اما تنها کسی نیست که در زندگی دارید. با پدر و مادر و خواهر و برادرها و دوستان‌تان دیدار کنید و بیشتر با آنها ارتباط برقرار کنید. آدمهای دوروبرتان را زیاد کنید اما حواس‌تان باشد که از آنها دلسوزی و ترحم گدایی نکنید.

یک سرگرمی جالب پیدا کنید

اگر در زندگی مشترک عمیقا احساس تنهایی می‌کنید سراغ چیزی بروید که همیشه دوست داشتید اما به علت محدویت‌هایی که ازدواج برای‌تان ایجاد کرده بود از آن دور شده بودید. هر زمان که احساس تنهایی و اندوه کردید، سرگرمی جدیدتان به شما یادآوری خواهد کرد که چیزهای خوب و مثبتی هم در زندگی‌تان دارید و کمک‌تان می‌کند دوباره علاقه مندی‌ها و هیجانات‌تان را زنده کنید. نویسندگی، آوازخوانی، شرکت در کلاس‌های ورزشی یا هنری و یا عضویت و فعالیت در انجمن‌های خیرخواهانه و ... می‌توانند حس خوب مفید بودن و زندگی را در شما زنده نگه دارند.

هرگز دعوت‌های خانوادگی و دوستانه را رد نکنید

دیگر به دعوت‌هایی که دوستان یا خانواده از شما می‌کنند نه نگویید. اگر از شما می‌خواهند با آنها به پیک نیک بروید، خب بروید. ممکن است حوصله‌ی خوشگذرانی نداشته باشید اما خوشگذرانی و تفریح دقیقا همان چیزی است که الان به آن نیاز دارید. این فرصت‌ها به شما اعتماد بنفس می‌دهند و مطمئن‌تان می‌کنند که آدمهایی که شما را دوست دارند در اطراف‌تان کم نیستند. ضمنا انرژی می‌گیرید که با همسرتان حرف بزنید و مشکلات بین خودتان را حل کنید.

دوستان و اقوام را به خانه دعوت کنید

دوستان صمیمی و خانواده و اقوام نزدیک را به خانه دعوت کنید؛ یک غذای باشکوه یا ساده فرقی نمی‌کند، یک محیط دوستانه و کمی هم غیبت! این نسخه برای خوب کردن حال‌تان عالیست! با دعوت کردن دوستان نزدیک همسرتان و خانواده‌ی او، او را نیز در مهمانی‌ها سهیم کنید. از کجا معلوم، شاید همین دورهمی‌ها بتواند جرقه‌ای بین شما بزند!

بیشتر روی کارتان متمرکز شوید

هرگز اجازه ندهید زندگی حرفه‌ای‌تان تحت تاثیر زندگی شخصی‌تان قرار بگیرد. البته به حرف ساده است اما مطئمنا کمک‌تان می‌کند تا احساس تنهایی در رابطه‌ی زناشویی‌تان را فراموش کنید. با همکاران‌تان بیشتر تعامل داشته باشید و سرتان را با کارتان گرم کنید.

یاد بگیرید که تنها زندگی کنید و از تنهایی نترسید

این سخت‌ترین قسمت مسئله است! خودتان را دوست داشته باشید از وقت گذاشتن برای خودتان لذت ببرید. ترحم داشتن نسبت به خودتان هیچ کمکی به شما نمی‌کند. اما اگر یاد بگیرید چگونه تنها زندگی کنید قطعا می‌توانید توانمندی‌های پنهان‌تان را کشف کرده و قدرت‌تان را تحسین کنید. تغییراتی در ظاهرتان ایجاد کنید؛ مدل موهای‌تان را عوض کنید، ماساژ بگیرید و رخت و لباس‌های‌تان را نو کنید. این ظاهر جدید این حُسن را هم دارد که توجه همسرتان را هم جلب کند.

به سلامتی‌تان اهمیت بدهید

شما به شرطی می‌توانید بر احساس تنهایی‌تان غلبه کنید که قوی و سالم باشید هم از جنبه‌ی روحی و از نظر جسمی. تنهایی می‌تواند موجب پُرخوری شود اما شما می‌توانید با متمرکز شدن روی سلامت‌تان بر این ضعف غلبه کنید. غذاهای مقوی بخورید، مرتبا آب بنوشید و ورزش کنید. باشگاه بروید، در کلاس‌های ایروبیک ثبت نام کنید یا یوگا و مدیتیشن کنید. این فعالیت‌ها بدن‌تان را سالم و متناسب نگه می‌دارند و احساس بهتری به شما می‌دهند.

با همسرتان گفتگو کنید

هرگز قبل از تلاش برای حل مسئله و گفتگو کردن با همسرتان در لاک تنهایی و افسردگی فرو نروید. با او درمورد احساس تنهایی‌تان حرف بزنید؛ این کار تشویقش می‌کند تا او نیز در مورد افکار و احساسات و تنش‌ها و نگرانی‌هایش با شما حرف بزند. شاید او هم مثل شما احساس تنهایی می‌کند یا از زندگی مشترکش ناامید است!

احساس تنهایی، پدیده‌ی کمیابی نیست. ما ممکن است در هر مرحله‌ای از زندگی احساس تنهایی کنیم، چه در دوران کودکی و چه در سالهای بعدی زندگی، اما امکان رها شدن از آن با تلاش و تصمیم‌های عاقلانه همیشه وجود دارد.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

چرا ممکن است در رابطه‌ی زناشویی احساس تنهایی کنیم؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها روانشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۷۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا چت کردن رابطه زوجین را خراب می‌کند؟

امروزه مردم از پیام‌های متنی به‌عنوان راه‌هایی برای برقراری ارتباط استفاده می‌کنند و در این میان، زوجین اغلب به دلیل مشغله‌های روزانه تا حد زیادی از طریق پیام‌های متنی با یکدیگر صحبت می‌کنند. درحالی‌که این شکل از ارتباط سریع، بسیار محبوب و حتی گاهی اوقات سودمند است، اما پیامد‌های این نوع تعامل نیز می‌تواند برای زوجین بسیار منفی باشد.

چگونه پیامک می‌تواند یک رابطه را خراب کند

مطالعات بی‌شماری نشان داده‌اند که ارسال پیام متنی می‌تواند اضطراب زیادی ایجاد کند. تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که پیام متنی این قدرت را دارد زوجین را به هم نزدیک‌تر کند یا باعث ایجاد فاصله و سوءتفاهم بین آنها شود.

مشکل ارسال پیامک این است که هر دو طرف هر متن را به‌عنوان "صحبت" واقعی درک می‌کنند و لحن و استنباط شخصی خود را در مورد جملات بیان می‌کنند.

در هنگام چت کردن یا ارسال پیامک اغلب لحن افراد اشتباه برداشت می‌شود؛ چون پیام‌های متنی نمی‌توانند به‌درستی احساسات انسانی را منتقل کنند.

با برقراری ارتباط تلفنی، می‌توانید از طریق لحن، مکث و خندیدن یا گریه‌کردن، احساس فرد را بفهمید، اما با ارسال پیامک، هیچ‌یک از آنها را متوجه نمی‌شوید و غیرممکن است که بدانید طرف مقابلتان به آنچه می‌گویید چه واکنشی نشان می‌دهد.

چت کردن باعث احساس بی‌اهمیتی و خشم بین زوجین می‌شود

متن نوشتاری پیام‌های متفاوتی را منتقل می‌کند که نه‌ تنها می‌تواند باعث سوءتفاهم شود؛ بلکه باعث ترس، عصبانیت یا احساس بی‌اهمیتی می‌شود. فرض کنید به‌طرف مقابل خود پیام می‌دهید و می‌پرسید که آیا می‌تواند بعد از کار با شما به خرید بیاید؟ او با "نه" یا "نمی‌توانم" پاسخ می‌دهد. حالت خیلی مثبتش این است که یک کلمه احساسی مثل "عزیزم" را چاشنی‌اش کند و به شما پاسخ منفی دهد، اما دریافت این پاسخ منفی به‌صورت متنی خودبه‌خود باعث می‌شود تا شما احساس ناراحتی و بی‌اهمیتی کنید و بدتر از آن پاسخ یک‌کلمه‌ای است که دریافت کرده‌اید. با دریافت این پاسخ سؤالات متعددی در ذهنتان نقش می‌بندد؛ سؤالاتی مثل‌اینکه "چرا گفت نمیام؟! "، "اگر براش مهم بودم هر چقدر هم خسته بود و کار داشت وقت میذاشت و می‌گفت میریم خرید! "، "حتی نپرسید چی می‌خوای بخری! " اینجاست که احساس بی‌اهمیتی شروع می‌شود و به دنبال آن خشم آهسته در وجودش به وجود می‌آید.

اغلب مشاجرات به دلیل تفسیر نادرست از پیام‌های متنی رخ می‌دهد

 تشخیص تفاوت بین احساساتی مانند خشم، غم، طعنه، صداقت در یک پیام متنی غیرممکن است. ممکن است شخصی با شریک خود شوخی کند و آن را به‌عنوان عصبانی بودن شریک زندگی خود تعبیر کند. سپس باید متن‌هایی ردوبدل شود تا آسیب برطرف شود؛ این در حالی است که استفاده از پیام‌های متنی برای رفع سوءتفاهم‌ها نیز یک تلاش نافرجام است.

گاهی اوقات افراد از صحبت تلفنی با شریک زندگی خود یا ملاقات حضوری در هنگام عصبانیت می‌ترسند، زیرا فکر می‌کنند که این کار باعث تشدید اوضاع می‌شود، اما ارسال پیامک اغلب اوضاع را بدتر می‌کند.

هر زمان که یکی از زوجین بیش از حد به دیگری پیامک می‌دهد، این یک علامت هشدار است. به‌عنوان‌مثال، ارسال پیامک بی‌وقفه می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که یکی از شرکای زندگی به او وابسته و نیازمند است و در رابطه احساس ناامنی می‌کند. درحالی‌که معمولاً فقط خود افرادی که بیش از حد پیام می‌دهند دچار آسیب می‌شوند، اما برای طرف مقابل دریافت‌کننده پیام این وضعیت بسیار کلافه‌کننده است.

ارسال پیامک بیش از حد - به‌خصوص زمانی که مدام پیگیری می‌کنید که همسرتان کجاست، با چه کسی است و چه می‌کند - کنترل‌کننده و توهین‌آمیز است. ادامه این روند به‌مرورزمان باعث ایجاد فاصله بین زوجین می‌شود.

به‌هیچ‌وجه از پیام متنی به‌عنوان راه ارتباطی استفاده نکنید

اغلب مشاجراتی که منجر به مشکلات بزرگ یا حتی پایان‌دادن به رابطه شده، با یک پیام متنی اشتباه شروع یا تشدید شده است؛ لذا پیام متنی راه مناسبی برای برقراری ارتباط نیست مگر اینکه یک پیام مثبت کوتاه باشد که می‌تواند باعث بهبود رابطه شود؛ بنابراین، به‌جای پیام متنی، در طول روز تلفن را بردارید و در حد حال و احوال با همسرتان صحبت کنید؛ این کار به‌ تنهایی می‌تواند ثبات و آرامش را به یک رابطه بازگرداند.

پیام‌هایی که نباید به شریک زندگی خود پیامک کنید

در اینجا به‌منظور جلوگیری از خراب‌کردن رابطه چند نمونه از پیام‌هایی که نباید به شریک زندگی خود پیامک کنید، آورده شده است:

- در رابطه به‌خصوص در دوران نامزدی، بیش از حد پیامک ارسال نکنید. روابطی که تازه شروع شده‌اند نیز به‌سرعت از بین می‌روند، بنابراین ارسال پیامک را به حداقل برسانید.

- وقتی ناراحت هستید هرگز پیامک ندهید. قبل از اینکه به طرف مقابل خود پیامک بفرستید به خودتان زمان بدهید تا آرام شوید.

- مکالمات احساسی یا مهم را چهره‌به‌چهره و حضوری انجام دهید. خطر سوءتفاهم در متن بسیار زیاد است.

- با چت کردن از طرف مقابلتان عذرخواهی نکنید. وقتی در پیام متنی از طرف مقابلتان عذرخواهی می‌کنید، گیرنده واقعاً مطمئن نیست که چقدر متأسف هستید.

- از ایموجی‌ها به‌جای کلمات استفاده نکنید. درحالی‌که تفسیر لحن صدا و عطف کلی معنای کلمات یک نفر در یک پیام متنی دشوار است، و واقعاً کمکی نمی‌کند که حالات صورت یکدیگر را ببینید، اما ایموجی‌ها و شکلک‌ها جایگزینی برای آنها نیستند. آنها می‌توانند لحن یک متن را کاهش دهند، اما نمی‌توانند لبخند و احساس واقعی شما را منعکس کنند.

در مکالمات طولانی، مسائل مهم یا مشکلات بزرگ هرگز از پیام متنی استفاده نکنید و به‌صورت رودررو صدای یکدیگر را بشنوید و تفاوت در لحن و حالات چهره را درک کنید تا احساسات را راحت‌تر منتقل کنید.

منبع: برنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • راهکار عنایتی برای بازگرداندن پیکان به ریل موفقیت
  • آیا چت کردن رابطه زوجین را خراب می‌کند؟
  • راهکار‌های تخصصی برای مدیریت وزن
  • تقویت احساس ارزش واقعی تولید برنج در زندگی کشاورزان مازندرانی
  • پرداخت تسهیلات کم بهره، راهکار توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی
  • مبارزه با جوندگان شهری با راهکار‌های جدید شهرداری مشهد
  • بازوی حامی باش، راهکار جدید اپلیکیشن بله برای حمایت از کودکان
  • اوکراین: احساس می‌کنیم غرب ما را در جنگ تنها گذاشته است
  • بهترین راهکار برای کاهش وزن
  • شناسایی پتانسیل‌های گردشگری آبی و توسعه آن در استان یزد