Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛غذاهای پرچرب ، غذاهای تند و پرادویه ، سیر و پیاز ، نعنا ، شکلات ، مرکبات ، قهوه و نوشیدنی های کربناتی با بروز ریفلاکس اسیدی ارتباط دارند.
غذاهای پرچرب
چربی‌ها روند تخلیه معده را کند می‌کند. یک معده پر و متسع فشار بیشتری به اسفنگتر تحتانی مری (LOS) وارد می‌کند و ریسک بروز علائم ریفلاکس را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غذاهای تند و پر‌ادویه
هرچند مصرف ادویه علائم ریفلاکس را در برخی افراد افزایش می‌دهد، اما شواهد قطعی در این مورد وجود ندارد. هر فردی باید به تاثیر مصرف ادویه در بروز علائم درمورد خود توجه داشته باشد.

سیر و پیاز
پیاز یکی از مضرترین مواد غذایی برای کسانی است که از ریفلاکس شدید رنج می‌برند. تاثیر سیر معمولا کمتر از پیاز است، اما ترکیب سیر و پیاز اغلب برای این افراد مشکل ساز می‌شود.
نعنا
مصرف چای نعنا بعد از شام معمولا به عنوان داروی گوارشی توصیه می‌شود، اما برای کسانی که از ریفلاکس رنج می‌برند چای نعنا علائم را تشدید می کند. نعنا LOS را شل کرده و باعث جریان یافتن اسید معده به داخل مری می‌شود.
شکلات
تاثیر شکلات تابع عوامل خاصی است ، اما شکلات معمولا علائم ریفلاکس را تشدید می‌کند. با این حال بسیاری از افراد تحمل مصرف مقادیر کم شکلات را دارند.
مرکبات
احتمال کمی وجود دارد که آب مرکباتی مانند پرتقال و لیمو باعث ریفلاکس شوند، اما شواهد نشان می‌دهد مصرف این مواد علائم ریفلاکس را به طور موقت تشدید می‌کند.
قهوه
قهوه اغلب به طور موقت باعث شل شدن LOS می‌شود و علائم ریفلاکس را تشدید می‌کند.
نوشیدنی‌های کربناتی
مصرف زیاد نوشیدنی‌های گازدار باعث ایجاد گاز در معده و نفخ می‌شود. نفخ و اتساع معده فشار بر LOS را افزایش داده و ریفلاکس را تشدید می‌کند

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان مواد غذایی بسته سلامت ریفلاکس اسیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۷۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟

به گزارش خبرآنلاین از مشرق نیوز، سازمان سلامت جهانی به شما پیشنهاد می‌کند که دو بار در روز و هر بار ۲ دقیقه مسواک بزنید. اگر کمتر از ۲ دقیقه مسواک بزنید، نمی‌توانید پلاک‌های دندانی را بردارید.

اگر فکر می‌کنید که این دو دقیقه بسیار طولانی تر از مسواک زدن همیشگی شما می‌باشد، پس تنها نیستید. بسیاری از افراد فقط ۴۵ ثانیه صرف مسواک زدن می‌کنند اما مطالعات نشان می‌دهد که تایم مسواک زدن چقدر می‌تواند روی از بین بردن پلاک‌های دندانی موثر باشد. مسواک زدن ۲ دقیقه‌ای می‌تواند تفاوت بسیار زیادی با ۴۵ ثانیه داشته باشد و ۲۶ درصد پلاک بیشتری را از روی دندان‌های شما بردارد.

بهترین زمان برای مسواک زدن چه موقع است؟

بعضی از دندانپزشکان پیشنهاد می‌کنند که بعد از هر وعده غذایی مسواک بزنید. عموما اگر دوبار در روز مسواک می‌زنید، احتمالاً باید یک بار صبح و یک بار قبل از خواب این کار را انجام دهید.

اگر بعد از خوردن صبحانه مسواک می‌زنید، حداقل باید یک ساعت بعد از صبحانه خوردن صبر کنید.

این تایم مسواک زدن بسیار مهم است؛ مخصوصاً اگر مواد اسیدی مثل مرکبات مصرف کرده باشید.

مسواک زدن بسیار سریع بعد از مصرف غذاهای اسیدی یا نوشیدنی‌های اسیدی مینای دندان را از بین می‌برد که بر اثر مصرف اسید ضعیف شده است. اگر صبحانه آب پرتقال می‌خورید و زمان دارید که یک ساعت تا مسواک زدن صبر کنید، بهتر است قبل از صبحانه این کار را انجام دهید اما اگر اصلا قادر به انجام این کار نیستید، فقط بعد از صبحانه کمی آب در دهان خود بریزید و دهانتان را شستشو دهید و یک آدامس بدون قند بجوید تا یک ساعت سپری شود.

آیا می‌توان دندان ها را زیاد مسواک زد؟

مسواک زدن دندان‌ها سه بار در روز بعد از هر وعده غذایی احتمالاً به دندان‌های شما آسیب وارد نمی‌کند. اگرچه که مسواک زدن به صورت بسیار سفت یا خیلی زود بعد از مصرف غذاهای اسیدی احتمال آسیب دارد. هنگام مسواک زدن حتما باید مسواک لمس کامل اما ملایم با دندان‌ها داشته باشد. حتی اگر قرار است که دندان خود را به صورت عمقی تمیز کنید، باز هم باید با آن ملایم رفتار کنید، زیرا سخت برخورد کردن با دندان باعث از بین بردن مینای دندان و حساسیت لثه خواهد شد.

اگر مطمئن نیستید که سفت یا شل مسواک می‌زنید بهتر است به مسواک خود نگاهی بیاندازید. اگر موهای مسواک شما صاف شده‌اند، احتمالاً بیش از حد خشن رفتار می کنید و بهتر است که مسواک خود را نیز عوض کنید.

چه نوع مسواکی باید استفاده کرد؟

بهترین حالت این است از مسواک های نرم برای تمیز کردن دندان استفاده کنید. استفاده از مسواک‌ها با ریشه‌های سفت و سخت عاملی برای آسیب دیدگی لثه و مینای دندان است و فشار زیادی را به دندان‌ها وارد خواهد کرد. در سریع‌ترین زمان ممکن، مسواکی را که دارای خم شدگی و شکنندگی شده است را عوض کنید. حتی اگر ریشه‌های موجود در مسواک هم سالم هستند، بهتر است که هر سه ماه یا چهار ماه یک بار مسواک خود را جایگزین کنید.

تحقیقات نشان می‌دهد که بهترین حالت مسواک زدن، استفاده از مسواک‌های الکتریکی یا همان برقی با استفاده از سر مسواک چرخان است. هنوز هم عادت‌های مسواک زدن روزانه بستگی به این دارد که از چه مسواک‌هایی استفاده می‌کنید. بهتر است هر چیزی را که احساس راحتی بیشتری با آن دارید را انتخاب کنید.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902554

دیگر خبرها

  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند