Web Analytics Made Easy - Statcounter

انور اسماعیلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری اداره کل بیمه سلامت استان و دانشگاه علوم پزشکی در مراکز بهداشتی اجرا خواهد شد.
وی افزود: با آغاز این سیستم، ارجاع بیمار از روستا به پزشک متخصص در شهر به صورت الکترونیکی انجام می شود و عملا دفترچه های بیمه سلامت روستاییان حذف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل بیمه سلامت کردستان یادآور شد: به محض فراهم شدن بستر های لازم توسط علوم پزشکی این طرح آغاز خواهد شد.
وی هدف اصلی از اجرای آن را حذف فاصله مکانی مراکز ارائه خدمات درمانی، جلوگیری از اتلاف وقت و حذف هزینه های غیرمستقیمی که به بیماران تحمیل می شود، اعلام کرد.
اسماعیلی گفت: در این طرح فرد روستایی که نیاز به خدمات درمانی داشته باشد ابتدا به خانه بهداشت یا مرکز جامع خدمات سلامت محل سکونت خود مراجعه کرده و از خدمات درمانی این مرکز بهره مند می شود و درصورت نیاز به پزشک متخصص، از طریق الکترونیکی ارجاع داده خواهد شد.
وی یکی دیگر از برنامه های خدمات رسانی به بیمه شده های روستایی در استان را اجرای یک برنامه رادیویی عنوان کرد و افزود: با برنامه ریزی های انجام شده در نیمه دوم امسال هر ماه برنامه ای در رادیو کردستان به مدت 20 تا 30 دقیقه اجرا خواهد شد که بیمه شده ها بویژه روستاییان از این طریق مشکلات خود را به گوش مسئولان برسانند.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان دلیل انتخاب رادیو برای اجرای این برنامه را بالابودن مخاطبان روستایی دانست و گفت: تلاش می شود این برنامه بصورت زنده بوده و ارتباط 2 طرفه مسئولان بیمه سلامت استان با بیمه شده ها به منظور مطرح کردن مشکلات و پیگیری آن برقرار شود.
به گزارش ایرنا، سازمان بیمه سلامت به عنوان بزرگترین سازمان بیمه درمانی کشور متولی درمان رایگان بیمه شدگان صندوق های مختلف اعم از عشایری، روستایی و ساکنان شهرهای زیر 20 هزار نفر و همچنین افرادی است که ساکن شهر هستند ولی هیچ نوع بیمه ای ندارند.
در استان کردستان بیش از یک میلیون و 150 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت بوده که بیشترین تعداد شامل بیش از 600 هزار نفر در روستاها ساکن هستند.
7348/6108
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت الکترونیک پزشک متخصص دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۸۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزام بیدارپور عصر دوشنبه در جلسه هماهنگی و ارزیابی آغاز اجرای پویش «سلامت دهان و دندان»، با اشاره به اهداف برگزاری این پویش اظهار کرد: ارتقای میزان آگاهی‌ها و سواد سلامت مردم استان در رابطه با سلامت دهان و دندان و تأثیر آن بر سایر ابعاد سلامتی از اهداف اجرای این پویش است.

وی با بیان اینکه، شعار جامعه جهانی دندانپزشکی دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم، است، ابراز نمود: این پویش که از ۱۷ لغایت ۱۹ اردیبهشت اجرا می‌گردد، فرصتی برای هم افزایی فعالیت‌های مرتبط با سلامت دهان و دندان در دانشگاه و نیز ارتقای سواد سلامت است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اشاره به برگزاری برنامه‌های پیش بینی شده برای اجرای این پویش گفت: درج شعار پویش در سربرگ نامه‌های اداری، اجرای برنامه‌های آموزشی در رسانه‌های استانی، اجرای معاینه و فیشورسیلنت با همکاری دانشکده دندان پزشکی و آموزش و پرورش و پخش مسواک رایگان در مناطق کم‌تر برخوردار از جمله این برنامه‌ها است.

بیدارپور با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری‌های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آنها می‌تواند باعث تشدید دیگری شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است.

وی گفت: شعار روز اول (۱۷ اردیبهشت)، «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» و روز ۱۹ اردیبهشت نیز «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» عنوان شده است.

در این جلسه پس از بیان نظرات و پیشنهادات توسط هر یک از حاضرین، تصمیمات متناسب با اجرای بهینه پویش سلامت دهان و دندان در سطح استان و همزمان با سراسر کشور اتخاذ شد.

کد خبر 6098519

دیگر خبرها

  • ۵۶۳ برنامه هفته هلال احمر در مازندران اجرا می شود
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان