Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-30@11:29:49 GMT

فقر مطلق و کمیته امداد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۸۷۹۶

فقر مطلق و کمیته امداد

وبلاگ > فدایی، غلامرضا - شعار زدودن فقر مطلق که شعار کنونی دولت است اگر چه شعار خوبی است ولی مایه شرم هر دولتی هم می تواند باشد!
همچنین فعالیت کمیته امداد اگر چه خوب و مثبت است و نشان از دلسوزی مدیران آن دارد ولی اداره کشور با کمک کمیته امداد نشان از نوعی عیب و ایراد در اداره کشور است.

چرا بیمه عمومی را گسترش نمی دهند تا همانند کشورهای پیشرفته، با عنوان بیمه بیکاری، هرکس به مقدار قابل توجهی که بتواند از مرگ نجات یابد از آن استفاده کند و به جای صندوق های گوناگون از یک جا حق بیمه را دریافت و از تعدد صندوقها و نداشتن آمارها پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق های خیریه روزافزون مردمی هم به جای خود! 
در کشوری که وجود نقدینگی و سقوط پول ملی در بین مردم بیداد می کند، اگر چه عمده آن در دست بانکها و سرمایه گذاری آنها است، ولی این تبعیض ها به شدت زجرآور است.
وقتی سخن از فقر مطلق می رود باید پرسید چرا فقر مطلق را به وجود آوردید؟ چه کسانی در این زمینه مقصرند؟ چرا با بودجه های نفت در موقع لازم سرمایه گذاری لازم نشد؟ چرا در زمان لازم به مهارت افزایی به جوانان مستعد کشور اقدامی صورت نگرفت؟ چرا وعده ها پرطمطراق به سر انجام نرسید؟ و چرا...؟
آیا اکنون با این تلاطم ارز چگونه می خواهید آن فقرمطلق را بردارید. هر چه شما بدوید فقر مطلق پرواز می کند!
اکنون در شرائط اضطراری با بسته های حمایتی، اگر چه فعلا چاره ای ندارید، می خواهید مشکلات را حل کنید؟ آیا در این شرائط راه حل است و یا مسَکِّن؟
شما در زمان های ممکن یا نخواستید و یا نتوانستید؟
وقتی که می گفتند دهک ها را تعیین کنید و به همه مردم کشور یارانه ندهید می گفتید نمی شود، اطلاعات نداریم!
وقتی می گفتند حساب های مردم را رسیدگی کنید می گفتید نمی شود به حساب مردم سرک کشید، زیرا عده ای ممکن بود ناراحت شوند. مگر می شود مسئولان ذیربط از حساب مردم اطلاع نداشته باشند. چگونه می شود؟ ارز می دهید ولی نسبت به هزینه آن نمیتوانید و یا نمی خواهید مزاحم کسی شوید.
وقتی می گفتند خانه های خالی را تعیین کنید و مالیات بگیرید باز ایرادی دیگری می آوردید!
اکنون مجبورید در بدترین شرائط بسته های حمایتی به مردم بدهید و تازه اگر اطلاعات درستی نداشته باشید باز باید یا به همه بدهید چون اطلاعات ندارید و تازه انجام نادرست آن هم فساد و ضایع شدن بیت المال را به دنبال دارد. مگر زمان توزیع کوپن ها را به یاد ندارید که گرچه چاره ای نبود اما چون نظارت و اطلاعات نبود چه فساد هایی که به بار نیاورد!
و تازه یا ورود سیل آسای واردات به بهانه تأمین این مواد و دست به دامن کمیته امداد شدن و بر حجم بار آن افزودن.
و دوباره روی آوردن به کنترل مصرف بنزین که کار خوبی بود و هست. و به قول رئیس جدید بانک مرکزی که تازه می گوید ما نمی توانیم مثل بچه پولدار ها زندگی کنیم!
این ها نشان می دهد که ما آینده نگر نیستیم و تا خطر بیخ گوشمان نیاید آن را باور نمی کنیم و همین الان هم باور نداریم!
ما دنبال ساده ترین کارها بدون آینده نگری هستیم که به سرعت دارد اوضاع بدتر می شود!
ما هنوز اقتصاد مقاومتی را در عمل قبول نداریم و ما هنوز امید به نگاه کشورهای غربی به ویژه تروئیکا هستیم. ما دلخوش به روابط با چین و ماچین هستیم در حالیکه نسبت به استعدادهای درونی هیچ کار نکرده ایم و با وجود این تشکیلات نخواهیم کرد. ما کشور را با تعارف اداره می کنیم که از این بدتر نشود ولی عملا دارد بدتر می شود.
الان فرصت مغتنمی است که اگر از آن خوب استفاده شود،
و اگر نگاه درست شود و از خود شروع گردد،
و اگر نگاه به داخل و سرمایه گذاری جدی داخلی باشد و اقتصاد رونق بگیرد،
و نه اینکه باز نگاه به غرب و شرق نه چین و نه روسیه و نه دول اروپایی باشد (که هیچیک کاری برای ما نخواهند کرد و همه منافع خودشان را می خواهند) ممکن است کاری کرد اگر عزمی باشد.
پس هر چه زودتر باید دست به کمر خود بگیریم و یاعلی گوییم.
آخر تا کی رهبر و طرفدران وی و تا کی دولت و طرفداران اصلاحات رو در روی هم آب به آسیای دشمن می ریزند و در زیر چتر تعارف و شعار هرکس کار خودش را انجام می دهد. این طور کشور اداره نمی شود.
و هرکس منتظر است تا طرفدرانی پیدا کند و یا شواهدی بیابد مبنی بر اینکه دیدید من درست گفتم!
اکنون که ارزش پول ملی را پائین آوردند و یا پائین آمد می توان از آن بهره برداری کرد و با رونق تولید داخلی به گسترش صادرات پرداخت و نیز می توان محیط را برای سرمایه گذاری خارجی با ارزان ترین نیروی کار فراهم کرد و ملت را به بیگاری خارجی ها در آورد. برای هر دو ممکن است حامیان و طرفدارنی باشد ولی باید دید که با کدام عزت ملی و شرافت انسانی ایرانی تقویت می شود. اگر کارگر ارزان در ایران بیشتر است باید سرمایه گذار ایرانی بیشترین سهم را ببرد به شرط اینکه هموطن خود را استثمار نکند. اما اگر قرار شد این امتیازات به خارجی داده شود آنکه ما بستر را برای نفوذ بیشتر آنان و تحقیر ملت ایران آماده کرده ایم. توجه به این ظرافت می تواند هنر مدیران کشور باشد. هر اقدامی دو وجه دارد و این به هشیاری و صداقت مسئولان بر می گردد.

کلید واژه‌ها : کمیته امداد - فقر - خط فقر -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کمیته امداد فقر خط فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۸۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حبیب‌الله آسوده اظهار کرد: طی ۱۲ ماه سال گذشته در مجموع ۲۰ هزار و ۹۲۵ میلیارد تومان در حوزه مشارکت‌های مردمی جمع‌آوری شده که از این میزان، ۲۶۹۹ میلیارد تومان آن مربوط به زکوات، ۴۵۷۲ میلیارد آن مربوط به اکرام و ایتام و ۹۳۱ میلیارد تومان آن مربوط به صدقات است.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ درصد برنامه عملیاتی طی سال گذشته در معاونت کمیته امداد محقق شده است.

به گفته آسوده، میزان مشارکت‌های مردمی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته با رشد ۲۶ درصدی همراه بوده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خاطرنشان کرد: صدقات جمع‌آوری شده در کمیته امداد در امور معیشتی، تامین جهیزیه و لوازم ضروری زندگی، امور تحصیلی و درمان خانواده‌های تحت حمایت هزینه می‌شود.

دیگر خبرها

  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند