Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@17:09:38 GMT

نمایندگی بیمه های خراسان شمالی فعال شود

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۷۸۸۷۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ، دکتر خباز در این دیدار اظهار داشت: پس از اخذ مجوز ایجاد نمایندگی بیمه،ما به عنوان مدافع حقوق مردم باید پیگیر ایجاد نمایندگی باشیم و برای تحقق این هدف باید رئیس شورای هماهنگی بیمه های استان طی نامه ای فهرست بیمه های دارای نمایندگی در استان را اعلام کند.

بیمه کردن برخی صنایع بزرگ استان مانند پتروشیمی و کارخانه سیمان بجنورد، فولاد اسفراین و نیروگاه شیروان در تهران از موضوعات مطرح در این دیدار بود که دکتر خباز در این خصوص تاکید کرد: در آخرین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مصوب کردیم شرط بهره مندی تولیدکنندگان از تسهیلات استان وجود حساب های مالیاتی، بیمه ای و بانکی آنان در استان است و این موضوع به تمامی بانک های عامل ابلاغ شد تا استعلام این موارد برای پرداخت تسهیلات گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تسهیلات دریافتی باید بیمه شوند و باتوجه به ارائه خدمات در استان باید حق بیمه برای شرکت های بیمه استان واریز شود، بنابراین شورای هماهنگی بیمه های استان نامه ای را تنظیم کند تا دستورعمل پرداخت حق بیمه تسهیلات به بیمه های استان در صورت نبود موانع قانونی، به تمامی بانک های عامل ابلاغ شود.

حمایت از صنعت بیمه از دیگر مطالبات اعضای حاضر در این دیدار بود که دکتر خباز خاطرنشان کرد: صدا و سیمای استان برای حضور مدیران برای اعلام برنامه های خود اعلام آمادگی کرده است بنابراین می توانید با بهره مندی از این ظرفیت برای اعلام پتانسیل های حوزه کاری بهره مند شوید و گسترش فرهنگ صنعت بیمه را رقم بزنید.

دکتر خباز افزود: صنعت بیمه در کشورهای پیشرفته جایگاه بلندی داشته است و امور اقتصادی آن ها با این صنعت رابطه مستقیمی دارد و به اعتقاد بنده گسترش صنعت بیمه در یک کشور نشان دهنده ثبات وضعیت اقتصادی است.

وی ادامه داد: صنعت بیمه در کشور ما قدم های اولیه خود را بر می دارد و در برخی موارد قانون برای گسترش فرهنگ بیمه وارد عرصه شده است اما هنوز هم مردم پس از حوادث طبیعی برای حل مشکلات مالی به بخشداری، فرمانداری و یا استانداری مراجعه می کنند.

وی اشاره داشت: برای گسترش فرهنگ بیمه باید از ظرفیت رسانه ها و به ویژه صدا و سیما و امام جمعه ها بهره مند شویم تا صنعت بیمه در تمامی خانه ها نفوذ کند و کلیه خریدهای ما پیوست بیمه ای داشته باشد که موجب اطمینان خاطر مردم شود.

دکتر خباز تصریح کرد: تاکید بنده بر گسترش فرهنگ بیمه در جامعه است و همچنین معتقد هستم باید با تصویب قوانین درست زمینه رفاه بیشتر مردم را فراهم کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خراسان شمالی رسانه شرکت های بیمه صدا و سیما صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون مرکز تحقیقات کشاورزی خراسان شمالی از اهلی سازی دو گیاه دارویی در این استان خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر گیاه آویشن خراسان شمالی اهلی سازی شده است و اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دستور کار قرار دارد و هنوز به مرحله کامل اهلی سازی نرسیده است.

وی افزود: اهلی سازی گیاه باریجه نیز در دست اقدام است و البته این گیاه در برخی از عرصه‌های منابع طبیعی در حال کشت است.

باور ادامه داد: اهلی سازی کاپاریس از دیگر گیاهان دارویی است که در دست اقدام است و در حال حاضر تلاش برای شکستن خواب بذر این گیاه دارویی در حال انجام است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی با توجه به شرایط آب و هوایی‌اش، یکی از رویشگاه‌های خوب گیاهان دارویی است و ظرفیت خوبی برای تولید این گیاهان در استان وجود دارد. ۴۳۰ گونه گیاهی در این استان شناسایی شده‌اند، البته بسیاری از این گیاهان در رویشگاه‌های خود به‌صورت خودرو رشد می‌کنند و در مساحت کمی از کشتزارهای استان، گیاهان دارویی به مرحله کشت درآمده است.

این عضو هیات علمی تصریح کرد: خراسان شمالی رتبه سوم کشوری را در تولید زعفران، رتبه چهارم را در تولید زیره سبز دارد و جزو یکی دو استان‌ اول در تولید گیاه دارویی با ارزش باریجه است. از سوی دیگر، این استان ظرفیت بسیار خوبی در تولید گیاهان دارویی دیگر مانند گون، کتیرا، زرشک وحشی، کاکوتی کوهی و آویشن دارد. این گیاهان به‌صورت خودرو در رویشگاه‌ها می‌رویند.

وی گفت: با این میزان پتانسیل در این استان برای تولید گیاهان دارویی، اکنون فقط در ۸۰۰۰ هکتار گیاه دارویی کشت می‌شود که از این مساحت ۴۸۰۰ هکتار مربوط به زعفران، ۲۰۰۰ هکتار زیره سبز و ۲۰۰ هکتار گل محمدی است.

باور تاکید کرد: باید مراقب گیاهان دارویی در معرض خطر به علت بروز خشکسالی‌های پی در پی و برداشت‌های غیراصولی در طبیعت باشیم، اکنون گیاهانی مانند کاکوتی کوهی، آویشن خراسانی، گون و کتیرا و زرشک کوهی در خطرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • بیش از ۳ هزار لیتر چسب مایع بدون مجوز در خراسان شمالی کشف شد
  • نماینده خراسان شمالی در رقابت‌های امیدهای کشور مشخص شد
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • رفع کمبودهای حوزه آب برای توسعه صنعت و کشاورزی خراسان شمالی
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • راز صاحب سینما می‌شود
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند