Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از رویترز، ناظر مالی سوئیس موسوم به «فینما» اعلام کرد که کردیت سوئیس به عنوان یکی از بزرگترین بانک های این کشور در نظارت صحیح در ارتباط با رویه ضد پولشویی فیفا، شرکت های دولتی نفت برزیل و ونزوئلا ناتوان بوده است. 

در همین حال رگولاتور مالی سوئیس اعلام کرد در بررسی های انجام گرفته مشخص شد که کردیت سوئیس در رسیدگی به وضعیت مالی اعضای فیفا، شرکت نفت «پتروبراس» برزیل و شرکت نفت «پی‌دی‌وی‌اس‌آ» ونزوئلا نقائصی را در جهت مقابله با فعالیت های مالی غیرقانونی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فینما اعلام کرد در جهت مبارزه کارآمد با پولشویی هر دستگاه مرتبط باید قادر به روئیت روابط تمام مشتریان با این بانک را بطور اتوماتیک و فوری داشته باشد. البته یکسری پیشرفت ها تا کنون انجام گرفته است.

رگولاتور مالی سوئیس اعلام کرد این بانک یک بانکدار برجسته را استخدام کرد که به نقض قوانین مرتبط با پرداخت مرتکب شده بود و در ماه فوریه به ۵ سال زندان محکوم شد.

فینما در گزارش خود آورده که نقایص شناسایی شده در کردیت سوئیس در طول چند سال بطور مکرر بویژه قبل از سال ۲۰۱۴ میلادی اتفاق افتاده است. همچنین در فرآیند فعالیت های ضد پولشویی و ساز و کار کنترل و مدیریت ریسک نقاط ضعفی در کردیت سوئیس مشاهده شده است.

ناظر مالی سوئیس در حال حاضر یک حسابرس مستقل را بمنظور کنترل و نظارت بر ساز و کار مدیریت ریسک و اقدامات ضد پولشویی کردیت سوئیس معرفی کرده است. باتوجه به مقررات فعلی سوئیس، فینما اجازه جریمه بانک ها یا پس گرفتن سود آنها را ندارد. 

بانک کردیت سوئیس اعلام کرد که پیش از این اقدام به ارتقاء فعالیت های خود همگام با قوانین ضدپولشویی کرده است. مسئولین این بانک اعلام کردند که بالاترین اولویت آنها اجرای فرهنگ رشد فرمانپذیری در کردیت سوئیس است و این یک مسئولیت فردی و گروهی است که با جدیت زیاد باید در این بانک دنبال شود؛ ضمن اینکه به همکاری نزدیک خود با فینما ادامه خواهیم داد.

بر پایه این گزارش، کردیت سوئیس بعداز «یو بی اس» به عنوان دومین بانک بزرگ سوئیس است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پولشویی فیفا سوئیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۹۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ّامید احمدی با اشاره به شناسایی و تعریف ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در خوزستان در درگاه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای معرفی به فعالان اقتصادی، گفت: فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران با مراجعه به این درگاه به آدرس /https://investinkhz.ir می‌توانند اطلاعات فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را دریافت کنند.

وی معرفی آسان فرصت‌های اقتصادی به سرمایه گذاران را راهی برای جذب سرمایه‌گذار در استان دانست و افزود: ۵۰ فرصت به ۲ زبان و ۵۰ فرصت دیگر به ۳ زبان ترجمه شده تا سرمایه‌گذاران خارجی نیز امکان آشنایی با این ظرفیت‌ها را داشته باشند.

احمدی با بیان اینکه ۸۰ درصد منابع بانک‌ها باید برای پرداخت تسهیلات استفاده شود، ادامه داد: بانک‌ها باید به تعهد خود به ویژه در بخش تولید و اشتغال عمل کنند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان اضافه کرد: عملکرد بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات ۶۷ درصد از موجودی منابع آنها است که تا میانگین مورد نظر فاصله زیادی دارند.

وی می‌گوید: منابع بانک‌های خصوصی در استان استفاده نمی‌شود که برای تغییر این روند پیگیری‌های لازم انجام شده است.

پیگیری برای انجام گردش مالی صنایع خوزستان در درون استان

احمدی با تاکید بر اینکه گردش مالی صنایع فعال در خوزستان باید در درون استان باشد، گفت: یکهزار و ۲۰۰ حساب بانکی از صنایع استان احصا شده که گردش مالی در خارج از استان دارند و باید این حساب‌ها در درون خوزستان فعال باشند.

وی افزود: صنایع و کارخانجات از امکانات و ظرفیت‌های استان استفاده می‌کنند و باید سود و منفعت آنها به مردم استان برسد.

احمدی ادامه داد: به دفتر رییس جمهور نیز نامه‌ای در خصوص لزوم انجام گردش مالی صنایع به ویژه پتروشیمی‌ها در استان ارسال شده است.

توزیع مناسب عوارض آلایندگی در بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های خوزستان

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان می‌گوید: طی ۲ سال اخیر ۲۲۰ هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان توزیع شده است.

وی افزود: در روستا‌ها اقدامات خوبی برای بهسازی و نوسازی انجام شده، اما در شهر‌ها این مهم چندان نمود نداشته است.

امید احمدی ادامه داد: ۸۰ هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی دیگر باید از صنایع استان وصول شود.

خوزستان به عنوان یکی از استان‌های راهبردی اقتصادی و صنعتی کشور ۲۵ درصد ارزآوری ملی را انجام می‌دهد.

دیگر خبرها

  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • ترامپ محدودیت‌های جدید در پرونده کلاهبرداری خود را پذیرفت
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • رونمایی از پست بانک متحول شده
  • وام خرید خودرو؛ شرایط جدید و مبلغ وام خودرو بانک‌ها اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات و شرایط وام فوری بانک ها در سال 1403 | کدام بانک‌ها وام فوری می‌دهند؟
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • دغدغه بی ثباتی قیمت‌ها به ایستگاه سوئیس رسید
  • اجرای تکالیف قانون مبارزه با پولشویی وارد فاز جدیدی شد