Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ایزدی (دبیر اجرایی خانه کارگر استان گیلان و نایب رییس کانون بازنشستگان استان گیلان) در گفتگو با خبرنگار ایلنا، گفت: در شرایط حساس کنونی که جامعه ایران تحولات بسیار زیادی را از سر می‌گذراند، به قشر زحمتکش کارگر و بازنشسته فشار بسیار زیادی وارد می‌شود و ما پیگیر مسائل و مطالبات آنها هستیم.

وی در انتقاد از رویه فعلی موجود در بانک رفاه کارگران کشور، تصریح کرد: در کنار تمامی مشکلات از پیش موجود کارگران و بازنشستگان و نابسامانی‌های بازار و قیمت‌ها، بانک رفاه کارگران نیز اوضاع آشفته‌ای را برای این دو گروه زحمت‌کش که صاحبان اصلی آن هستند، رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نایب رییس کانون بازنشستگان استان گیلان خاطرنشان ساخت: بانک رفاه کارگران متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و تامین اجتماعی نیز نهادی است که در اصل متعلق به کارگران و بازنشستگان کشور است. این واقعیت، انتظاراتی به‌حق را در ما ایجاد می‌کند.

ایزدی در اشاره به مشکل کنونی کارگران و بازنشستگان گیلانی در حوزه درمان، اظهار داشت: یکی از بزرگترین چالش‌های ما در استان گیلان به بیمارستان‌های خصوصی این استان بازمی‌گردد. اکنون بیش از ۴ ماه است که به‌خاطر بدهی تامین اجتماعی، دفترچه‌های بیمه کارگران و بازنشستگان در بیمارستان‌های خصوصی مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند. در واقع، گرچه حق بیمه از دستمزد کارگران کاسته می‌شود، اما آن خدماتی که در ازای آن برای مسائل درمانی‌شان باید دریافت کنند، به آنها و بازنشستگان تامین اجتماعی ارائه نمی‌شود. متاسفانه هزینه بدهکاری سازمان تامین اجتماعی را در شرایط حاضر، کارگر و بازنشسته‌ای که عمری را در راه خدمت به تولید این مرز و بوم صرف کرده‌اند، باید بپردازند.

وی با اشاره به حداقل دستمزد کارگران و مستمری بازنشستگان، گفت: با این حقوق اندکِ زیر خط فقری که کارگران و بازنشستگان دریافت می‌کنند، چگونه باید از پس هزینه‌هایی از قبیل بهداشت و درمان در زندگی‌شان برآیند؟

ایزدی با بیان اینکه بانک رفاه فقط نام کارگران را به یدک می‌کشد اما در عمل، فایده‌ چندانی برای آنها و بازنشستگان نداشته است، تصریح کرد: به‌رغم این همه مشکل، سال گذشته تنها ۱۳۰۰ الی ۱۴۰۰ وام قرض‌الحسنه دومیلیون تومانی به بیش از ۱۲۰ هزار بازنشسته استان گیلان اعطا شد. برای وام‌های با بهره ۱۸ درصد هم که نیاز به سپرده است. آخر این چه جور بانک کارگری‌ای‌ست که اینگونه عمل می‌کند؟!

دبیر اجرایی خانه کارگر استان گیلان در پایان، اظهار داشت: در استان گیلان بیش از ۱۲۰ هزار بازنشسته و ۴۰۰ هزار کارگر داریم که با احتساب خانوارشان می‌توان گفت تقریبا شامل نیمی از جمعیت استان می‌شوند. به رغم این گستره جمعیتی، مدیریت بانک رفاه کارگران کشور با ما که جزو شرکای اجتماعی هستیم؛ در مورد انتصابات، تغییرات و برنامه‌ریزی‌هایش هیچگونه مشورت یا نظرخواهی‌ نمی‌کند. برای مثال، هفته گذشته مدیریت امور شعب استان گیلان تغییر کرده اما هیچ‌کس از تشکل‌های کارگری و بازنشستگی استان در این زمینه نظرخواهی نکرده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بانک رفاه کارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟

علی فرهادی، با بیان اینکه سال گذشته مجوز به کارگیری دوباره بازنشستگان براساس مصوبه سران قوا تعیین شد گفت: در این مصوبه ظرفیت به کارگیری ۷۰ هزار معلم بازنشسته با فعالیت ۲۴ ساعت در هفته در مدارس دولتی دریافت شد.

وی با بیان اینکه از ۷۰ هزار مجوز ظرفیت اخذ شده، تنها ۳۴-۳۵ هزار نفر از آن استقبال کردند افزود: علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق التدریس‌ها است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پرداخت حق التدریس در مدارس دولتی انجام می‌شود ادامه داد: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است.

وی پیش از این گفته بود: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود چرا که سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند چرا که نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند تا در صورت نیاز، نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزش‌یاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند و با تصویب بند خ تبصره ۱۵ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

خ- وزارت آموزش و پرورش در صورت نیاز، مجاز است نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته (تا ۲۴ ساعت در هفته) و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • درخواست متقاضیان برای آسان سازی شرایط اعطای وام ۳۰۰ میلیونی