Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به زمزمه‌های ایجاد شده در خصوص صوری بودن فراخوان جذب عضو هیات علمی پژوهشکده محیط زیست، بهتر است این سازمان درجهت شفاف سازی نسبت به انتشار کامل اطلاعات افراد متقاضی و نتایج مصاحبه‌ها اقدام کند.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نظر می‌رسد به رغم آنکه دولت دوازدهم به دلیل عدم تحقق وعد‌ه‌های انتخاباتی خود به ویژه در حوزه اشتغال از سوی طیف‌های مختلف جامعه تحت فشار است، منتخبان وی در دولت نه تنها عزم و علاقه‌ای برای کاهش این فشار‌ها ندارند، بلکه اقدامات خود را به نحوی ساماندهی می‌کنند که فشار بر رئیس جمهوری دوازدهم بیشتر هم بشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از بهترین نمونه‌ها در این باب، عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست است. کسی که تنها با گذشت یکسال از انتصاب به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان متولی محیط زیست کشور، کارنامه‌ای عظیم از نارضایتی‌ها و انتقاد‌ها و افزایش فاصله متخصصان و فعالان عرصه محیط زیست با دولت را بر جای گذاشته است.

نارضایتی‌هایی که با انتشار عمومی دفتر آزمون استخدامی سال ۱۳۹۷ دولت، به سرعت فزونی یافت و عدم پاسخگویی و بی‌اعتنایی مدیران محیط زیست به مطالبه فارغ التحصیلان محیط زیست، به آن دامن زد.

در واپسین روز‌های مردادماه و همزمان با این انتقادها، خبر آمد مدیر جدید روابط عمومی محیط زیست، نیرو‌های تازه‌کار و بدون رابطه استخدامی دولتی را به بدنه سازمان محیط زیست افزوده است؛ اما درخواست‌ها به منظور شرح روند جذب این افراد و تامین حقوق و مزایای آن‌ها، به سبقه مطالبه‌های پیشین از سازمان محیط زیست بدون پاسخ ماند.

اما قائله به همین جا ختم نشد و حالا درست روزی که سازمان محیط زیست در شوآفی جدید گزارش تصویری از حضور رئیس و معاونان این سازمان در فرآیند آزمون استخدامی‌های جدید این سازمان برگزار می کنند؛ شنیده‌ها حکایت از آن دارد که فراخوان جذب عضو هیات علمی برای پژوهشکده محیط زیست که منجر به دریافت تقاضا از سوی حداقل ۵۰۰ فارغ التحصیل نخبه دانشگاه‌های برتر کشور همچون صنعتی شریف، تهران، شهید بهشتی و امیرکبیر شد، صوری بوده و تنها صحنه‌سازی قانونی برای اعمال نفوذ غیر قانونی در جذب عضو هیات علمی است تا بار دیگر فارغ التحصیلان نخبه دانشگاه‌های برتر کشور در ورود به فضای علمی محیط زیست ناکام باشند و مردم هزینه‌های جذب افراد غیرمتخصص و ناکارآمد به بدنه محیط زیست را با سلامت خود پرداخت کنند.

در شرایط کنونی و با توجه به زمزمه‌های اعمال نفوذ در جذب عضو هیات علمی پژوهشکده، بهترین اقدام سازمانی که مدعی کسب رتبه نخست دستگاه‌های دولتی در شفاف‌سازی اطلاعات است، انتشار کامل اطلاعات افراد متقاضی و نتایج مصاحبه‌های آن‌ها است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان محیط زیست دولت تدبیر و امید روحانی بیکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۷۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود

محمدرضا ولیلو، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از امضای توافق‌نامه تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی آذربایجان غربی  در حوزه محیط‌زیست خبر داد و اظهار کرد:‌ این توافق‌نامه که به امضای رؤسای دانشگاه‌های استان، رئیس پارک علم و فناوری و مدیرکل محیط‌زیست استان رسید گام مهمی در انجام فعالیت‌های علمی پژوهشی در حوزه محیط‌زیست است.

وی هدف از تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی – پژوهشی استان آذربایجان غربی را استفاده بیش‌تر از ظرفیت دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان در رفع چالش‌های زیست‌محیطی کشور برشمرد و افزود: مراکز علمی-پژوهشی می‌توانند در دستیابی به توسعه پایدار و زیست‌بوم مناسب و ارزش‌آفرینی در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی در بخش‌های جامعه و صنعت نقش مهمی را ایفا کنند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی کمک به وظیفه نظارتی سازمان حفاظت محیط‌زیست و ارتقای جایگاه مرجعیت علمی دانشگاه‌های استان و به‌ویژه دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در سطح استانی، ملی و منطقه‌ای در زمینه محیط‌زیست را از دیگر اهداف انعقاد این تفاهم‌نامه بیان کرد.

ولیلو عنوان کرد: این توافق‌نامه همچنین گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی در انجام پژوهش‌های کاربردی با هدف حل مشکلات زیست‌محیطی استان در حوزه‌های مختلف مدیریت و کنترل آلودگی آب، هوا، خاک و پسماند، بومی‌سازی ساخت تجهیزات سنجش و پایش آلاینده‌های زیست‌محیطی را دنبال می‌کند.

وی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در بیش از یک سال گذشته با انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های مختلف ارتباط با جامعه، در زمینه حل مشکلات و مسائل استان و صنایع فعالیت‌ها و پژوهش‌های بسیاری انجام داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • تجهیز محیط بانان با به‌روزترین فناوری‌های دنیا
  • رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد
  • ماموریت مجلس به سازمان محیط زیست برای رفع مشکلات زیستی
  • سرپرست جدید پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار منصوب شد
  • کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست تشکیل می‌شود
  • مالچ‌پاشی نفتی را از دستور کار خارج کرده‌ایم
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی برخورد جدی می کنیم
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی